2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canımcım hiç kafanı takma süt az vs diye. Bi kadın emzirmeye ara verdiğinde süt tamamen kesildiğinde bile 2 hafta içinde tekrar emzirmeye başlarsa sütü de tekrar geri geliyormuş, bu kitabi bilgi .. senin sutun hiç kesilmedi sonuçta ve komik gelecek ama memelerin bir tür hafızası ve beyni var sen emzirdikce zamanla bebeğin ihtiyacı olan miktarı öğrenip kendini duzenliyor, hava sıcaksa içindeki su miktarını artırıyor, diyelim 3 saatte değil de saat başı emziriyorsun, normalde boyle zamanda olgunlaşmamış önsütü fazla alıyor diye düşünürüz ama bu durumda meme bütün sutun yağ miktarını bile dengeliyor vs ... kısacası erkeklerin memeye aşık oldukları kadar var şaka bi yana sen yeter ki bi düzen oturt bebeğinle, sütün ona uyum sağlayacak düzeni de zamanla oturacaksın zaten pes etme

Aynen canım gerek yok öyle dinde de geçmiyor zaten sadece bi gelenek adettir

Bn çok inanıyorum göz deveyi kazana insani mezara götürür demişler ben o yüzden en yakınlarıma bile fotograf atmadığım için tavır takınıyorlar bana çokta tin
Ya fenomen anneler falanvar ya, onlara nasıl degmıyo bılmıyorum ,biz hassas davrandıkca boyke oluyo, artık goruntulu konusmıcam, cocuga da radyasyon gecıyo.Tam bir saat Cocugu izlıyo goruntulu sonra da hadi sen dinlen dıyo:)) bu yogunlukta çişe yemege zor gıderken . Neymiş özlıuomus nabıyım, ben o bir saat uyurum ya

Merhabalar kızlaaar cumartesi günü hamile olduğumu daha yeni öğrendim ilk beta 184 iki gün sonra 327 ondan da 2 gün sonra yani dün baktırdım 822 oldu hatta bunu dr istemedi ben dayanamayıp baktırdım. Dr çarşamba gel keseni görelim dedi ama çok heyecanlıyımmm tecrübeli arkadaşlar değerler nasıl yorumlarsa çok sevinirimm

Neden eşin yardımcı olmuyor canım benim eşimde gelince yemeği bile yapar bebeği sallar alır kucağına ilgilenir ben yaparım bazen yemeği

Çok şükür benimki de yardımcı oluyor diğer çocuklarla ilgileniyor en azından yemek yaparken falan bakıyor . Bı bak ben çamaşır ascam derim . Bı bak yataklar açık kaldı topliyim. Bı bak wc ye gitmem lazım . Alıp gezdiriyor kucağında .

Normalde de öyle olmaları gerekiyor sonuçta o bebek sadece bizim değil onların da

Erkekler böyle gülerken iyii ağlarsa al annesi :) onuda başta denedim kalkan daha iyi geldi bnm sorunum göğüs ucunu tutabilio orayada yüklenince ağrı sızı çok oluo

Herkese günaydın geceniz nasıl geçti bizimki savaşlı gece olunca bu bebek emmeyi unutuyor resmen beni sürekli ittiriyor memeyi tutmayı unutuyor resmen gece bi kerelik sütümü biberonla veriyorum alışıyor ondan mı acaba 3 buçuktan sabahladık resmen

Bide İbrahim saraçoğlu diyo ki süt için özellikle üzüm ve incir yiyin denemekten zarar gelmez ben Bi kaç gündür yiyorum da bakalım

Bebek gazı olunca da iter canım genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…