2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar bebeginizin gaz durumu nasil? Neler yapiyorsunuz ya da azaldi mi? Gaz surubu ve masaj disinda bir sey yapiyor musunuz? Belki bilmedigimiz bisiler vardir herkes yaptiklarini yazarsa. Su an cogu bebegin sıkıntisi gaz biliyoruz. Bir de aci elma yagi yakiyor falan diyorlar alsam mi acaba onu da deneyeyim. Gece 2 de bi uyandik arada uyudu tabi ama yarim yamalak. Caresi yok galiba kabullendim artik daha rahat bakiyorum olaya ama yine de kacirdigim bir sey olmasin istiyorum anne olarak.

Ah o gaz yok mu gaz eskiyi aratıyor insana 40 çıkıncada var demek

Benimki en kolay altı açıkken çıkarıyor, açıyorum altını bacaklarını karnına doğru çekme, göbeğini ovma gibi hareketler yapıyorum öyle çıkarıyor. Hava alınca daha kolay mı oluyor anlamadım

Kızdaki mızmızlık hep vardı canım. Oğlan kıza göre daha iyi o gece başlıyor. 10 ile 2 arası bir şey oluyor sanki. Tek zorluk orda

Bende pazartesi günü götüreceğim çapak mı enfeksiyon mu iki defa ilaç ile geçmedi. Bir şey yok dedi iki doktorda ama geçmiyor. Biraz iyi oluyor sonra tekrar. Zaten ilk doğduğunda enfeksiyondan kuvöz de kalmıştı. Kusma bir ara oldu iki gün dün şükür kusmadı.

Çokta hava aldırma canım erkek bebeklerin pipisi ve taşakları soğuktan etkileniyor. Ben oldukça hızlı işlem yapıyorum. Ama dediğin doğru benimkiler de alt açmada salıyorlar

Bazen sırf düşündüğüm şey acaba rutine geri dönenilecek miyiz veya ne zaman döneceğiz eski hayatımız olmasada ne bileyim kendim için söylüyorum hem bebeğime bakıp hem ev işi yapabilecek miyim mesela ben şuan yapamıyorumda.. ya memede durmak isteyen bebe ya gaz sancıları.. nasıl olacak bu işler..

Aynı soruları bende soruyorum. 33 gün geçti aslında dönüp bakınca epey yol almışız. En azından artık korkmadan yedirip üst değişiyorum. Benim bebeklerim diyip kavrıyorum. Sahiplik hissim daha da arttı. Dediklerin de olacak biraz sabır

750 Gr da bence gayet güzel benim kız da 1 kg almış tam ilkler daha zor oluyor benim 3. Olunca kimseyi takmıyorum

Merak etme herşey geçiyor :) benim ilk oğlum 3 buçuk yaşında, ikinci bebeğim şuan 46 günlük biz başa döndük şuan ama gerçekten herşey normale dönüyor. Tabi eskisi gibi olmuyor ona göre bir düzen kuruyorsun. Hayatında ona da yer açıp ona göre planlar yapıyorsun sadece bebişin dünya ya senin de bebişe adapte olman lazım oda zamanla oluyor. Her bebek farklı büyüyor zamanla herşey rayına giriyor şuan çok küçükler onlarda biraz büyüdüğünde herşey oturuyor hatta daha da güzel oluyor :)

İki çocukla düşünemiyorum belkide bebeğin huylarıylada alakalı maşallah size :) çabuk gün bitsede sanki yavaş akıyor gibi geliyor.. umarım herşey iyi olur

İki çocukla düşünemiyorum belkide bebeğin huylarıylada alakalı maşallah size :) çabuk gün bitsede sanki yavaş akıyor gibi geliyor.. umarım herşey iyi olur
İki çocuk daha güzel geldi bana ikisini izlemek, abisinin kardeşiyle oyununu, onu sevmesini, onunla ilgilenmesini izlemek çok hoşuma gitti iyi ki yapmışım diyorum herşey geçici bunu düşünüp tadını çıkarmak lazım aslında. İlkte insan tecrübesiz oluyor ikincide daha tecrübeli olduğu için uykusuzluk dahil herşeye alışkın olduğu için belkide zor gelmiyordur şuan bize. Ama çabuk büyüyorlar ilk oğlum ne zaman bu kadar büyüdü baktıkça şaşırıp bebeğimi kucağımdan indirmiyorum zaman su misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…