9 haziran benım prensesİsteyenler yazabilir :)
Ne guzel iste döne döne gezin :) Enerjim olsa gezicem ben de, öğleden sonra sakin gecerse gezdiriym ödül olsun
Ya okadar para kazansan sen de ne yapıp edip makyaja zaman ayırırsın, bebeklerının bile tum ıhtıyacları reklam yapmaları karsılıgında besavaya gelıyor :)) şeytan dıyo sen de instamom ol:)) en azından mecburende olsa bakımımızı yapardık:))Onlarıda takip ediyorum stalkladıklarımda var keşfette çıkan
Kanguruyu cesaret edip kullanamadım. Önce bi kalça ultrasonu çekilsin ondan sonra. Belki 1 ay sonra falan zaten çok sıcak yapış yapış oluruz gibi geliyo onla.Ben daha tek cıkarmaya cesaret edemıyorum eşimle anca, siz çıkarken ne kullanıyorsunuz puset mi yoksa kanguru falan mı
Relactaz ise yariyor mu peki? Bana da baska bi doktor onu onerdi almadim. Cunku kac tane kullandim fayda vermedi.28 günlüğüz, relactaz kullanıyorum
29 haziran bizimkideİsteyenler yazabilir :)
Sorma ya duş alabilrisem o gün mükemmel geçmiş oluyor.bir de patır patır zayıflıyorlar gıcık oluyorumBen bide şunu merak ediyorum instagrama bakıyorum yakın zamanlı doğum yaptığım yada küçük bebekli instamomlar var arkadaş makyaj var saç var resim çekiliyorlar birde.. biz wc ye gidemiyoruz.. onlar mı çok şanslı bizdemi bi sorun var anlamadım
Aynen ya ,off nolcak bu kilolar , her hafta bir kılo verırım derken her hafta bir kılo alıyorum:)) helvamı caylar mı sebep bılemedım:))Sorma ya duş alabilrisem o gün mükemmel geçmiş oluyor.bir de patır patır zayıflıyorlar gıcık oluyorum
Benimde içinim acaip kıyılıyor ,sanki midem bomboş ,mutfakta buluyorum kendimi süt olsun diye:)) ilk uc ay diyette onerılmıomus , napcaz bılmemBen bu sıralar yemeye abur cubura düştüm. Hamileliğimde almadığım kilouu alcam sanırım. Gözüm dönüyor yiyesim geliyor kendimi ilk defa böyle görüyorum ya. Napcaz kızlar
Gaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyorBenimde içinim acaip kıyılıyor ,sanki midem bomboş ,mutfakta buluyorum kendimi süt olsun diye:)) ilk uc ay diyette onerılmıomus , napcaz bılmem
yaaa spora başlayayım diyorum ben ama yapmalı mı bilemedimBenimde içinim acaip kıyılıyor ,sanki midem bomboş ,mutfakta buluyorum kendimi süt olsun diye:)) ilk uc ay diyette onerılmıomus , napcaz bılmem
Neler yemiyorsun ya? Suan benimki kavranıyor. En iyisi bende yemeyeyimGaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyor
Bugunler bidaha geri gelmez,diyey yapmayı dusunmuyorım ,er gec verılor kilo, onemli olan süt, zaten gorende yok evdeyız , hersey bebişler için . Sadece su süt yapıo dıyo coguda yemekte etkılı bencedeGaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyor
Meyve suyu içıyor musunuz gaz yapıomu süt yapıyomuyaaa spora başlayayım diyorum ben ama yapmalı mı bilemedim
Neler yemiyorsun ya? Suan benimki kavranıyor. En iyisi bende yemeyeyim
Bizimde oleydı duş aldırdım şimdi biraz daha iyi uyuyorBenim ki bu gece acayip huzursuz gaz mi başka bişey mi bilemedim sürekli kucak ve meme aç mi diyorum baya bez kirletiyor ac olsa kirletmez derin uykuya çalması çok zor tam uyutuyorum dalıyor sonra uyanıyor 10 dakikaya
Ben yalnız çıktığımda kanguru kullanıyorum. Eşimle çıkarken pusetBen daha tek cıkarmaya cesaret edemıyorum eşimle anca, siz çıkarken ne kullanıyorsunuz puset mi yoksa kanguru falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?