2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben de kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum. Temizlik yemek kişisel bakım hiç bu kadar dipte olmamıştı. İşe başlyabilecek miyim bakıcı işi nasıl olacak düşündükçe moralim bozuluyor.

Evet gerçektende oyle hepsi geciyir

Canim aktardan aldigim rezene ve kimyonu da veriyorum azicik. Gittikce artmasi urkutuyor beni. Allah yardimcimiz olsun ve kisa surede bitsin bu gazlar

Valla anlamadım. Bugünde böyle geçti. Daha şimdi uyudu. Bu kadar uykusuz kalabilmesi imkansız. Sabahın köründe uyandı. Umarım geçici bi dönemdir.
Ben gündüz 4 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum ki gece uyusun .. gündüz uykusu normalde nasıl ? Belki uyanikligi saat bazında normaldir ?

İşini bırakmayı düşünen var mı , kaç aylıkken dönceksiniz işe. Bebek dogmadan kesin calısırım dıyodum da şimdi acabamı diyorum :))

Ben gündüz 4 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum ki gece uyusun .. gündüz uykusu normalde nasıl ? Belki uyanikligi saat bazında normaldir ?
Ben de gunduz baya uyanık tutuyırum geceye etkisi cok oluyı,bi de yatmadan once duş ta gece uykusuna etkili. Bizimki bu gece ıh mıh kıh sürekli gaz sancısı cektş buarada. Hiç yemıyordum ama ıkı gundur bulgur yemegı yedım ondan mı bılmıyorım

Bebegınızın gece daha cok gunduz daha az uyuması için, gece gunduz farkını ogretmek gerekıyo, bunu ya farklı yataklarda yada kundaklamak kundaklamamakla yapabılıyoruzbiz, ornek gunduz babynestte salonda kundaksız yatıyı, gece yatakodasında belçşikte yarıkundaklı yatıyo , bi denenebilir

Kolik demek için hamgi ozellıkleri tasıması gerekli ki,cok gazlı bebege mi kolık denıuor acaba
Benimki cok cok gazli zaten. Ayni saatte agliyorsa siddetli ve durmuyorsa kolik diyorlarmis ama 2 gundur oglum da ikindi vaktinde agliyor aci cekiyor resmen kolik olabilir oglum ama 49 gunluk olduk simdi mi basladi bilmiyorum. Bir de bulgur yeme canim cok gaz yapar

Yemek etkiliyor baya ya ben de 2 gündür kendimi biraz serBest bıraktım yemek konusunda bizimki de aynı ... tekrar dikkat edicem 3 ay bitene kadar

Teşekkür ediyorum inşallah kısa sürede olur bu dedikleriniz

Yemek etkiliyor baya ya ben de 2 gündür kendimi biraz serBest bıraktım yemek konusunda bizimki de aynı ... tekrar dikkat edicem 3 ay bitene kadar
Ben bugun itibariyle peynir bile yememeye karar verdim. 5 gun boyle idare edicem eger gazi devam ederse bari keyfime gore peynirimi de ayranimi da eksik etmeyyim. Besinsizlikten cokuyor vucudum artik

Ben bugun itibariyle peynir bile yememeye karar verdim. 5 gun boyle idare edicem eger gazi devam ederse bari keyfime gore peynirimi de ayranimi da eksik etmeyyim. Besinsizlikten cokuyor vucudum artik
Ben yemiyordum peynir de .. iki gündür yiyorum tekrar kesicem. Zaten 2. Ay gazın pik yaptığı donem, her türlü azalacaktır da en azından bu dönemi en az acıyla gecirsinler

Yaw bu bebelerin tırnakları hiç kesilmiyor mu ya havalar sıcak eldivende takılmıyo yüzünü perişan ediyor

İşini bırakmayı düşünen var mı , kaç aylıkken dönceksiniz işe. Bebek dogmadan kesin calısırım dıyodum da şimdi acabamı diyorum :))
Ben doğum iznim bitince bırakmayı planlıyorum en azindan 1 1.5 yaşına gelene kadar da çalışmam diye dusunuyorum sonrasında yeni is bakarim. Ücretsiz izinle vs geçiştirme çalışsam ise dönmem sıkıntılı 10 aylık çocuğu bırakıp şehir şehir gezemem yani isim çocuklu hayata uygun değil :) hem de şehir değiştirme planımız var eşimin is durumuna göre. Şartlar beni biraz çalışmamaya itiyor galiba :)

Canım peynir etki etmez dedi benim doktor. Yoğurt evet ama peynir ye dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…