- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Ben her hafta kesiyorumYaw bu bebelerin tırnakları hiç kesilmiyor mu ya havalar sıcak eldivende takılmıyo yüzünü perişan ediyor
Gerçekten mi annem diyo çocuk gelişirse kendisi düşecek diyo hiç düşeceği de yokBen her hafta kesiyorum
Benim doktorum gaz için peynir yemememi ,yadacok az yememi soyledi, dikkat edıyorumben de , lactamil kullanabılırsın aslında, sütün besleyiciliğini artırıyo ,vitamin barındırıyo , yine dr önerısıyle kullanıyorum ,süt artırıcı aynı zamandaBen bugun itibariyle peynir bile yememeye karar verdim. 5 gun boyle idare edicem eger gazi devam ederse bari keyfime gore peynirimi de ayranimi da eksik etmeyyim. Besinsizlikten cokuyor vucudum artik
Nasıl yani , gelişimle mi alakalıGerçekten mi annem diyo çocuk gelişirse kendisi düşecek diyo hiç düşeceği de yok
Bence batıl inançlar, ben kesiyorum rahat ediyor bebisGerçekten mi annem diyo çocuk gelişirse kendisi düşecek diyo hiç düşeceği de yok
Evet öyle diyo daha 40 ı çıkmamış kendiliğinden kırılıp düşecek bebek kilo aldıkça gelişdikce diyoNasıl yani , gelişimle mi alakalı
Bana da batıl inanç olarak geliyor ama daha 40 ı çıkmamış diyo nasıl kesersin bırak kendisi kırılıp düşecek diyoBence batıl inançlar, ben kesiyorum rahat ediyor bebis
Kahvaltida ne yiyorsun canim recel yemekten sıkıldimBen yemiyordum peynir de .. iki gündür yiyorum tekrar kesicem. Zaten 2. Ay gazın pik yaptığı donem, her türlü azalacaktır da en azından bu dönemi en az acıyla gecirsinler
Stell tea iciyorum ama lactamil de var esim almisti. Onu da iceyim. Her gun pekmezli su iciyorum sut kalitesi icin onu oneririm canimBenim doktorum gaz için peynir yemememi ,yadacok az yememi soyledi, dikkat edıyorumben de , lactamil kullanabılırsın aslında, sütün besleyiciliğini artırıyo ,vitamin barındırıyo , yine dr önerısıyle kullanıyorum ,süt artırıcı aynı zamanda
Canim benim bebek zaten gazini gegirerek cikariyor. Alttan nadir cikarttigi oluyor malesef. Yanlis anlamadiysam onu soruyorsun dimi. Her emzirmeden sonra gegirtiyorum yoksa gazlaniyir uyuyamiyir gece dahil bunaBebeğinde gegirme sıkıntısı olan var mı benimki gece bir emince ağlıyor boğulacak gibi oluyor sırtına azıcık sıvazlayınca gegiriyor sonra aynı şeyler emince tekrarlıyor. Gaz bitti bu başladı
Evet onu diyorum bi kaç gündür çok fena üzülüyorum alttan gazı kendi rahat yapıyor zaten azaldı gazı ama gegirme arttıCanim benim bebek zaten gazini gegirerek cikariyor. Alttan nadir cikarttigi oluyor malesef. Yanlis anlamadiysam onu soruyorsun dimi. Her emzirmeden sonra gegirtiyorum yoksa gazlaniyir uyuyamiyir gece dahil buna
Bibsi alır bence onu cogu alıo, bızınkı aldıKizlar bizim oğlan bir türlü emzik almıyor 2 çeşit emzik denedim yine aynı şimdi bibs emzik siparişi verdim emzige alıştırmak için tavsiyeleriniz var mi
Ay inşallah valla yoksa asla memeyi bırakmıyor kucagimdan inmiyorBibsi alır bence onu cogu alıo, bızınkı aldı
İlk defa duyuyorum. Yazın eldiven giydiremiycegimiz için kendini çizmesin diye kestim hepGerçekten mi annem diyo çocuk gelişirse kendisi düşecek diyo hiç düşeceği de yok
Ceviz, hurma, süt içermeyen fındık ezmesi, bazen yumurta, zeytin ...Kahvaltida ne yiyorsun canim recel yemekten sıkıldimbir de et yiyorsun dimi? Eti cok tuketiyorum
Bnmki uyuyanakadar memede her seferinde cıkmıyor gazı siz nasıl yapıyorsunuzCanim benim bebek zaten gazini gegirerek cikariyor. Alttan nadir cikarttigi oluyor malesef. Yanlis anlamadiysam onu soruyorsun dimi. Her emzirmeden sonra gegirtiyorum yoksa gazlaniyir uyuyamiyir gece dahil buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?