Bu ihtimalde varAllah yardımcın olsun canım senin işin daha zor 5:30 da uyandırdım 3 saat oldu diye uyandırmaz olaydım ondan beri uyumadı pert oldum
Fisher price aldım canım .fiyatı diğer ürünlerle aynı veya daha uygunduN
Burada ekstra aşılar var ücretle yapılan.yaptırılmalı mı ekstra olanlar onu bilemiyorum.
Hangi Marka aldınız
Ben de düzen oturtayim dedim 2 gündür olan duzenimiz de bozuldu. Gece 2de 3te oyun oynamaya uyanıyor gözler fal taşı gibiTam 40+6 da doğum yaptım eğer atak haftası diye bişey varsa ilkinde tuttu zamanı. Fakat 3 gündür yine düzen değiştiriyor sanırım uyumasıyla emmesiyle yine kök söktürüyor. Bir de 3 gündür tıkanıyor emerken. Şuan hala uyutmaya çalışıyorum. Akşam 7 den beri. Çok ilginç bayılıyor resmen kucağımda yatırıyorum arkamı dönüyorum bi ağlama sesi. Sabrımı deniyor bu çocuk. Şuanda 53 günlük.
Aynen ya aynen kendimi kopyalasam ancaBenim bebeğime de Bi tane robot lazım sürekli sallanmalı 2 saniye yanından ayrılmanın imkanı yok gazdan dolayı da gece gündüz ıkınıp duruyor garibim
Günaydın kızlar :) Doğum yapan anneler olarak size sormak istedim. Bir ay kaldı artık doğumuma :) Hamilelik döneminde doktorunuzla acil bir durumda doğum konusunu hiç konuştunuz mu acaba ? Dün bir arkadaşım ile konuştum, tüm kontrollerini yapan doktoru gece doğuma gelmemiş nöbetçi doktor ile doğum yapmış. Sonuçta acıbadem hastanesine gidiyorum, o kadar para veriyoruz, doktor gece de olsa gelir diye düşünmüştüm hep. Ama arkadaşım kafamı karıştırdı . Doktoruma bunu sormalımıyım, Yani gece acil bir doğum olsa sen gelecek misin diye ? evet ise kibarca nasıl sormalıyım ?
Ay gozlerim seni ariyordu canim. Cok yogun geciyor galiba. Pek gorunmuyorsun. Ilk kizim kolik diyordun neler yapiyordun ya da benim oglan da kolik mi acaba bilmiyorum.
Yeni nesil hepsi aynı deseneBenimde kıza robot lazım benimki gazdan değil nazdan
Hepsi mi aynı olur anacımAynen ya aynen kendimi kopyalasam anca
Bebegim kolik mi bilmiyorum gazi cok ve surekli ikiniyor gece gunduz farketmiyor. Kolik degil vence gazli bir bebek. Cunku her gazli bebege kolik denmezmis. Gazina cozum bulamiyorum ve bu ara cok artti. 2 aylikken pik yaparmis galiba bizimki de pike dogru gidiyor. Damlalar da etki etmiyor galiba tek caresi sabir ve 3 ayi beklemek. Allahtan ailemin yanindayim napardim bilmiyorumKendi evime gitmiştim o yuzden daha bi yoğundum canim. Tabi bebiste büyüdü gazlar arttı, ağlama saatleri arttı. Bu kizimda kolik galiba, ozellikle aksamlar ayni saatlerde agliyor. Diger kizimda boyleydi ve uzun sure devam etti malesef. Her gaz ilacını denemiştik, en son biogaia iyi gelmişti biraz, simdi bu kizima da veriyoruz ama henüz çok bi gelişme yok. Biraz zaman lazım. Kolik bebegin tek çaresi yani bizde ise yarayan, hoplatmak ziplatmak surekli gezdirmek oyle biraz rahatliyor, tabi bizimde kolumuz belimiz sırtımız kopuyor ama napalim, bu da bir süreç ve geçecek azalarak ama öyle bir anda bitmiyor malesef
Birde kizimda elektrikli beşik kullanmistik rahatlamistik biraz, cingene salincaklarida ise yarıyor bazen
Yapcak mısın canım,Emziren Anne Detoksu ve Kilo Verme Tüyoları
Hindistan cevizi yağı zayıflama kürü, emziren anne diyet yapabilir mi, emziren anne diyeti, emziren anne detoksu ve çok daha fazlası için tıklayın.www.bebek.com
Bizde de aynı durumlar gece biraz daha düzenli ama gunduz uykusu yok denecek kadar az uyursa da göğsümde uyuyor yataga koyar koymaz ağlama krizi bizim doğum tarihimiz 13 Haziran ilk atağı da atlattık ama gündüz uykusuna bı çözüm bulamıyorumAl bendende o kadar. Hala uğraşıyorum. Derman kalmadı artık vücudum titriyo yorgunluktan. 10-15 dk yine iyi. Biz saniyelerle yarışıyoruz.
Aynı evet, yapsınlar da yeter ki
Evet o zeka kartlarını da görmüştüm bi tek satılan var bir de yanında ilk 50 sözcük, 50 meyve gibi setler de var onlardan da kullandınız mı daha sonra almışken hepsini alayım diyorum
Aranızda bebegınde gaz sorunu olmayan var mı , neler yiyip içıyo Allahaşkına bi soykesınbenmi yanlos beslenıyorum ,hersey mi gaz yapar
Günaydın kızlar :) Doğum yapan anneler olarak size sormak istedim. Bir ay kaldı artık doğumuma :) Hamilelik döneminde doktorunuzla acil bir durumda doğum konusunu hiç konuştunuz mu acaba ? Dün bir arkadaşım ile konuştum, tüm kontrollerini yapan doktoru gece doğuma gelmemiş nöbetçi doktor ile doğum yapmış. Sonuçta acıbadem hastanesine gidiyorum, o kadar para veriyoruz, doktor gece de olsa gelir diye düşünmüştüm hep. Ama arkadaşım kafamı karıştırdı . Doktoruma bunu sormalımıyım, Yani gece acil bir doğum olsa sen gelecek misin diye ? evet ise kibarca nasıl sormalıyım ?
Valla anlamadım. Bugünde böyle geçti. Daha şimdi uyudu. Bu kadar uykusuz kalabilmesi imkansız. Sabahın köründe uyandı. Umarım geçici bi dönemdir.Ben de düzen oturtayim dedim 2 gündür olan duzenimiz de bozuldu. Gece 2de 3te oyun oynamaya uyanıyor gözler fal taşı gibi1.5 saat sonra uykusuzluktan huzursuzlanip ağlıyor sabah 6da tekrar uyuyabiliyor ama tabii eşim de ben de perte cikiyoruz
Denicem umarım başarabilirim. Bebeyle nasıl olcak bilmiyorum amaYapcak mısın canım,
Bizde herşey yolundaydı neden ayarı kaçtı anlamadım. Benimde kucağımda uyuyor yatırıyorum anında uyanıyor.Bizde de aynı durumlar gece biraz daha düzenli ama gunduz uykusu yok denecek kadar az uyursa da göğsümde uyuyor yataga koyar koymaz ağlama krizi bizim doğum tarihimiz 13 Haziran ilk atağı da atlattık ama gündüz uykusuna bı çözüm bulamıyorum
Eminim ki şuan bu forumda dertleşen tüm yeni anneler hiç bir işini tam yapamıyor. Yemek, temizlik, kişisel bakım. Herşeyimiz yarım yamalak. 5 dk duşta fazla kalsam kendimi aşırı iyi hissediyorum. Yarım saat uyusam benden iyisi yok. Kendime bu dönemlerin geçiceği fikrini tekrarlıyorum sürekli. Geçicek, ben işime geri dönücem, Temizliğimi yemeğimi zaman gözetmeksizin yapıcam, bakımlarım yine ihtiyacım olduğu zamanda olucak gibi gibi. Sağlıkla şu günler bi geçsinde :) yalnız değilsinBazen sırf düşündüğüm şey acaba rutine geri dönenilecek miyiz veya ne zaman döneceğiz eski hayatımız olmasada ne bileyim kendim için söylüyorum hem bebeğime bakıp hem ev işi yapabilecek miyim mesela ben şuan yapamıyorumda.. ya memede durmak isteyen bebe ya gaz sancıları.. nasıl olacak bu işler..
Bebegim kolik mi bilmiyorum gazi cok ve surekli ikiniyor gece gunduz farketmiyor. Kolik degil vence gazli bir bebek. Cunku her gazli bebege kolik denmezmis. Gazina cozum bulamiyorum ve bu ara cok artti. 2 aylikken pik yaparmis galiba bizimki de pike dogru gidiyor. Damlalar da etki etmiyor galiba tek caresi sabir ve 3 ayi beklemek. Allahtan ailemin yanindayim napardim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?