- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Bugün 1 de ikiside uyumuştu çok mutlu oldumAynı şekilde rutine başladığımda ben de 10-11 gibi yedirip yatağa götürüyordum ama asıl 2 de tekrar yiyip tam gece uykusunu uyuyordu. Sizle aynıydı yani. Sonra bir baktım 11 de yatağa götürdüğümde uzun uyumaya ve saat 2 deki beslenmesini saat 4 gibi istemeye başladı. Tabii önceleri mama ya da sağdığım sütü 90 cc verdiğimden maksimum 3 saatte acıkıyordu. 120 ye çıkınca beslenme aralarını kendi kendine açtı ve daha uzun uyur oldu :) muhtemelen sizinkiler de yavaş yavaş erkene çeker gece uykusunu :) artık 10 gibi uyuyor. Bugün 9 u zorladım ama henüz hazır değil :)
Ben tek çocukla baya zor oturttum düzenimi vallahi size helal olsun iki tane bebek hiç düşünemiyorum :)
Azaltıyo en azından ve bitkısel oldugu için içim rahat kullanıyorum canım , dr bir tatlı kasıgına kadar çıkabılırsın dediNurse harvey iyi mi canim memnun musun?
Sor ordaki doktorlara uygun görürse kullan canım gerçi sağlık ocağındaki doktorlar pek bişey bilmiyor bana git suyla sil dedi sildim hep iyice maf olmuştu çocuğun gözüHadi ya pAzartesi sağlık ocağına bu gideyim hastanede randevu yok ya
Bizim de 1 ay doldu yeni. Kontrolde sordum doktora artık gerek yok acıkınca belli eder kendini dediKızlar bebeğim bir aylık oldu hala uyandırmalı mıyım geceleri
Benimde kıza robot lazım benimki gazdan değil nazdanBenim bebeğime de Bi tane robot lazım sürekli sallanmalı 2 saniye yanından ayrılmanın imkanı yok gazdan dolayı da gece gündüz ıkınıp duruyor garibim
Bende 1 aya kadar uyandırdım. Benimkiler kaldırdığım saat aralıklığını çabuk kabul ediyorlar ve o saatte uyanıyorlar. Çalar saat kendileri olduKızlar bebeğim bir aylık oldu hala uyandırmalı mıyım geceleri
Aynı evet, yapsınlar da yeter kiBenimki de öyle altını açıyorum poposunu silip ayaklarından tutup kaldırıp biraz bekleyice çıkarıyor kakasınıda yapıyor
Evet o zeka kartlarını da görmüştüm bi tek satılan var bir de yanında ilk 50 sözcük, 50 meyve gibi setler de var onlardan da kullandınız mı daha sonra almışken hepsini alayım diyorumBen ilk kizimda 40 gunlukken itibaren kullanmistim..en azindan muziklerini dinliyordu. İlk 3 ay siyah beyaz ve kirmizi renkleri agirlikli goruyorlar. Siyah beyaz oyuncaklar ya da zeka kartlari varsa onlari asabilirsin oyun halisina. Zaten 7, 8. Aylardan sonra ilgisini cekmedi. Ama 1 yasina kadar oynayan bebekler fe var
Tamam canım teşekkür ederim cevabın içinBizim de 1 ay doldu yeni. Kontrolde sordum doktora artık gerek yok acıkınca belli eder kendini dedi
Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zor 5:30 da uyandırdım 3 saat oldu diye uyandırmaz olaydım ondan beri uyumadı pert oldumBende 1 aya kadar uyandırdım. Benimkiler kaldırdığım saat aralıklığını çabuk kabul ediyorlar ve o saatte uyanıyorlar. Çalar saat kendileri olduama olurda uyanmazlarsa diye kalkmaları gereken saatten 1 saat sonraya kuruyorum. 3 de uyanacaklar diyelim 4 e koyuyorum ağlama aralığı bırakıyorum 4 gündür .
34 gunluk olduk gaz sorunumuz hic olmadi ama dikkat ediyorum bayaAranızda bebegınde gaz sorunu olmayan var mı , neler yiyip içıyo Allahaşkına bi soykesınbenmi yanlos beslenıyorum ,hersey mi gaz yapar
Maşallah diyim nazar değmesin34 gunluk olduk gaz sorunumuz hic olmadi ama dikkat ediyorum bayanurse harveys i de kullaniyorum yine , gaz yapacak herseyden uzak duruyorum yemekleride kimyon ekleyip yiyorum
Benim bebeğimde çok fazla ıkınıyor hatta ıkınmaktan göbeği fırladı göbek fıtığı olmuş dedi doktor. Ben biogaia damla aldım doğal bağırsak florası onu kullanmaya başladıktan sonra azaldı ıkınmaları. Yine var ama önceden gündüz sürekli ıkınırken şimdi günde iki defa ıkınma nöbeti tutuyor. Bazen kakasını yaptığını hiç farketmiyorum.Kizlar bebeginizin gaz durumu nasil? Neler yapiyorsunuz ya da azaldi mi? Gaz surubu ve masaj disinda bir sey yapiyor musunuz? Belki bilmedigimiz bisiler vardir herkes yaptiklarini yazarsa. Su an cogu bebegin sıkıntisi gaz biliyoruz. Bir de aci elma yagi yakiyor falan diyorlar alsam mi acaba onu da deneyeyim. Gece 2 de bi uyandik arada uyudu tabi ama yarim yamalak. Caresi yok galiba kabullendim artik daha rahat bakiyorum olaya ama yine de kacirdigim bir sey olmasin istiyorum anne olarak.
Tesekkurler bakayimBeni doktor bilgilendiriyor aylık kontrolde ama 7 hazirana göre hesaplıyor atak haftalarını tahmini doğum tarihim 7 si olduğundan yani 41 haftanın sonuna göre. Ama aynı zamanda harika haftalar diye bir uygulama var o da birebir doktorun söylediği tarihlerle tutuyor. Zaten tahmini doğum tarihiyle giriş yapıyorsun uygulamaya. Ordan da okuyorum ne gibi gelişmeler gösterecek vs gibi.
Evt bu kullaniliyorKizlar bebeginize daha az gaz yapan aptamil bumuydu
Ölçü kasigi cikiyor, her 30 ml icin 1 kasikCanim dedigin mama bumuydu gaz yapmayan ,icinde ölcek yok neyle ölçüp yapiyorsun
Bazen sırf düşündüğüm şey acaba rutine geri dönenilecek miyiz veya ne zaman döneceğiz eski hayatımız olmasada ne bileyim kendim için söylüyorum hem bebeğime bakıp hem ev işi yapabilecek miyim mesela ben şuan yapamıyorumda.. ya memede durmak isteyen bebe ya gaz sancıları.. nasıl olacak bu işler..
Aynisi bizim de. Aslinda oglusum cok sakin bir bebek ama gazi olunca baska birine donusuyor. InsaAllah gececek bugunler de. Biogaiayi bize de doktorumuz verdi kullaninca ishal oldu bi daha kullanmadim. Doktorumuzu aradim asla ishal yapmaz baska birsey dokunmustur dedi ama cesaret edemiyorum yine de. Olmazsa ben de baslayayim bugun belki iyi gelirBenim bebeğimde çok fazla ıkınıyor hatta ıkınmaktan göbeği fırladı göbek fıtığı olmuş dedi doktor. Ben biogaia damla aldım doğal bağırsak florası onu kullanmaya başladıktan sonra azaldı ıkınmaları. Yine var ama önceden gündüz sürekli ıkınırken şimdi günde iki defa ıkınma nöbeti tutuyor. Bazen kakasını yaptığını hiç farketmiyorum.
Ay gozlerim seni ariyordu canim. Cok yogun geciyor galiba. Pek gorunmuyorsun. Ilk kizim kolik diyordun neler yapiyordun ya da benim oglan da kolik mi acaba bilmiyorum.Zor bir süreç ama bebis buyudukce rahatliycakskn, ilk kizim da kolikti neredeyse 1 yaşına kadar sürdü, tabi azalarak ayni şiddetle degil sonra düzenimiz oturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?