Yaw bu bebelerin tırnakları hiç kesilmiyor mu ya havalar sıcak eldivende takılmıyo yüzünü perişan ediyor
İlk kizimda hastanede kestiler daha. Ayrica eldiven takimini gelisim acisindan onermiyorlarmis. Eldeki sinir uclariyla kendini keşfediyormus bebekler. Benimki azicik uzayinca cok ciziyor kendini. O yuzden tirnagini kesmeden onceki bir kac gun mecburen takiyorum..kesince hemen cikariyorum eldiveniGerçekten mi annem diyo çocuk gelişirse kendisi düşecek diyo hiç düşeceği de yok
İyiyim canım bende çok şükür alıştık yavaş yavaş evet bende öyle düşündüm demekki ilaç bağırsağı çok uyarıyordu zorlanıyordu bebeğim. Benimkide bugün fazla uyudu niye diyorum kaşınıyorum kendi kendime. Uyusa olmuyo uyumasa olmuyoİyiyim canım sen nasılsın? Bebiş şükür ki uyuyo :) ilacı vermeyince gaz çıkarma dürtüsüde olmadı heralde onunla ilgilidir belki
Bana da batıl inanç olarak geliyor ama daha 40 ı çıkmamış diyo nasıl kesersin bırak kendisi kırılıp düşecek diyo
Bende lavaboya giderken içten sızı oluyor ya bide normal doğumda hemen ayaklanıyorsn bişeyin kalmıyor diye kandırdılar hepbebeğim iyi canım çok şükür ilaç verdi doktor onu kullanıyorum kusması durdu gözü içinde damla ve melhem kullanıyorum hafif bişey kalmış
Adet sancim oluyor arada ya bide o.dikis yerleri küçük sivilcelenmis hep enfeksiyon mu acabaNormal dogum yapan arkadaşlar çok yorulunca dikiş yeriniz rahminiz ağrıyor mu
Vallahi kandırmışlar canım mahvettiler resmen ben ne oturabiliyordum ne yuruyebiliyordumBende lavaboya giderken içten sızı oluyor ya bide normal doğumda hemen ayaklanıyorsn bişeyin kalmıyor diye kandırdılar hepbebeğim iyi canım çok şükür ilaç verdi doktor onu kullanıyorum kusması durdu gözü içinde damla ve melhem kullanıyorum hafif bişey kalmış
Yemim artık canım o zaman sağolasınCanim bulgur ve yesil sogan cok sut yapar ama gazi da cok artirir. Ben hic yemedim bulgur ve bulgurla yapilan yemekleri. Bence sen de yeme bence
Valla ben metruk evler gibi içten çökmeye başladım .. bu arada 15.30-20.00 arası uykusu da epey uzun sürmüş :)5 gün olmuştu kaka bu sefer müdahale etmedim kendiliğinden yaptı bugün çok şükür ki dışarı çıkmak işe yaradı heralde :) bugün ki düzeni şöyle 6:55 de uyanış 3 buçukta uyudu. 8 de uyandı 10 da uyudu hala uyuyo. Düzelcek heralde :) umut fakirin ekmeği işte
Valla bilemedim, baktıkça içim gidiyor amaAnladım ince de ama niye oldu ki
Bende öyle yapcam ya benim bebeğim de tırnaklı doğduBen 10 gunde bir kesiyorum. Tirnakli dogdu benimki. Uyurken kesiyorum
Sağol canım Bi haftalık kullanmam için şurup verdi hastane de de zaten serum takılmıştı flagyl diye bi şurup verdiGecmis olsun canım, Kusmamasi icin ne verdi acaba??
Aynen bende öyleydim ya çok zordu çokVallahi kandırmışlar canım mahvettiler resmen ben ne oturabiliyordum ne yuruyebiliyordum
Amannnnn bugünler geçici. Aldanma çocuksu mahsun yüzüne :))) uyurken sorgulama ne yapmak istiyosan onu yapİyiyim canım bende çok şükür alıştık yavaş yavaş evet bende öyle düşündüm demekki ilaç bağırsağı çok uyarıyordu zorlanıyordu bebeğim. Benimkide bugün fazla uyudu niye diyorum kaşınıyorum kendi kendime. Uyusa olmuyo uyumasa olmuyobenim bebeğim geceleri uyuyordu zaten hep sabahları başlıyordu sancıdan öğlene kadar.
Evet o sırada çalıştım üstüne kuaföre bile gittim saçımı kestirdim :) iyi geldi valla dün dışarda olmak insan içine karışmak tabii mesafeler dahilinde :)) Şimdi de babasını ziyarete geldik sabah güneşi faydalı diye çıkardım benim evim güneş görmüyor. Sokağa çıkardığım gibi uyudu.Valla ben metruk evler gibi içten çökmeye başladım .. bu arada 15.30-20.00 arası uykusu da epey uzun sürmüş :)
Benimki de parka çıktığımız zamanlarda uyuyor genellikleEvet o sırada çalıştım üstüne kuaföre bile gittim saçımı kestirdim :) iyi geldi valla dün dışarda olmak insan içine karışmak tabii mesafeler dahilinde :)) Şimdi de babasını ziyarete geldik sabah güneşi faydalı diye çıkardım benim evim güneş görmüyor. Sokağa çıkardığım gibi uyudu.
ben daha 23 yaşındayım ama şuan bütün kemiklerim ağryo emzirirken tutuşumdan bileğim incindi bence yaşla alakası yok yemek temizlik bulaşık hepsine yetişmek insanı yoruyo.Vucudum hatta ayak altlarım bile agrıyo. Sürekli koşturmaktan mı anlamadım, artık amelıyat etkisi yok olmustur hrralde, yaşlı annelik zor , gencken dogurudoguruverın:)) yaş 35
Canım geç aldığın için oluyor birde yan yatırınca sızdırıyor.Kizlar merhaba
2 gecedir saat 4 civarlarında bezinden çiş kaçıyor sizce neden olabilir sleepy 2 numara kullanıyoruz saat 10 gibi uyuyor uyuduktan sonra altını degistirmiyorum uykusu bölünmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?