2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kanguruyu cesaret edip kullanamadım. Önce bi kalça ultrasonu çekilsin ondan sonra. Belki 1 ay sonra falan zaten çok sıcak yapış yapış oluruz gibi geliyo onla.
Biz oluyoruz yapış yapış ama o sıcak bebişin gazını rahatlatiyor sanki . Ben çürümüş oluyorum tabii o ayrı kalça cikiginda da bacakları kanguruda oturur gibi iki yana açıp alçıya alıyorlar canim o yüzden kullanıyorum ben. Tabii kalça koruma standartlarina uygun olanlardan.

Orasıda ayrı tabi :) ama ben zaruri ihtiyaçlarımı göremezken vallahi çok lüks geliyor paradan lüks gibi

Relactaz ise yariyor mu peki? Bana da baska bi doktor onu onerdi almadim. Cunku kac tane kullandim fayda vermedi.
Yani şuanda sancısı vardı misal çıkarıyor mu hayır sütteki laktozu parçalamak için laktaz enzimi var o yani.. mommys bliss mi isim tam doğru olmayabilir bi damla varmış tavsiye aldım doktora sormadım gerçi o da doğalmış

Sorma ya duş alabilrisem o gün mükemmel geçmiş oluyor.bir de patır patır zayıflıyorlar gıcık oluyorum
Bide giyiniyorlar süsleniyorlar makyaj yahu ben saçım dağılınca toplayamıyorum bazen duş alınca bile hakikaten özgürlük oluyor o da hayatımın en hızlı duşları su dökün tıkan çık..

Gaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyor
Çikolata çok severim yiyemiyorum süt ürünleri gaz yapar diye peynir hariç o da az bişey baklaglleride keza öyle valla bi çorba içiyorum protein olsun diye et ve tavuk arada makarna az plav ptates o gün ne varsa.. meyvede yersem korkarak.. haklısın banada öyle geliyor

yaaa spora başlayayım diyorum ben ama yapmalı mı bilemedim

Neler yemiyorsun ya? Suan benimki kavranıyor. En iyisi bende yemeyeyim
Neler yiyorum desem daha iyi olurbulgurr tarzi hic bisi yemiyorum. Sut ve urunleri sert meyveler aci eksi ve soguk icecekler. Bunlari tuketmiyorum bir de patlican cok gaz yapiyir onu da yemedigim icin benim yemeklerim hep ayri yapiliyor annemlerde. Boyle olunca da doyacak kadar yenmiyor ac kaliyorum. Karpuz ve yumusak seftali yiyorum.

Aynen ben de oyleyim canim. Bu sicakta mercimek corbasini bile cok ozledimacili baharatli yemekleri ve patlican yemekleri cok sevdigim halde yiyemiyorjm. Gececi bi surec katlancaz

Kar Karpuz bebeği ishal yapar onu da yememen lazım

Evet ikisini de alalim mi diye dusunduk ama almadik. InsaAllah iyi olur da suruplara gerek bile kalmaz

Çürümüş ultrasonun nasıl çekildiğini bilmiyordum teşekkür ederim.

Benimde içinim acaip kıyılıyor ,sanki midem bomboş ,mutfakta buluyorum kendimi süt olsun diye:)) ilk uc ay diyette onerılmıomus , napcaz bılmem
Ben diyet yapıyorum gayet de yapılıyor ve sütüme etkisi olmuyor hiç, doğumda 5 kilo, doğumdan sonrası 2 hafta yine kendi kendime 5 kilo, diyetisyenle beraber de 4 kilo verdim 37 günde toplamda 14 kilom gitti

Ben diyet yapıyorum gayet de yapılıyor ve sütüme etkisi olmuyor hiç, doğumda 5 kilo, doğumdan sonrası 2 hafta yine kendi kendime 5 kilo, diyetisyenle beraber de 4 kilo verdim 37 günde toplamda 14 kilom gitti
Vaww cok ıyı canım , sıkıntj degılse bizle de listenı paylasman mumkun mu masallah cok ıyı vermıssın

Diyetisyenle yapilinca gercektwn kilolar gider cok iyi gitmis masaAllahama ben kilodan ziyade vucudumun sekillenmesini istiyorum sıkılasmmam lazim spor gerekli ona da. Eve eliptik bisiklet mi alsam diyorum fikri olan var mi bu konuda

Kizlar önümüz bayram bol bol et kavurun pirzola yiyin yaninda domates ve maydanoz yiyin 1 saat kadar uzanin yada uyuyun gogusler dolup taşacak deneyin görün ve asla gaz da yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…