2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Bunlar hurafe seyler, biz hiç yapmadık, güzelce banyonuzu yapın yeter

Kesinlikle var, boyle kişilerden sonra bol bol dua oku, nazar dualari iyi gelir

Delirtirler insanı. Tespih hediye ederdim ben olsam bi de ya sabır yazsın ğstünde çok anlamlı bence :)))

Senin 5 dediğin aklıma geldi beş istedim yok dediler banada daha sipariş üstüne gelecek canım mamayla anne sütünü bir arada içebilir demi
Anne sütü en başlarda çok geliyo ya ben o zaman vermicem. Tam sonlara doğru az yutkunmasından anlarız zaten. Ama 6 numara geniş onunla sıkıntı yaşarsınız bence. 5 beya 4. Seninki de mama takviyesi mi alıyo? Bi de sağlık ocağındaki ebelerin yardımcı olmaz mı bir danışsan. Veya hastanedeki yeni doğan hemşireleri falan?

O kadar haklı ki. Aksi halde evde sürekli aktif tutman gerekir. Sosyalleşmeside gerek. Allaha emanetsiniz inşallah.

Benimde sağ mememi başından beri alamıyor.resmen sağı verirken ağlıyorum apse gibi yapmjş orayı ya da meme ucunda çatlak var bilemiyorum. garmastan aldım kullanıyorum ama pek işe yaramadı gibi.resmen ağlayarak emziriyorum

allah yardımcın olsun. Bilirim o acıyı. İlkinde az çekmedim. Bende de hiç bişey işe yaramamıştı. Ucu kopucak gibiydi artık. Geçti bitti koca kazık oldu şimdi. İnşallah seninkide geçicek az daha sabır

Emmedi beni hastanede doktor geldiğinde emzireceğin zaman hemşireleri çağır yardım ederler diye bende çağırdım kız ağlıyor göğsümde kadın basimda ofluyor pufluyo delirdim o an dur dedim insan gibi yardımcı olmadılar canım mama veriyorum sütüm tam yetmiyor çünkü olanıda 20 gündür sagip veriyordum emmesine karar verdim debeleniyiruz üç gündür tam pes ettim senin lafın aklıma geldi biberonu ver geri çek göğsü daya diye yanlış değilsem sendin canım öyle yaptım tuttu bende alıştırırım diye Üç gündür debeleniyoruz bakalım nasıl olcak hangimiz kazanacak biberonuda uyku arasında veriyorum canım mecbur

Benim kayinvalidem de ''sen iyi besleniyorsun sütün çok olur, ben beslenememistim'' dedi . Bilmiyo ki bişey yemeye fırsatım bile olmuyo . Hayır bi de yanımda falan da değil, iyi beslendigimi nerden çıkardı acaba üstü örtük bi gönderme seziyorum

Ohooo bnmde hastane harici konustugum insan yok nerdeyse hep telefon işte burdan konusuyoruz o kadar.. esinidi dürtmek lazım adam adam bu cocuk aynı zamanda senin :) Allah yardımcın olsun ben tek olmadığım halde yemeğe wc ye zor vakit buluyorum göğüs uçlarımda acayip ağrıyor bu kosor döngüden ötürü

Onu MadamMaria önerdi. Hepimiz bişeyler deniyoruz işte. O sondayı 5 lik bulmalısın. Alışır mutlaka o kadar çabuk adapte oluyolarki aslında mesele bebeğine uygun yöntemi bulmakta. İnşllah çok uğraştırmaz seni

Aslında ilk başlarda çok hevesliydi ama şimdi 5-10 dk tutsa sıkılıyor hissediyorum. Daha doğrusu ilk başlarda bebek rahattı, gazi yoktu aglamiyordu vs keyifliydi. Şimdi huzursuz ve her an ağlamaya hazır bebekle ince işçilikli uğraşmak zor geliyor beyimize :) ağlaması panikletiyor onu ... göğüs ucu meselesine onerebilecegim tek şey gümüş kapak . Yine acıyor ama cok daha az .. kullanmiyorkenki aciyla aradaki acı farkı büyük ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…