2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bnmki uyuyanakadar memede her seferinde cıkmıyor gazı siz nasıl yapıyorsunuz
Ayynen öyle uyuyakaldıysa kesinlikle çıkmıyor sonra bırtlıycam diye krizlere giriyor. Kızlar bu bebeler ne zaman gece uykusunu ayırt ediyor?koptum ben artık yarım saat yarım saat uyuyor gece ya

Bakıcı fikri beni de düşündürürdü bırakıcak olsaydım. Benim kendi iş yerim. Bugün sabahtan gittik bebeyle bi deneme yapalım dedikte henüz hazır değiliz ne ben ne bebek onu anladım. Yine de bütün günü geçirdik. Eve geçiyorum şimdi.

İşini bırakmayı düşünen var mı , kaç aylıkken dönceksiniz işe. Bebek dogmadan kesin calısırım dıyodum da şimdi acabamı diyorum :))
Çalışmayı o kadar çok özledim ki sosyal ve aktif olmayı. Günlerdir kafamı kurcalıyodu zaten 3-4 gündürde huysuz olunca aldım çıktım geldim işimin başına. Kalabalıkla kaynar huysuzluğu oyalanırız dedim. Bişeyler yapıyorum ama aklım hep onda bezi ıslandı mı acıktı mı pusetinde rahat mı falan falan. Ve aksine evdeki gibi huysuz değildi.

Ben gündüz 4 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum ki gece uyusun .. gündüz uykusu normalde nasıl ? Belki uyanikligi saat bazında normaldir ?
Tüm gün uyur akşam üstü uyanırdı. Bugün 6:55 uyandı. 3 buçukta uyudu. Çok değil mi sence?

Bizdede bulgur yiyin süt olsun derler ben yiyorum bebeğim durmuyor aradada bilemedim şimdi

Ya benim neresi bilmiyorum yani oralarda sizi var dikiş kaldı mi bilmiyorum dışta yok içte var belki sıcak suya girince geçiyor sanki bu arada bebisin nasıl
Bende lavaboya giderken içten sızı oluyor ya bide normal doğumda hemen ayaklanıyorsn bişeyin kalmıyor diye kandırdılar hep bebeğim iyi canım çok şükür ilaç verdi doktor onu kullanıyorum kusması durdu gözü içinde damla ve melhem kullanıyorum hafif bişey kalmış

Tüm gün uyur akşam üstü uyanırdı. Bugün 6:55 uyandı. 3 buçukta uyudu. Çok değil mi sence?
Uyku aralığı artmış evet. Gazi mi var acaba? Benimki de gaz yüzünden huzursuz, emmiyo da, ağrısı yüzünden memeyle kavga ediyo yine biberona dadandı bugün .. saatlerce ağladı kakasını da 2 gün olmadan fitille yaptırıyorum artık çünkü gaz çığırından çıkarıyor ama ona rağmen huzursuz ... ne zaman gecicek bu dönem acaba ya ..

Ben o burda dediğiniz gaz damlasını bebeğe veriyorum gazını kakasını yapıyor acaba tesadüf mü oluyor yoksa gaz damlası mı yaptırıyor

Bio gaia sık sık kaka yaptırıyordu yanlış hatırlamıyorsam denedinizmi ?belki fitike gerek kalmaz

Bizimkinin gozu kendiliğinden hafifledi kanallar tikaniyormus diyolar ondan oluyirmus

Ayynen öyle uyuyakaldıysa kesinlikle çıkmıyor sonra bırtlıycam diye krizlere giriyor. Kızlar bu bebeler ne zaman gece uykusunu ayırt ediyor?koptum ben artık yarım saat yarım saat uyuyor gece ya
Bizimde öyle 40 dkda bir emzir uyutmaya çalış e sonra yine uyumaya çalış bi daha uyan çok zor oluyor ben bide gündüz uyuyamayan bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…