2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aaa nasıl bir iş öyle ne iş yapıyorsun canım , bebişi mi ofise goturdun

Bebişin de senin gibi aktif ve sosyal olmayı sevıyor ozaman

İsilik geçirmek için önerileriniz var mı kızlar? Günlük banyo yaptırıyorum, bugün biraz kantaron yağı da sürdüm ama başka ne yapabilirim?

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Ben dün akşamdan beri bebeğime gaz ilacı vermedim sanki daha sakin bugün bebeğim uyudu hep kendini fazla sıkmadı.

Bnmki uyuyanakadar memede her seferinde cıkmıyor gazı siz nasıl yapıyorsunuz
Canim benim bebek de asiri gazli malesef. Sık emmeyi seviyor ama ben israrla en az 1, 5 saat aralik vermeye calisiyorum yoksa daha da siddetleniyor gazi. Cok agladiginda meme veriyorum ama diger zamanlarda oyalamaya calisiyorum. Emzik kurtaricimiz tabi ki. Meme saniyor bazen. Onun dsinda gaz icin ne gerekiyorsa yapiyorum olmuyor. Stres yapiyorum diye sutum bile azaliyor

Bio gaia sık sık kaka yaptırıyordu yanlış hatırlamıyorsam denedinizmi ?belki fitike gerek kalmaz
Canim daha once kullandin mi biogaiyi. Ben 1 gece verdim ve sabaha kadar ishal tarzi kaka yapti ve karin agrisi cekti garibim. Doktorum asla yapmaz ishali dedi ama vermeye cesaret edemiyorum.

Aaa nasıl bir iş öyle ne iş yapıyorsun canım , bebişi mi ofise goturdun
Kafem var canım. Çalışanlar var annemde başlarında ama ben alışmışım kendi göbeğimi kendim kesmeye aklım orda ama bebenin huzuruda mühim arada derede kaldım böyle . Ama bugün şeytanın bacağını kırdım gittik aslında huzursuzda değildi pek haatta iyi bile gelmiş olabilir geldik bir duş yaptık yatırdım o saatten beri uyuyo

5 gün olmuştu kaka bu sefer müdahale etmedim kendiliğinden yaptı bugün çok şükür ki dışarı çıkmak işe yaradı heralde :) bugün ki düzeni şöyle 6:55 de uyanış 3 buçukta uyudu. 8 de uyandı 10 da uyudu hala uyuyo. Düzelcek heralde :) umut fakirin ekmeği işte

Bayramda bebişle ziyaret yapcakmısınız yada eve kabul etcekmısınız
Çok şükür ki benim eşim çok yoğun çalışıyo mümkün değil eve falan gelemez dolayısıyla bizi de bi yere götüremez bu sorunda böyle ortadan kalkar :)) kazasız belasız geçsin de inşallah.

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Ben dün akşamdan beri bebeğime gaz ilacı vermedim sanki daha sakin bugün bebeğim uyudu hep kendini fazla sıkmadı.
İyiyim canım sen nasılsın? Bebiş şükür ki uyuyo :) ilacı vermeyince gaz çıkarma dürtüsüde olmadı heralde onunla ilgilidir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…