Kangurunun markası ne canım memnunmusunBen yalnız çıktığımda kanguru kullanıyorum. Eşimle çıkarken puset
Biz oluyoruz yapış yapış ama o sıcak bebişin gazını rahatlatiyor sanki . Ben çürümüş oluyorum tabii o ayrıKanguruyu cesaret edip kullanamadım. Önce bi kalça ultrasonu çekilsin ondan sonra. Belki 1 ay sonra falan zaten çok sıcak yapış yapış oluruz gibi geliyo onla.
Solomom baby almıştım ben. Memnunum bebegi ne zaman onunla tasisam uyuyor hemen . Rahatlıyor demek kiKangurunun markası ne canım memnunmusun
Orasıda ayrı tabi :) ama ben zaruri ihtiyaçlarımı göremezken vallahi çok lüks geliyor paradan lüks gibiYa okadar para kazansan sen de ne yapıp edip makyaja zaman ayırırsın, bebeklerının bile tum ıhtıyacları reklam yapmaları karsılıgında besavaya gelıyor :)) şeytan dıyo sen de instamom ol:)) en azından mecburende olsa bakımımızı yapardık:))
Yani şuanda sancısı vardı misal çıkarıyor mu hayır sütteki laktozu parçalamak için laktaz enzimi var o yani.. mommys bliss mi isim tam doğru olmayabilir bi damla varmış tavsiye aldım doktora sormadım gerçi o da doğalmışRelactaz ise yariyor mu peki? Bana da baska bi doktor onu onerdi almadim. Cunku kac tane kullandim fayda vermedi.
Bide giyiniyorlar süsleniyorlar makyaj yahu ben saçım dağılınca toplayamıyorum bazen duş alınca bile hakikaten özgürlük oluyor o da hayatımın en hızlı duşları su dökün tıkan çık..Sorma ya duş alabilrisem o gün mükemmel geçmiş oluyor.bir de patır patır zayıflıyorlar gıcık oluyorum
Çikolata çok severim yiyemiyorum süt ürünleri gaz yapar diye peynir hariç o da az bişey baklaglleride keza öyle valla bi çorba içiyorum protein olsun diye et ve tavuk arada makarna az plav ptates o gün ne varsa.. meyvede yersem korkarak.. haklısın banada öyle geliyorGaz yapar diye diye hic bisi yiyemiyoeum. Sutum azaliyor artik. Bence diyet yapmayin kizlar baksaniza sut hemen azaliyor. Yiyecek seyler cok sınırlı gibi yoksa bana mi oyle geliyor
Meyve suyu yerine zaten mevsim yaz komposto tercih edebilirizMeyve suyu içıyor musunuz gaz yapıomu süt yapıyomu
Neler yiyorum desem daha iyi oluryaaa spora başlayayım diyorum ben ama yapmalı mı bilemedim
Neler yemiyorsun ya? Suan benimki kavranıyor. En iyisi bende yemeyeyim
Aynen ben de oyleyim canim. Bu sicakta mercimek corbasini bile cok ozledimÇikolata çok severim yiyemiyorum süt ürünleri gaz yapar diye peynir hariç o da az bişey baklaglleride keza öyle valla bi çorba içiyorum protein olsun diye et ve tavuk arada makarna az plav ptates o gün ne varsa.. meyvede yersem korkarak.. haklısın banada öyle geliyor
Karpuz bebeği ishal yapar onu da yememen lazımNeler yiyorum desem daha iyi olurbulgurr tarzi hic bisi yemiyorum. Sut ve urunleri sert meyveler aci eksi ve soguk icecekler. Bunlari tuketmiyorum bir de patlican cok gaz yapiyir onu da yemedigim icin benim yemeklerim hep ayri yapiliyor annemlerde. Boyle olunca da doyacak kadar yenmiyor ac kaliyorum. Karpuz ve yumusak seftali yiyorum.
Evet ikisini de alalim mi diye dusunduk ama almadik. InsaAllah iyi olur da suruplara gerek bile kalmazYani şuanda sancısı vardı misal çıkarıyor mu hayır sütteki laktozu parçalamak için laktaz enzimi var o yani.. mommys bliss mi isim tam doğru olmayabilir bi damla varmış tavsiye aldım doktora sormadım gerçi o da doğalmış
Evet canim onu da az yiyorum yoksa sutum kalmayacak. Bir de kakasini yapmayinva cok kotu oluyor bebegim. Simdilik karpuz yiyorum az da olsaKar
Karpuz bebeği ishal yapar onu da yememen lazım
ÇürümüşBiz oluyoruz yapış yapış ama o sıcak bebişin gazını rahatlatiyor sanki . Ben çürümüş oluyorum tabii o ayrıkalça cikiginda da bacakları kanguruda oturur gibi iki yana açıp alçıya alıyorlar canim o yüzden kullanıyorum ben. Tabii kalça koruma standartlarina uygun olanlardan.
Ben diyet yapıyorum gayet de yapılıyor ve sütüme etkisi olmuyor hiç, doğumda 5 kilo, doğumdan sonrası 2 hafta yine kendi kendime 5 kilo, diyetisyenle beraber de 4 kilo verdim 37 günde toplamda 14 kilom gittiBenimde içinim acaip kıyılıyor ,sanki midem bomboş ,mutfakta buluyorum kendimi süt olsun diye:)) ilk uc ay diyette onerılmıomus , napcaz bılmem
Vaww cok ıyı canım , sıkıntj degılse bizle de listenı paylasman mumkun muBen diyet yapıyorum gayet de yapılıyor ve sütüme etkisi olmuyor hiç, doğumda 5 kilo, doğumdan sonrası 2 hafta yine kendi kendime 5 kilo, diyetisyenle beraber de 4 kilo verdim 37 günde toplamda 14 kilom gitti
Bazen çok kıvranınca insan çaresiz kalıyor başka şeyler arıyor.. inşallahta forumları okuyorum bazılarına çare olan ilaçlarda var çocukta deneme tahtası değilkiEvet ikisini de alalim mi diye dusunduk ama almadik. InsaAllah iyi olur da suruplara gerek bile kalmaz
Diyetisyenle yapilinca gercektwn kilolar gider cok iyi gitmis masaAllahBen diyet yapıyorum gayet de yapılıyor ve sütüme etkisi olmuyor hiç, doğumda 5 kilo, doğumdan sonrası 2 hafta yine kendi kendime 5 kilo, diyetisyenle beraber de 4 kilo verdim 37 günde toplamda 14 kilom gitti
Bi anda değişti herşey gazla birlikte kakada fazla yapardı şimdi yapsın diye gözüne bakıyoruzEvet canim onu da az yiyorum yoksa sutum kalmayacak. Bir de kakasini yapmayinva cok kotu oluyor bebegim. Simdilik karpuz yiyorum az da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?