Ben de kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum. Temizlik yemek kişisel bakım hiç bu kadar dipte olmamıştı. İşe başlyabilecek miyim bakıcı işi nasıl olacak düşündükçe moralim bozuluyor.Eminim ki şuan bu forumda dertleşen tüm yeni anneler hiç bir işini tam yapamıyor. Yemek, temizlik, kişisel bakım. Herşeyimiz yarım yamalak. 5 dk duşta fazla kalsam kendimi aşırı iyi hissediyorum. Yarım saat uyusam benden iyisi yok. Kendime bu dönemlerin geçiceği fikrini tekrarlıyorum sürekli. Geçicek, ben işime geri dönücem, Temizliğimi yemeğimi zaman gözetmeksizin yapıcam, bakımlarım yine ihtiyacım olduğu zamanda olucak gibi gibi. Sağlıkla şu günler bi geçsinde :) yalnız değilsin
Eminim ki şuan bu forumda dertleşen tüm yeni anneler hiç bir işini tam yapamıyor. Yemek, temizlik, kişisel bakım. Herşeyimiz yarım yamalak. 5 dk duşta fazla kalsam kendimi aşırı iyi hissediyorum. Yarım saat uyusam benden iyisi yok. Kendime bu dönemlerin geçiceği fikrini tekrarlıyorum sürekli. Geçicek, ben işime geri dönücem, Temizliğimi yemeğimi zaman gözetmeksizin yapıcam, bakımlarım yine ihtiyacım olduğu zamanda olucak gibi gibi. Sağlıkla şu günler bi geçsinde :) yalnız değilsin
Canim aktardan aldigim rezene ve kimyonu da veriyorum azicik. Gittikce artmasi urkutuyor beni. Allah yardimcimiz olsun ve kisa surede bitsin bu gazlarEvt kolik olmayabilir ama gazlida cok zor. Birde söylemeyi unuttum milupa nin rezene cayi var bebekler icin ben ondanda yapıp veriyorum. Cidden tek başına bakılmaz cok zor bizde 4 kisi bakiyoruz suan, biraz daha büyüyene kadar annemleyim
Ben gündüz 4 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum ki gece uyusun .. gündüz uykusu normalde nasıl ? Belki uyanikligi saat bazında normaldir ?Valla anlamadım. Bugünde böyle geçti. Daha şimdi uyudu. Bu kadar uykusuz kalabilmesi imkansız. Sabahın köründe uyandı. Umarım geçici bi dönemdir.
İşini bırakmayı düşünen var mı , kaç aylıkken dönceksiniz işe. Bebek dogmadan kesin calısırım dıyodum da şimdi acabamı diyorum :))Eminim ki şuan bu forumda dertleşen tüm yeni anneler hiç bir işini tam yapamıyor. Yemek, temizlik, kişisel bakım. Herşeyimiz yarım yamalak. 5 dk duşta fazla kalsam kendimi aşırı iyi hissediyorum. Yarım saat uyusam benden iyisi yok. Kendime bu dönemlerin geçiceği fikrini tekrarlıyorum sürekli. Geçicek, ben işime geri dönücem, Temizliğimi yemeğimi zaman gözetmeksizin yapıcam, bakımlarım yine ihtiyacım olduğu zamanda olucak gibi gibi. Sağlıkla şu günler bi geçsinde :) yalnız değilsin
Ben de gunduz baya uyanık tutuyırum geceye etkisi cok oluyı,bi de yatmadan once duş ta gece uykusuna etkili. Bizimki bu gece ıh mıh kıh sürekli gaz sancısı cektş buarada. Hiç yemıyordum ama ıkı gundur bulgur yemegı yedım ondan mı bılmıyorımBen gündüz 4 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum ki gece uyusun .. gündüz uykusu normalde nasıl ? Belki uyanikligi saat bazında normaldir ?
Kolik demek için hamgi ozellıkleri tasıması gerekli ki,cok gazlı bebege mi kolık denıuor acabaCanim aktardan aldigim rezene ve kimyonu da veriyorum azicik. Gittikce artmasi urkutuyor beni. Allah yardimcimiz olsun ve kisa surede bitsin bu gazlar
Evet canim ben ucretsiz izin alcam insaAllah birakamam oglusumuİşini bırakmayı düşünen var mı , kaç aylıkken dönceksiniz işe. Bebek dogmadan kesin calısırım dıyodum da şimdi acabamı diyorum :))
Benimki cok cok gazli zaten. Ayni saatte agliyorsa siddetli ve durmuyorsa kolik diyorlarmis ama 2 gundur oglum da ikindi vaktinde agliyor aci cekiyor resmenKolik demek için hamgi ozellıkleri tasıması gerekli ki,cok gazlı bebege mi kolık denıuor acaba
İşi bırakmayı kendi psikolojik durumum için istemiyorum ama bakıcı pandemi döneminde bakıcı da zor. Bilmiyorum.İşini bırakmayı düşünen var mı , kaç aylıkken dönceksiniz işe. Bebek dogmadan kesin calısırım dıyodum da şimdi acabamı diyorum :))
Yemek etkiliyor baya ya ben de 2 gündür kendimi biraz serBest bıraktım yemek konusunda bizimki de aynı ... tekrar dikkat edicem 3 ay bitene kadarBen de gunduz baya uyanık tutuyırum geceye etkisi cok oluyı,bi de yatmadan once duş ta gece uykusuna etkili. Bizimki bu gece ıh mıh kıh sürekli gaz sancısı cektş buarada. Hiç yemıyordum ama ıkı gundur bulgur yemegı yedım ondan mı bılmıyorım
Ben de 4 ay rapor var 6 ayda ucretsız alcam,ama 10 ay sonra bırakcak olmak bıle benı strese sokuı:))Evet canim ben ucretsiz izin alcam insaAllah birakamam oglusumu
Teşekkür ediyorum inşallah kısa sürede olur bu dediklerinizEminim ki şuan bu forumda dertleşen tüm yeni anneler hiç bir işini tam yapamıyor. Yemek, temizlik, kişisel bakım. Herşeyimiz yarım yamalak. 5 dk duşta fazla kalsam kendimi aşırı iyi hissediyorum. Yarım saat uyusam benden iyisi yok. Kendime bu dönemlerin geçiceği fikrini tekrarlıyorum sürekli. Geçicek, ben işime geri dönücem, Temizliğimi yemeğimi zaman gözetmeksizin yapıcam, bakımlarım yine ihtiyacım olduğu zamanda olucak gibi gibi. Sağlıkla şu günler bi geçsinde :) yalnız değilsin
Evet valla bakalim hele o zaman gelsin de. Su an tek derdim gazzBen de 4 ay rapor var 6 ayda ucretsız alcam,ama 10 ay sonra bırakcak olmak bıle benı strese sokuı:))
Ben bugun itibariyle peynir bile yememeye karar verdim. 5 gun boyle idare edicem eger gazi devam ederse bari keyfime gore peynirimi de ayranimi da eksik etmeyyim. Besinsizlikten cokuyor vucudum artikYemek etkiliyor baya ya ben de 2 gündür kendimi biraz serBest bıraktım yemek konusunda bizimki de aynı ... tekrar dikkat edicem 3 ay bitene kadar
Ben yemiyordum peynir de .. iki gündür yiyorum tekrar kesicem. Zaten 2. Ay gazın pik yaptığı donem, her türlü azalacaktır da en azından bu dönemi en az acıyla gecirsinlerBen bugun itibariyle peynir bile yememeye karar verdim. 5 gun boyle idare edicem eger gazi devam ederse bari keyfime gore peynirimi de ayranimi da eksik etmeyyim. Besinsizlikten cokuyor vucudum artik
Ben doğum iznim bitince bırakmayı planlıyorum en azindan 1 1.5 yaşına gelene kadar da çalışmam diye dusunuyorum sonrasında yeni is bakarim. Ücretsiz izinle vs geçiştirme çalışsam ise dönmem sıkıntılı 10 aylık çocuğu bırakıp şehir şehir gezemem yani isim çocuklu hayata uygun değil :) hem de şehir değiştirme planımız var eşimin is durumuna göre. Şartlar beni biraz çalışmamaya itiyor galiba :)İşini bırakmayı düşünen var mı , kaç aylıkken dönceksiniz işe. Bebek dogmadan kesin calısırım dıyodum da şimdi acabamı diyorum :))
Canım peynir etki etmez dedi benim doktor. Yoğurt evet ama peynir ye dedi.Ben bugun itibariyle peynir bile yememeye karar verdim. 5 gun boyle idare edicem eger gazi devam ederse bari keyfime gore peynirimi de ayranimi da eksik etmeyyim. Besinsizlikten cokuyor vucudum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?