2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
O kıvranırlenki haline ağlamasına domatese dönüşmesine stres yapmamak bence elde değil.. emzik veriyorum bende ama sancısı varsa tutmak istemiyor söyleniyor ağlıyor anca meme onunla bile söyleniyor o zaman

O kıvranırlenki haline ağlamasına domatese dönüşmesine stres yapmamak bence elde değil.. emzik veriyorum bende ama sancısı varsa tutmak istemiyor söyleniyor ağlıyor anca meme onunla bile söyleniyor o zaman
Evet gercekten cok zor bu gaz olayi. Psikoloji falan kalmiyor annede. Yaninda yardimci birileri varsa sabah namaz vaktinden sonra uyusan iyi olur. Ben oyle yapiyorum 2 saat bile cok fayda ediyor bende

Evet gercekten cok zor bu gaz olayi. Psikoloji falan kalmiyor annede. Yaninda yardimci birileri varsa sabah namaz vaktinden sonra uyusan iyi olur. Ben oyle yapiyorum 2 saat bile cok fayda ediyor bende
Var varda onlarda ev işlerindeler kıyamıyorum inşallah tez geçer şu gazlar

Gecmis olsun canim, doktor bitkisel olarak ne verdi acaba adını soyleyebilirmisin??

Canim daha once kullandin mi biogaiyi. Ben 1 gece verdim ve sabaha kadar ishal tarzi kaka yapti ve karin agrisi cekti garibim. Doktorum asla yapmaz ishali dedi ama vermeye cesaret edemiyorum.
Canım ben kızımda kullanmıştım ve durmadan kaka yapıyordu hatırladığım kadarıyla öyle olunca bırakmıştım

Amannnnn bugünler geçici. Aldanma çocuksu mahsun yüzüne :))) uyurken sorgulama ne yapmak istiyosan onu yap ben öğrendim artık huyunu uyurken tadını çıkarıyorum. Akıllandım
Bu
Kimleri takip ediyorsun:) , ben örtmnhanım la selindereli yi takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…