2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Diyorum ya belkide sizinki kolay mizaçlıdır belkide benim sinirlerm yıprandı ilk olduğu için.. bilmediğimiz pek çok şey var.. böyle tatlı şeylerde anın tadını çıkarın tabi daim olsun sevgileri

Kizlar sutumu sagarak verebiliyorum meme almadi sagdigim icin yetmedigi zamanlarda mama veriyorum önceden sütüm coktu 170 ml den az cikmazdi iki saatte simdi cok azaldi 260 ml ciktigi bile olmustu simdi 100 u zor görüyorum bi goguste bitti 10 ml ya geliyo ya gelmiyo digeri de azalmaya basladi bitecek diye korkuyom mama sevmiyo cunku napicam sagarak 6 ayi goren var midir

Bize de Bi tane doktor damla verdi 6 gün kullandım işe yaramadı yatırdıktan sonra serum ve damla takviyesi yle geçti çok şükür aynen doktor bana da dedi doğduğunda enfeksiyon kapmış bebek hemen o zaman damla vermeliydiler dedi arkadaşa ismini verdim sana da söylim sende araştır Bi bak tobrased diye bi damla canım

Benimkide tutmuyor memeyi ama teyzem bir yıl sagip vermişti canım dikkat et biraz yediklerine falan kesilmez inşallah

Pazartesi günü genel kontrole götüreceğiz canım. Bakalım tahlil vereceğiz inşallah enfeksiyon yoktur normal olan çapaktır

N
Burada ekstra aşılar var ücretle yapılan.yaptırılmalı mı ekstra olanlar onu bilemiyorum.
Ben daha bugün aldım . Gün içinde 10 15 dk ile basliycam oyun halisinda oynatmaya
Hangi Marka aldınız

Benim oğlum sabahları artık çkk az kısa uyuyor 10-15 dk ancak. Neden anlamıyorum ya.

Tam 40+6 da doğum yaptım eğer atak haftası diye bişey varsa ilkinde tuttu zamanı. Fakat 3 gündür yine düzen değiştiriyor sanırım uyumasıyla emmesiyle yine kök söktürüyor. Bir de 3 gündür tıkanıyor emerken. Şuan hala uyutmaya çalışıyorum. Akşam 7 den beri. Çok ilginç bayılıyor resmen kucağımda yatırıyorum arkamı dönüyorum bi ağlama sesi. Sabrımı deniyor bu çocuk. Şuanda 53 günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…