2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gerçekten mi annem diyo çocuk gelişirse kendisi düşecek diyo hiç düşeceği de yok
İlk kizimda hastanede kestiler daha. Ayrica eldiven takimini gelisim acisindan onermiyorlarmis. Eldeki sinir uclariyla kendini keşfediyormus bebekler. Benimki azicik uzayinca cok ciziyor kendini. O yuzden tirnagini kesmeden onceki bir kac gun mecburen takiyorum..kesince hemen cikariyorum eldiveni

İyiyim canım sen nasılsın? Bebiş şükür ki uyuyo :) ilacı vermeyince gaz çıkarma dürtüsüde olmadı heralde onunla ilgilidir belki
İyiyim canım bende çok şükür alıştık yavaş yavaş evet bende öyle düşündüm demekki ilaç bağırsağı çok uyarıyordu zorlanıyordu bebeğim. Benimkide bugün fazla uyudu niye diyorum kaşınıyorum kendi kendime. Uyusa olmuyo uyumasa olmuyo benim bebeğim geceleri uyuyordu zaten hep sabahları başlıyordu sancıdan öğlene kadar.

Gecmis olsun canım, Kusmamasi icin ne verdi acaba??

Vallahi kandırmışlar canım mahvettiler resmen ben ne oturabiliyordum ne yuruyebiliyordum

Valla ben metruk evler gibi içten çökmeye başladım .. bu arada 15.30-20.00 arası uykusu da epey uzun sürmüş :)

Vucudum hatta ayak altlarım bile agrıyo. Sürekli koşturmaktan mı anlamadım, artık amelıyat etkisi yok olmustur hrralde, yaşlı annelik zor , gencken dogurudoguruverın:)) yaş 35

Kizlar merhaba
2 gecedir saat 4 civarlarında bezinden çiş kaçıyor sizce neden olabilir sleepy 2 numara kullanıyoruz saat 10 gibi uyuyor uyuduktan sonra altını degistirmiyorum uykusu bölünmesin diye

Amannnnn bugünler geçici. Aldanma çocuksu mahsun yüzüne :))) uyurken sorgulama ne yapmak istiyosan onu yap ben öğrendim artık huyunu uyurken tadını çıkarıyorum. Akıllandım

Valla ben metruk evler gibi içten çökmeye başladım .. bu arada 15.30-20.00 arası uykusu da epey uzun sürmüş :)
Evet o sırada çalıştım üstüne kuaföre bile gittim saçımı kestirdim :) iyi geldi valla dün dışarda olmak insan içine karışmak tabii mesafeler dahilinde :)) Şimdi de babasını ziyarete geldik sabah güneşi faydalı diye çıkardım benim evim güneş görmüyor. Sokağa çıkardığım gibi uyudu.

Benimki de parka çıktığımız zamanlarda uyuyor genellikle

,,
Vucudum hatta ayak altlarım bile agrıyo. Sürekli koşturmaktan mı anlamadım, artık amelıyat etkisi yok olmustur hrralde, yaşlı annelik zor , gencken dogurudoguruverın:)) yaş 35
ben daha 23 yaşındayım ama şuan bütün kemiklerim ağryo emzirirken tutuşumdan bileğim incindi bence yaşla alakası yok yemek temizlik bulaşık hepsine yetişmek insanı yoruyo.

Kizlar merhaba
2 gecedir saat 4 civarlarında bezinden çiş kaçıyor sizce neden olabilir sleepy 2 numara kullanıyoruz saat 10 gibi uyuyor uyuduktan sonra altını degistirmiyorum uykusu bölünmesin diye
Canım geç aldığın için oluyor birde yan yatırınca sızdırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…