Kızlar yarın 40mız çıkıyo fakat ben hiç yapmak istemiyorum taş falan toplanıyormuş sanırım 40 kere dua okunup anne ve bebek yıkanıyomuş O suyla yani kuranda böyle bişey geçmiyo yapmasam olmaz mı yani sadece banyo yaparız o kadar ..
Nazara ınanıyor musunuz ,eşimin bi yakını var ara ara goruntulu arıyor bebegı gormek için, o ne zaman arasa o gün bebek acaıp huysuz ve huzursuz oluyor, cok sevıyor içten sevıyor bebeği bılıyorum ama bu durum beni gerdi
Delirtirler insanı. Tespih hediye ederdim ben olsamGece boyu uyuyamadım, saat 17.00ye kadar fırsat bulup ağzıma bi lokma koyamadım, bütün gün huzursuz ağlayan bir bebekten başka hickimseyle iletisimim olmadı ama eşim eve geldiğinde iki güler yüzü çok gördüğü gibi bir de ''ya sabır'' çekti de ondan
Anne sütü en başlarda çok geliyo ya ben o zaman vermicem. Tam sonlara doğru az yutkunmasından anlarız zaten. Ama 6 numara geniş onunla sıkıntı yaşarsınız bence. 5 beya 4. Seninki de mama takviyesi mi alıyo? Bi de sağlık ocağındaki ebelerin yardımcı olmaz mı bir danışsan. Veya hastanedeki yeni doğan hemşireleri falan?Senin 5 dediğin aklıma geldi beş istedim yok dediler banada daha sipariş üstüne gelecek canım mamayla anne sütünü bir arada içebilir demi
O kadar haklı ki. Aksi halde evde sürekli aktif tutman gerekir. Sosyalleşmeside gerek. Allaha emanetsiniz inşallah.Bizimki anaokulu daha ama cok istekli, okulla henuz konuşmadık, parasini şubatta kayit oluyorken vermiştik hatta daha hastalik yoktu, biz henüz normallesmedik ama cok kişi baya normal yaşıyor. 2 senedir zorlu gebeliklerim yuzunden gidemedi kizim okula, bu senede gidemezse direk 1 e başlayacak seneye o da nasil olur bilmiyorum, artık sıkıldı evdecidden zor bir süreç, bi okulla görüşelim bakalim ne diyecekler o zaman
Benimde sağ mememi başından beri alamıyor.resmen sağı verirken ağlıyorum apse gibi yapmjş orayı ya da meme ucunda çatlak var bilemiyorum. garmastan aldım kullanıyorum ama pek işe yaramadı gibi.resmen ağlayarak emziriyorumBilemedim ki göğüs ucunun duruşundan mı acaba. İnsanın iki tarafı birbirine eşit olmazmış ya. Çünkü baya rahat yerleşiyor sol göğsüme. Diğerini ağzına tam oturtamıyor. Bendim canım bnim sonda kargoya bile verilmemiş. Sinir oldum. Ama 5 nımara olması lazım. 6-7 çapları büyük oluyomuş. Akış çok olur onda. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
allah yardımcın olsun. Bilirim o acıyı. İlkinde az çekmedim. Bende de hiç bişey işe yaramamıştı. Ucu kopucak gibiydi artık. Geçti bitti koca kazık oldu şimdi. İnşallah seninkide geçicek az daha sabırBenimde sağ mememi başından beri alamıyor.resmen sağı verirken ağlıyorum apse gibi yapmjş orayı ya da meme ucunda çatlak var bilemiyorum. garmastan aldım kullanıyorum ama pek işe yaramadı gibi.resmen ağlayarak emziriyorum
Dahice bi fikir ben bunu yaparımDelirtirler insanı. Tespih hediye ederdim ben olsambi de ya sabır yazsın ğstünde çok anlamlı bence :)))
Bizim bebelerimiz ruh eşi olabilirSol göğsümü daha rahat tutuyor sağı tutarken uğraıuor baya
Emmedi beni hastanede doktor geldiğinde emzireceğin zaman hemşireleri çağır yardım ederler diye bende çağırdım kız ağlıyor göğsümde kadın basimda ofluyor pufluyo delirdim o an dur dedim insan gibi yardımcı olmadılar canım mama veriyorum sütüm tam yetmiyor çünkü olanıda 20 gündür sagip veriyordum emmesine karar verdim debeleniyiruz üç gündür tam pes ettim senin lafın aklıma geldi biberonu ver geri çek göğsü daya diye yanlış değilsem sendin canım öyle yaptım tuttu bende alıştırırım diye Üç gündür debeleniyoruz bakalım nasıl olcak hangimiz kazanacak biberonuda uyku arasında veriyorum canım mecburAnne sütü en başlarda çok geliyo ya ben o zaman vermicem. Tam sonlara doğru az yutkunmasından anlarız zaten. Ama 6 numara geniş onunla sıkıntı yaşarsınız bence. 5 beya 4. Seninki de mama takviyesi mi alıyo? Bi de sağlık ocağındaki ebelerin yardımcı olmaz mı bir danışsan. Veya hastanedeki yeni doğan hemşireleri falan?
Sağda sikintimi var benimkide sağı almak istemiyoBenimde sağ mememi başından beri alamıyor.resmen sağı verirken ağlıyorum apse gibi yapmjş orayı ya da meme ucunda çatlak var bilemiyorum. garmastan aldım kullanıyorum ama pek işe yaramadı gibi.resmen ağlayarak emziriyorum
Sagdada süt daha çok bide alamıyorlarBizim bebelerimiz ruh eşi olabilirbu kadar benzeyemez ya süreç ... benim de sağ göğsümü zor tutuyo, pozisyonu tam saglayamadigimi düşünmüştüm. Bi de ucu biraz daha küçük sanırım ondan
Benim kayinvalidem de ''sen iyi besleniyorsun sütün çok olur, ben beslenememistim'' dedi . Bilmiyo ki bişey yemeye fırsatım bile olmuyo . Hayır bi de yanımda falan da değil, iyi beslendigimi nerden çıkardı acabaBana da kayinvalidem 3 çocuğum oldu 3 ünde de taşıyormuş sutu dayanmadim artık dedim her şeyi kendinle kıyaslama diye süt veren anneye sutun az denmez o küfür gibi gelir ben kac gün hastanede ağladım bebeğe sutum gelmiyor diye
AynenSagdada süt daha çok bide alamıyorlar
Ohooo bnmde hastane harici konustugum insan yok nerdeyse hep telefon işte burdan konusuyoruz o kadar.. esinidi dürtmek lazım adam adam bu cocuk aynı zamanda senin :) Allah yardımcın olsun ben tek olmadığım halde yemeğe wc ye zor vakit buluyorum göğüs uçlarımda acayip ağrıyor bu kosor döngüden ötürüBenim de öyleişin kötü tarafı hem covid yüzünden kimseleri göremiyorum aylardır hem de eşim işten gelince salonda oturup maç izliyor benimle hiç iletişim kurmuyor ve ben artık bu köşede bütün gün iletisimsiz oturmaktan kafayı yemek üzereyim . Gece gündüz uykusuz aç biilac kucağımda kusmasin diye belli açıyla tuttuğum bebek sürekli oturuyorum
:))) bakalım daha neleri tecrübe edicez birlikteBizim bebelerimiz ruh eşi olabilirbu kadar benzeyemez ya süreç ... benim de sağ göğsümü zor tutuyo, pozisyonu tam saglayamadigimi düşünmüştüm. Bi de ucu biraz daha küçük sanırım ondan
OnuEmmedi beni hastanede doktor geldiğinde emzireceğin zaman hemşireleri çağır yardım ederler diye bende çağırdım kız ağlıyor göğsümde kadın basimda ofluyor pufluyo delirdim o an dur dedim insan gibi yardımcı olmadılar canım mama veriyorum sütüm tam yetmiyor çünkü olanıda 20 gündür sagip veriyordum emmesine karar verdim debeleniyiruz üç gündür tam pes ettim senin lafın aklıma geldi biberonu ver geri çek göğsü daya diye yanlış değilsem sendin canım öyle yaptım tuttu bende alıştırırım diye Üç gündür debeleniyoruz bakalım nasıl olcak hangimiz kazanacak biberonuda uyku arasında veriyorum canım mecbur
Emmedi beni hastanede doktor geldiğinde emzireceğin zaman hemşireleri çağır yardım ederler diye bende çağırdım kız ağlıyor göğsümde kadın basimda ofluyor pufluyo delirdim o an dur dedim insan gibi yardımcı olmadılar canım mama veriyorum sütüm tam yetmiyor çünkü olanıda 20 gündür sagip veriyordum emmesine karar verdim debeleniyiruz üç gündür tam pes ettim senin lafın aklıma geldi biberonu ver geri çek göğsü daya diye yanlış değilsem sendin canım öyle yaptım tuttu bende alıştırırım diye Üç gündür debeleniyoruz bakalım nasıl olcak hangimiz kazanacak biberonuda uyku arasında veriyorum canım mecbur
Olsun aynısından aynı anda başka yerlerde de olduğunu bilmek ve tecrube paylaşımı yapabilmek insanı epey rahatlatiyo. .. senı anlayan birileri var, biliyorsun bunu:))) bakalım daha neleri tecrübe edicez birlikte
Aslında ilk başlarda çok hevesliydi ama şimdi 5-10 dk tutsa sıkılıyor hissediyorum. Daha doğrusu ilk başlarda bebek rahattı, gazi yoktu aglamiyordu vs keyifliydi. Şimdi huzursuz ve her an ağlamaya hazır bebekle ince işçilikli uğraşmak zor geliyor beyimize :) ağlaması panikletiyor onu ... göğüs ucu meselesine onerebilecegim tek şey gümüş kapak . Yine acıyor ama cok daha az .. kullanmiyorkenki aciyla aradaki acı farkı büyük ..Ohooo bnmde hastane harici konustugum insan yok nerdeyse hep telefon işte burdan konusuyoruz o kadar.. esinidi dürtmek lazım adam adam bu cocuk aynı zamanda senin :) Allah yardımcın olsun ben tek olmadığım halde yemeğe wc ye zor vakit buluyorum göğüs uçlarımda acayip ağrıyor bu kosor döngüden ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?