Ya okadar para kazansan sen de ne yapıp edip makyaja zaman ayırırsın, bebeklerının bile tum ıhtıyacları reklam yapmaları karsılıgında besavaya gelıyor :)) şeytan dıyo sen de instamom ol:)) en azından mecburende olsa bakımımızı yapardık:))
Kanguruyu cesaret edip kullanamadım. Önce bi kalça ultrasonu çekilsin ondan sonra. Belki 1 ay sonra falan zaten çok sıcak yapış yapış oluruz gibi geliyo onla.
Ben bide şunu merak ediyorum instagrama bakıyorum yakın zamanlı doğum yaptığım yada küçük bebekli instamomlar var arkadaş makyaj var saç var resim çekiliyorlar birde.. biz wc ye gidemiyoruz.. onlar mı çok şanslı bizdemi bi sorun var anlamadım
Ben bu sıralar yemeye abur cubura düştüm. Hamileliğimde almadığım kilouu alcam sanırım. Gözüm dönüyor yiyesim geliyor kendimi ilk defa böyle görüyorum ya. Napcaz kızlar
Ben bu sıralar yemeye abur cubura düştüm. Hamileliğimde almadığım kilouu alcam sanırım. Gözüm dönüyor yiyesim geliyor kendimi ilk defa böyle görüyorum ya. Napcaz kızlar
Gaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyor
Benim ki bu gece acayip huzursuz gaz mi başka bişey mi bilemedim sürekli kucak ve meme aç mi diyorum baya bez kirletiyor ac olsa kirletmez derin uykuya çalması çok zor tam uyutuyorum dalıyor sonra uyanıyor 10 dakikaya
Gaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyor
Bugunler bidaha geri gelmez,diyey yapmayı dusunmuyorım ,er gec verılor kilo, onemli olan süt, zaten gorende yok evdeyız , hersey bebişler için . Sadece su süt yapıo dıyo coguda yemekte etkılı bencede
Benim ki bu gece acayip huzursuz gaz mi başka bişey mi bilemedim sürekli kucak ve meme aç mi diyorum baya bez kirletiyor ac olsa kirletmez derin uykuya çalması çok zor tam uyutuyorum dalıyor sonra uyanıyor 10 dakikaya