- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Ben daha bugün aldım . Gün içinde 10 15 dk ile basliycam oyun halisinda oynatmayaAaa o kadar büyük mü ben 2 dir herhalde diye düşünmüştüm
Diyorum ya belkide sizinki kolay mizaçlıdır belkide benim sinirlerm yıprandı ilk olduğu için.. bilmediğimiz pek çok şey var.. böyle tatlı şeylerde anın tadını çıkarın tabi daim olsun sevgileriİki çocuk daha güzel geldi banaikisini izlemek, abisinin kardeşiyle oyununu, onu sevmesini, onunla ilgilenmesini izlemek çok hoşuma gitti iyi ki yapmışım diyorum herşey geçici bunu düşünüp tadını çıkarmak lazım aslında. İlkte insan tecrübesiz oluyor ikincide daha tecrübeli olduğu için uykusuzluk dahil herşeye alışkın olduğu için belkide zor gelmiyordur şuan bize. Ama çabuk büyüyorlar ilk oğlum ne zaman bu kadar büyüdü baktıkça şaşırıp bebeğimi kucağımdan indirmiyorum zaman su misali
Aa nasil mesela benum de oğlum var. Azıcık hava aldırıyordum ben deÇokta hava aldırma canım erkek bebeklerin pipisi ve taşakları soğuktan etkileniyor. Ben oldukça hızlı işlem yapıyorum. Ama dediğin doğru benimkiler de alt açmada salıyorlar
Bize Bi tane damla verdi aynı anda kesti canım ismini vereyim sende iste doktordan tobrased diye bi damla anında attı enfeksiyonuBizde de capak sorunu var yarandevu bulamadim
Çok sağol canım aynen ya artık damarlarını o kadar deldiler ki sesi çıkmıyordu ağlamaya gücü yoktuCok gecmis olsun canim off bebek hasta olmasin cok zor
Annem taşakları şişer diyorAa nasil mesela benum de oğlum var. Azıcık hava aldırıyordum ben de
Bize de Bi tane doktor damla verdi 6 gün kullandım işe yaramadı yatırdıktan sonra serum ve damla takviyesi yle geçti çok şükür aynen doktor bana da dedi doğduğunda enfeksiyon kapmış bebek hemen o zaman damla vermeliydiler dedi arkadaşa ismini verdim sana da söylim sende araştır Bi bak tobrased diye bi damla canımBende pazartesi günü götüreceğim çapak mı enfeksiyon mu iki defa ilaç ile geçmedi. Bir şey yok dedi iki doktorda ama geçmiyor. Biraz iyi oluyor sonra tekrar. Zaten ilk doğduğunda enfeksiyondan kuvöz de kalmıştı. Kusma bir ara oldu iki gün dün şükür kusmadı.
Benimkide tutmuyor memeyi ama teyzem bir yıl sagip vermişti canım dikkat et biraz yediklerine falan kesilmez inşallahKizlar sutumu sagarak verebiliyorum meme almadi sagdigim icin yetmedigi zamanlarda mama veriyorum önceden sütüm coktu 170 ml den az cikmazdi iki saatte simdi cok azaldi 260 ml ciktigi bile olmustu simdi 100 u zor görüyorum bi goguste bitti 10 ml ya geliyo ya gelmiyo digeri de azalmaya basladi bitecek diye korkuyom mama sevmiyo cunku napicam sagarak 6 ayi goren var midir
Evet çok güzel algısını açar diye düşündüm ben deBende 2 aylık olunca alicam renkleri keşfeder vakit geçirir büyüdükçe de el ayak hareketlerini yaoar
Benimki bugün beşiğindeki dönenceye bakınca alayım dedim artıkBen daha bugün aldım . Gün içinde 10 15 dk ile basliycam oyun halisinda oynatmaya
Pazartesi günü genel kontrole götüreceğiz canım. Bakalım tahlil vereceğiz inşallah enfeksiyon yoktur normal olan çapaktırBize de Bi tane doktor damla verdi 6 gün kullandım işe yaramadı yatırdıktan sonra serum ve damla takviyesi yle geçti çok şükür aynen doktor bana da dedi doğduğunda enfeksiyon kapmış bebek hemen o zaman damla vermeliydiler dedi arkadaşa ismini verdim sana da söylim sende araştır Bi bak tobrased diye bi damla canım
Vallahi erkek çocuk ağlatılmaz, altı soğuk su ile açılmaz, altı açık çok tutulmaz hepsi şişme yapar diyorİlahi .. O neymiş öyle yaa
Allah hepimize kolaylık versinDiyorum ya belkide sizinki kolay mizaçlıdır belkide benim sinirlerm yıprandı ilk olduğu için.. bilmediğimiz pek çok şey var.. böyle tatlı şeylerde anın tadını çıkarın tabi daim olsun sevgileri
İnşallah canım güzel haberlerle gelPazartesi günü genel kontrole götüreceğiz canım. Bakalım tahlil vereceğiz inşallah enfeksiyon yoktur normal olan çapaktır
Ay nasil aglatmadan dursa keşke benim oğlan gazdan dolayı çok ağlıyor belli saatlerde gün icin de de hoş hemen ağlar bağırır tuhVallahi erkek çocuk ağlatılmaz, altı soğuk su ile açılmaz, altı açık çok tutulmaz hepsi şişme yapar diyor
Burada ekstra aşılar var ücretle yapılan.yaptırılmalı mı ekstra olanlar onu bilemiyorum.Canım teşekkürler çok şükür biraz rahatladık artıktürkiye deki aşıları hiç bilmediğim için kıyas yapamıyorum kuzum ama türkiye den farklı olarak ilk 45 gün hiçbir şekilde aşı yapılmıyor burda. 45 günden sonra aşılarını yaptırabiliyorsun iki aşı birden oluyor bacaklardan. Genelde 2. Ay kontrolünde oluyor bu aşıları. Biz seyahat edeceğiz diye 49 günlükken aldı bizi. 4. Ayda tekrar aşıları var. Ama türkiye ye göre daha az aşı var sanıyorum.
Hangi Marka aldınızBen daha bugün aldım . Gün içinde 10 15 dk ile basliycam oyun halisinda oynatmaya
Tam 40+6 da doğum yaptım eğer atak haftası diye bişey varsa ilkinde tuttu zamanı. Fakat 3 gündür yine düzen değiştiriyor sanırım uyumasıyla emmesiyle yine kök söktürüyor. Bir de 3 gündür tıkanıyor emerken. Şuan hala uyutmaya çalışıyorum. Akşam 7 den beri. Çok ilginç bayılıyor resmen kucağımda yatırıyorum arkamı dönüyorum bi ağlama sesi. Sabrımı deniyor bu çocuk. Şuanda 53 günlük.Bu atak haftssı hesabı dogumtarihine gore mi hesaplanıyoe yoksa dogması gerekentarihe goremi . İnt de dogması gereken tarihe yani 40, haftays gore hesaplanıyor diye okumustum, bilginiz varmı, biz 37+2 de dogduk cunku 3 hagta farkedıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?