O kıvranırlenki haline ağlamasına domatese dönüşmesine stres yapmamak bence elde değil.. emzik veriyorum bende ama sancısı varsa tutmak istemiyor söyleniyor ağlıyor anca meme onunla bile söyleniyor o zamanCanim benim bebek de asiri gazli malesef. Sık emmeyi seviyor ama ben israrla en az 1, 5 saat aralik vermeye calisiyorum yoksa daha da siddetleniyor gazi. Cok agladiginda meme veriyorum ama diger zamanlarda oyalamaya calisiyorum. Emzik kurtaricimiz tabi ki. Meme saniyor bazen. Onun dsinda gaz icin ne gerekiyorsa yapiyorum olmuyor. Stres yapiyorum diye sutum bile azaliyor
Yoook malesef daha çok sinirli zombiye dönüşüyorum :) vücudum gece uykusu istiyorBence artık uyuyosundur gundüz de ,bi dene:) heryerde her kosukda uyayabılen tipkere donusuyoruz cunku uykusuzluktan :))
Evet gercekten cok zor bu gaz olayi. Psikoloji falan kalmiyor annede. Yaninda yardimci birileri varsa sabah namaz vaktinden sonra uyusan iyi olur. Ben oyle yapiyorum 2 saat bile cok fayda ediyor bendeO kıvranırlenki haline ağlamasına domatese dönüşmesine stres yapmamak bence elde değil.. emzik veriyorum bende ama sancısı varsa tutmak istemiyor söyleniyor ağlıyor anca meme onunla bile söyleniyor o zaman
Eve geldik az önce kapıdan girer girmez uyandıBenimki de parka çıktığımız zamanlarda uyuyor genellikle
Var varda onlarda ev işlerindeler kıyamıyorum inşallah tez geçer şu gazlarEvet gercekten cok zor bu gaz olayi. Psikoloji falan kalmiyor annede. Yaninda yardimci birileri varsa sabah namaz vaktinden sonra uyusan iyi olur. Ben oyle yapiyorum 2 saat bile cok fayda ediyor bende
Sağol canım Bi haftalık kullanmam için şurup verdi hastane de de zaten serum takılmıştı flagyl diye bi şurup verdi
Kac gunluktu bebegin. Bir de gaz surubu veya damlasi kullaniyor musun?Var varda onlarda ev işlerindeler kıyamıyorum inşallah tez geçer şu gazlar
Bebişlerim kolik bebek damgası yediaslında öyle patlama dercesine gelecek kadar gaz yok en yoğun ağlamaları beş on dakika sürüyor. Ama doktor kolik dedi. Karından muayene etti çok gaz var dedi. Kolik mamaya geçiş yaptırdı. Keçi sütü veriyordum oğluma inek sütü alerjisi yoksa önermiyoruz dedi. Ki oğlum kıza göre daha az kilo almış. Yaramadı fark ettim. Kızım aptamil içiyordu ona keçi sütü maması vermedik. Birde bitkisel bir şey verdi mamaya katacaz. Normal ilaç vermiyorum bitkisel öneriyorum dedi. Birazdan ilaçları alacağız eğer fark ederse sizede söyleyim. Doktorlarınıza danışın. Sağlıklılar dedi fazla kilo aldıkları için getirisi olacak dedi buna da katlanmak zorundasınız dedi. İkiz bebekler 37+3 de doğum yaptım. 2.5 biri 3 kilo biri doğdu. Kilo kaybı yaşamadılar 2 saatte besledim haliyle kilo alımı iyi oldu. Bu iyi bir şey ama yanında gaz getirmiş dedi doktor. 3 4 ay idare edeceğiz
Ay oda bi sorun altını alınca da benimkinin uykusu bı açılıyor bı daha uyku yokCanım geç aldığın için oluyor birde yan yatırınca sızdırıyor.
Ne guzel iste döne döne gezin :) Enerjim olsa gezicem ben de, öğleden sonra sakin gecerse gezdiriym ödül olsunEve geldik az önce kapıdan girer girmez uyandıbunlar gezentii :))
Canım ben kızımda kullanmıştım ve durmadan kaka yapıyordu hatırladığım kadarıyla öyle olunca bırakmıştımCanim daha once kullandin mi biogaiyi. Ben 1 gece verdim ve sabaha kadar ishal tarzi kaka yapti ve karin agrisi cekti garibim. Doktorum asla yapmaz ishali dedi ama vermeye cesaret edemiyorum.
27 mayısta doğdu bizim Kuzey kuşuİsteyenler yazabilir :)
Topikte kullanan arkadaşlar var canım ismini burda duymuştum. Gerçekten işe yaradı. Nurse harveys colex diye bir şurup.Gecmis olsun canim, doktor bitkisel olarak ne verdi acaba adını soyleyebilirmisin??
28 günlüğüz, relactaz kullanıyorumKac gunluktu bebegin. Bir de gaz surubu veya damlasi kullaniyor musun?
BuAmannnnn bugünler geçici. Aldanma çocuksu mahsun yüzüne :))) uyurken sorgulama ne yapmak istiyosan onu yapben öğrendim artık huyunu uyurken tadını çıkarıyorum. Akıllandım
Kimleri takip ediyorsun:) , ben örtmnhanım la selindereli yi takip ediyorumBen bide şunu merak ediyorum instagrama bakıyorum yakın zamanlı doğum yaptığım yada küçük bebekli instamomlar var arkadaş makyaj var saç var resim çekiliyorlar birde.. biz wc ye gidemiyoruz.. onlar mı çok şanslı bizdemi bi sorun var anlamadım
Tamm canim, ben farklı bisey sandımTopikte kullanan arkadaşlar var canım ismini burda duymuştum. Gerçekten işe yaradı. Nurse harveys colex diye bir şurup.
Onlarıda takip ediyorum stalkladıklarımda var keşfette çıkanBu
Kimleri takip ediyorsun:) , ben örtmnhanım la selindereli yi takip ediyorum
13 Haziran da bizim Göktuğ bey inİsteyenler yazabilir :)
22 haziranda da benim prensesim dogduİsteyenler yazabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?