2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar kimyon nasıl veriliyor bebeğe bugün çok gazlı bebişim ağlamaktan helak oldu ne yaptıysak olmadı kimyonu duymuştum ama nasıl ne şekilde veriliyor bilmiyorum..
Tane kimyon ve rezeneyi 1 cay kasigi kadar cezveye koyuyorum. Uzerine kaynamis su birakip kapatiyorum sonra suzup bebege veriyorum. Bizi cok sakinlestiriyor. 2 cay kasigi diyorlar ama ben 20 cc kadat veriyorum cok gazi oldugu gun yoksa yediklerini de gazla beraber cikariyor acliktan daha da agliyor

Bende elimden geldiği kadarıyla bir düzen oturttum. Saat sistemi bende de var. Bebeklerim ikiz olduğu için bu sistem beni çok rahatlattı. 23 Haziran da doğum yaptım. 30 günlük olana kadar 2 saatte bir besledim. Gece gündüz ayırt etmeden 2 saat odaklı gittim. Mama ve meme birlikte gidiyor. 30 günlük olana kadar mama ağırlıklı ilerledik. Önce alt açıyorum buna alıştılar mesela şimdi altları ıslak beslenme istemiyorlar. Önce alt açma sonra beslenme en son gaz ile kapanış. İki bebek olduğu için araya yarim saat fark bıraktım. 1 aylık aşı için perşembe günü gittik çok şükür ikiside gayet güzel kilo almışlar. Uykuda sadece bir haftalardır sorun yaşıyorum gece uykusuna damakta geç kalıyoruz. 10 da başlayıp 2 de sona eren bir huzursuzluk oluyor. 2 de uyuduklarında tam gece uykusu oluyor. İki saatte beslenme için uyanıp uykuda her işlerini hallediyorum. Ne olduğunu anlamadan geçiyor perşembeden beri beslenme aralığını 3 saate çıkardım. Gündüz oğlum uyanıkken sakin duruyor ama kız sürekli mız mız. Oyun saati yapmak istiyorum ama iki bebekle ve kızın ağlamaklı haliyle nasıl olacak bunu düşünüyorum

Kizlar inek sutu icemiyorum gaz olur diye babam keci sutu bulmus getirmis icmem icin. O da gaz yapar mi cok bi yorum bulamadim. Emziren annelerde gaz yapar mi acaba?
Keçi sütü sindirimi inek sütünden çok daha kolay olduğu için öneriliyor hatta bebeği çok gazlı olanlar içinde keçi sütü maması öneriliyor.

Kızımın gözü capak tuttu kayinvalidem diyor ki gogsum büyükmüş çocuğun gözüne geldiği için olmuş ne saçma. Halbuki bebeklerde sık olan bişey suçlu çıkarmakta üstlerine yok
Aynısını ben yaşadım benimkide aynı şeyi söyledi. Sanırım kayınvalideler aynı fabrikadan ayarlı

Canim o huzursuzluk sonradan basliyr zaten. Basta oglum gazi olmadigi icin ve dunyayi kesfetmedigi icin cok uysaldi sadece emmek icin uyanirdi ve ben tecrubesizlikten bundan sikayet ederdim.35 gunluk olduk huzursuzluk ve siddetli gaz basladi. Normal yani huzursuz olmalari. Biz 47 gunluk olduk

Aynısını ben yaşadım benimkide aynı şeyi söyledi. Sanırım kayınvalideler aynı fabrikadan ayarlı
Canim dedigin mama bumuydu gaz yapmayan ,icinde ölcek yok neyle ölçüp yapiyorsun

Eklentiler

• Screenshot_20200723-180438_Samsung Internet.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 16
Günde bi kere mi veriyosun

Arada küçük krizler oluyor bizde ama başa çıkmayı öğrendik . Ben çok zorda kalmadıkça mama vermiyorum canım. Dun hiç vermedim mesela

Günaydın güzel anneler. Geçen hafta pazar günü kırkımız çıktı fakat üç dört gündür kasık ağrılarım oluyordu. Dünde biraz lekelenmem olmuştu kahverengi renkte. Bugün uyandım kan gelmiş. Hala geliyor fakat çok yoğun da değil acaba adet mi oldum

Mrb hanımlar yine hastanelerden topladım kendimi bebeğim iki gün önce içtiğini aynı anda çıkartıyordu 3 kere üst üste doktora götürdüm bağırsak enfeksiyonu başlıyor dedi yatırdılar bizi iki gün bırakcaklardı ben dayanamadım çıktım ve göz çapaklanmasını da hafife almayın gözü de enfeksiyon kapmış daha minnacık bedenine Bi poşet dolusu ilaç verdiler

Üzerinde 3 4 bardak içilebilir yazıyor ama bana yetiyor diye az içiyorum sütün anca oluyorsa iç bişey olmaz
Benim baya azdı sütüm. Dr a sordumbana aptamil ve galactago almamı onerdi ve helva yememi. Ben de bunları kullanıyorum buna ek olarak kendım arastırıp humana caylarını kukkanıyorum

Kızlar piyanolu oyun halısı kaçıncı aydan itibaren kullanılır acaba, marka önerisi olan var mı?

Bizde de capak sorunu var ya randevu bulamadim

Ben de oyle oldum 3 gun surdu. Doktora da gittim normalmis ki annem de adet olacaksin demisti. Zorlaninca kasiklarim ve rahmim hala agriyor mesela yataktan hizli kalkinca gibi

Cok gecmis olsun canim off bebek hasta olmasin cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…