- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Canımcım hiç kafanı takma süt az vs diye. Bi kadın emzirmeye ara verdiğinde süt tamamen kesildiğinde bile 2 hafta içinde tekrar emzirmeye başlarsa sütü de tekrar geri geliyormuş, bu kitabi bilgi .. senin sutun hiç kesilmedi sonuçta ve komik gelecek ama memelerin bir tür hafızası ve beyni varEmmedi beni hastanede doktor geldiğinde emzireceğin zaman hemşireleri çağır yardım ederler diye bende çağırdım kız ağlıyor göğsümde kadın basimda ofluyor pufluyo delirdim o an dur dedim insan gibi yardımcı olmadılar canım mama veriyorum sütüm tam yetmiyor çünkü olanıda 20 gündür sagip veriyordum emmesine karar verdim debeleniyiruz üç gündür tam pes ettim senin lafın aklıma geldi biberonu ver geri çek göğsü daya diye yanlış değilsem sendin canım öyle yaptım tuttu bende alıştırırım diye Üç gündür debeleniyoruz bakalım nasıl olcak hangimiz kazanacak biberonuda uyku arasında veriyorum canım mecbur
Aynen canım gerek yok öyle dinde de geçmiyor zaten sadece bi gelenek adettirKızlar yarın 40mız çıkıyo fakat ben hiç yapmak istemiyorum taş falan toplanıyormuş sanırım 40 kere dua okunup anne ve bebek yıkanıyomuş O suyla yani kuranda böyle bişey geçmiyo yapmasam olmaz mı yani sadece banyo yaparız o kadar ..
Genelde sağda sorun oluyor sanırım. Ben verirkenartık korka korka veriyorum mahvoldum.Sağda sikintimi var benimkide sağı almak istemiyo
Inşallah canım allah razı olsun Dua etOnuMadamMaria önerdi. Hepimiz bişeyler deniyoruz işte. O sondayı 5 lik bulmalısın. Alışır mutlaka o kadar çabuk adapte oluyolarki aslında mesele bebeğine uygun yöntemi bulmakta. İnşllah çok uğraştırmaz seni ❤
Bepanton anti scar jelSezeruan izi geçsin diye ne kullanıyorsunuz kızlar? Bana doltor birsey vermedi ne alsam ben?
Ya fenomen anneler falanvar ya, onlara nasıl degmıyo bılmıyorum ,biz hassas davrandıkca boyke oluyo, artık goruntulu konusmıcam, cocuga da radyasyon gecıyo.Tam bir saat Cocugu izlıyo goruntulu sonra da hadi sen dinlen dıyo:)) bu yogunlukta çişe yemege zor gıderken . Neymiş özlıuomus nabıyım, ben o bir saat uyurum yaBn çok inanıyorum göz deveyi kazana insani mezara götürür demişler ben o yüzden en yakınlarıma bile fotograf atmadığım için tavır takınıyorlar bana çokta tin
K,valideBunları yapan kim allah aşkına
Makarna pilavKızlar bebekli günlerde yemek yapmaya çok kısıtlı bir zamanımız oluyor tavsiye edebileceğiniz pratik yemekler var mı
Arada o enerji gelmese melankolik ruh halinden çıkamayız galibaBugün yine bir ağlama krizi sonrası çılgın enerjimle karşınızdayım kızlarrrr.
Neden eşin yardımcı olmuyor canım benim eşimde gelince yemeği bile yapar bebeği sallar alır kucağına ilgilenir ben yaparım bazen yemeği
Hiç içmedim ama sen diyince mantıklı geldi bazen dondurma falan yediğimde içsem iyi olurBende doyduktan sinra sindirir iyi olur diye tokken verim dedimde hata yapmisim demekki bende artik emzirmeden once veririm canim birde sende iciyormusun bende arada bi iciyorum sutumden gecsin diye
Normalde de öyle olmaları gerekiyor sonuçta o bebek sadece bizim değil onların daÇok şükür benimki de yardımcı oluyor diğer çocuklarla ilgileniyor en azından yemek yaparken falan bakıyor . Bı bak ben çamaşır ascam derim . Bı bak yataklar açık kaldı topliyim. Bı bak wc ye gitmem lazım . Alıp gezdiriyor kucağında .
Erkekler böyle gülerken iyii ağlarsa al annesi :) onuda başta denedim kalkan daha iyi geldi bnm sorunum göğüs ucunu tutabilio orayada yüklenince ağrı sızı çok oluoAslında ilk başlarda çok hevesliydi ama şimdi 5-10 dk tutsa sıkılıyor hissediyorum. Daha doğrusu ilk başlarda bebek rahattı, gazi yoktu aglamiyordu vs keyifliydi. Şimdi huzursuz ve her an ağlamaya hazır bebekle ince işçilikli uğraşmak zor geliyor beyimize :) ağlaması panikletiyor onu ... göğüs ucu meselesine onerebilecegim tek şey gümüş kapak . Yine acıyor ama cok daha az .. kullanmiyorkenki aciyla aradaki acı farkı büyük ..
Bebek gazı olunca da iter canım geneldeHerkese günaydın geceniz nasıl geçti bizimki savaşlı gece olunca bu bebek emmeyi unutuyor resmen beni sürekli ittiriyor memeyi tutmayı unutuyor resmen gece bi kerelik sütümü biberonla veriyorum alışıyor ondan mı acaba 3 buçuktan sabahladık resmen
Bugün göz çapağı için hastaneye götürcem alcam daha sonra gaz damlasını inşallah yavrum öküz babası yüzünden işkence çekiyor hepBebek gazı olunca da iter canım genelde
Senin bebeğin nasıldı bugün canım hala mama veriyor musun geceleriBebek gazı olunca da iter canım genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?