2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Onlarıda takip ediyorum stalkladıklarımda var keşfette çıkan
Ya okadar para kazansan sen de ne yapıp edip makyaja zaman ayırırsın, bebeklerının bile tum ıhtıyacları reklam yapmaları karsılıgında besavaya gelıyor :)) şeytan dıyo sen de instamom ol:)) en azından mecburende olsa bakımımızı yapardık:))

Ben daha tek cıkarmaya cesaret edemıyorum eşimle anca, siz çıkarken ne kullanıyorsunuz puset mi yoksa kanguru falan mı
Kanguruyu cesaret edip kullanamadım. Önce bi kalça ultrasonu çekilsin ondan sonra. Belki 1 ay sonra falan zaten çok sıcak yapış yapış oluruz gibi geliyo onla.

Sorma ya duş alabilrisem o gün mükemmel geçmiş oluyor.bir de patır patır zayıflıyorlar gıcık oluyorum

Ben bu sıralar yemeye abur cubura düştüm. Hamileliğimde almadığım kilouu alcam sanırım. Gözüm dönüyor yiyesim geliyor kendimi ilk defa böyle görüyorum ya. Napcaz kızlar

Ben bu sıralar yemeye abur cubura düştüm. Hamileliğimde almadığım kilouu alcam sanırım. Gözüm dönüyor yiyesim geliyor kendimi ilk defa böyle görüyorum ya. Napcaz kızlar
Benimde içinim acaip kıyılıyor ,sanki midem bomboş ,mutfakta buluyorum kendimi süt olsun diye:)) ilk uc ay diyette onerılmıomus , napcaz bılmem

Benimde içinim acaip kıyılıyor ,sanki midem bomboş ,mutfakta buluyorum kendimi süt olsun diye:)) ilk uc ay diyette onerılmıomus , napcaz bılmem
Gaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyor

Benim ki bu gece acayip huzursuz gaz mi başka bişey mi bilemedim sürekli kucak ve meme aç mi diyorum baya bez kirletiyor ac olsa kirletmez derin uykuya çalması çok zor tam uyutuyorum dalıyor sonra uyanıyor 10 dakikaya

yaaa spora başlayayım diyorum ben ama yapmalı mı bilemedim
Gaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyor
Neler yemiyorsun ya? Suan benimki kavranıyor. En iyisi bende yemeyeyim

Bugunler bidaha geri gelmez,diyey yapmayı dusunmuyorım ,er gec verılor kilo, onemli olan süt, zaten gorende yok evdeyız , hersey bebişler için . Sadece su süt yapıo dıyo coguda yemekte etkılı bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…