2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebişlerim kolik bebek damgası yedi aslında öyle patlama dercesine gelecek kadar gaz yok en yoğun ağlamaları beş on dakika sürüyor. Ama doktor kolik dedi. Karından muayene etti çok gaz var dedi. Kolik mamaya geçiş yaptırdı. Keçi sütü veriyordum oğluma inek sütü alerjisi yoksa önermiyoruz dedi. Ki oğlum kıza göre daha az kilo almış. Yaramadı fark ettim. Kızım aptamil içiyordu ona keçi sütü maması vermedik. Birde bitkisel bir şey verdi mamaya katacaz. Normal ilaç vermiyorum bitkisel öneriyorum dedi. Birazdan ilaçları alacağız eğer fark ederse sizede söyleyim. Doktorlarınıza danışın. Sağlıklılar dedi fazla kilo aldıkları için getirisi olacak dedi buna da katlanmak zorundasınız dedi. İkiz bebekler 37+3 de doğum yaptım. 2.5 biri 3 kilo biri doğdu. Kilo kaybı yaşamadılar 2 saatte besledim haliyle kilo alımı iyi oldu. Bu iyi bir şey ama yanında gaz getirmiş dedi doktor. 3 4 ay idare edeceğiz

Bebeğinde gegirme sıkıntısı olan var mı benimki gece bir emince ağlıyor boğulacak gibi oluyor sırtına azıcık sıvazlayınca gegiriyor sonra aynı şeyler emince tekrarlıyor. Gaz bitti bu başladı

Ben bugun itibariyle peynir bile yememeye karar verdim. 5 gun boyle idare edicem eger gazi devam ederse bari keyfime gore peynirimi de ayranimi da eksik etmeyyim. Besinsizlikten cokuyor vucudum artik
Benim doktorum gaz için peynir yemememi ,yadacok az yememi soyledi, dikkat edıyorumben de , lactamil kullanabılırsın aslında, sütün besleyiciliğini artırıyo ,vitamin barındırıyo , yine dr önerısıyle kullanıyorum ,süt artırıcı aynı zamanda

Stell tea iciyorum ama lactamil de var esim almisti. Onu da iceyim. Her gun pekmezli su iciyorum sut kalitesi icin onu oneririm canim

Canim benim bebek zaten gazini gegirerek cikariyor. Alttan nadir cikarttigi oluyor malesef. Yanlis anlamadiysam onu soruyorsun dimi. Her emzirmeden sonra gegirtiyorum yoksa gazlaniyir uyuyamiyir gece dahil buna

Canim benim bebek zaten gazini gegirerek cikariyor. Alttan nadir cikarttigi oluyor malesef. Yanlis anlamadiysam onu soruyorsun dimi. Her emzirmeden sonra gegirtiyorum yoksa gazlaniyir uyuyamiyir gece dahil buna
Evet onu diyorum bi kaç gündür çok fena üzülüyorum alttan gazı kendi rahat yapıyor zaten azaldı gazı ama gegirme arttı

Kizlar bizim oğlan bir türlü emzik almıyor 2 çeşit emzik denedim yine aynı şimdi bibs emzik siparişi verdim emzige alıştırmak için tavsiyeleriniz var mi

Bnmki uyuyanakadar memede her seferinde cıkmıyor gazı siz nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…