- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Ya sorma ... gaz yüzünden memeyi almıyor. Sağıp vermeye başladımÇürümüşultrasonun nasıl çekildiğini bilmiyordum teşekkür ederim.
Teşekkürler, herkesin kilosuna, yapısına göre farklı listeler olduğu için benim liste vermem doğru olmaz ama istersen diyetisyenimi özelden atabilirim online zaten ve çok uygun 1 aylık fiyatı. Emziren annelere yönelikVaww cok ıyı canım , sıkıntj degılse bizle de listenı paylasman mumkun mumasallah cok ıyı vermıssın
Evet eski kiloma son 4 kilo kaldıDiyetisyenle yapilinca gercektwn kilolar gider cok iyi gitmis masaAllahama ben kilodan ziyade vucudumun sekillenmesini istiyorum sıkılasmmam lazim spor gerekli ona da. Eve eliptik bisiklet mi alsam diyorum fikri olan var mi bu konuda
Mrb canım yanlış değilsem hipp mama sen kullaniyordun bende dün aldım da kalınlaşmış olan serisini aldım bide yorumlarda çoğu kabız yapmış diyorlar sen memnun musunTamm canim, ben farklı bisey sandım
Cok sevdiğim bir sayi :)29 haziran bizimkide
Merhaba. Hamgisini kullaniyorsun bilmiyorum ama genelde ayni saatlerde verin derler. Kacta verdigin sana kalmis tabiMerhabalar benim bir sorum olacak bu gaz damlasının vakti önemli mi acaba ne zaman veriyorsunuz ben akşam 5 -6 gibi veriyorum da kafama takıldı acaba vakti önemli mi etkisi hemen mi başlıyor verir vermez .
Diyetisyenin hangi şehirdeBen diyet yapıyorum gayet de yapılıyor ve sütüme etkisi olmuyor hiç, doğumda 5 kilo, doğumdan sonrası 2 hafta yine kendi kendime 5 kilo, diyetisyenle beraber de 4 kilo verdim 37 günde toplamda 14 kilom gitti
Suan pek yapmiyoruz, ust üste yaptık bir kaç gün sonra ara verdik kendisi yapmaya başladı canim. Sadece gecen gece cok ağladı kakadan degil ama gazdan oldugu icin yaptık. Gaz malesef surekli artiyor azalmıyor. Mutlaka her aksam aynı saatlerde agliyor bizimki, gezdirmeye hoplatmadan durmuyor. Ablama bi doktor arkadaşi gaz icin iyi bir damla önermiş ama piyasada yokmus suan sanirim. Bulabilirsek onuda denemek istiyorumsosmivida canım sen hala lavman yapıyor musun bebise? Ben de surekli fiille yaptırıyorum çünkü gazdan emmemeye başladı artık sürekli huzursuz
Mrb canım yanlış değilsem hipp mama sen kullaniyordun bende dün aldım da kalınlaşmış olan serisini aldım bide yorumlarda çoğu kabız yapmış diyorlar sen memnun musun
22 haziranda da benim prensesim dogdu
Canim ben de hipp kullaniyorum neden memnun olmadin. Ben anlamiyorum kullaniyorum yorumlarda gaz yapmadigi soylendigi ve icerigi organik oldugu icin tercih etmistim.Ben ilk olarak aptamil prosyneo kullandim, sezaryenle dogan bebekler icin, o arada hipp combiotik aldim denedim ama pek memnun kalmadım, sonrada aptamil conformil aldim, gaz yapmayan mama, hala onu kullaniyorum diğerlerinden iyi cok şükür kabızlık problemi yok. Bi ara aptamil reflu mamasida kullandim ama o çok katı,.kabız yapabilir diye pek kullanmıyorum canım
Bende doktor tavsiyesiyle prosyneo ya geçtim ama pek bi etkisi olmadı sanki bana probiyotikli diye onu önerdi sanırım o dakikalarda bizimki ağlıyordu tam dinleyemedim.. conformili hiç söylemedi şuan mamayı bıraktınız mı kaç kere günde eğer devamsaBen ilk olarak aptamil prosyneo kullandim, sezaryenle dogan bebekler icin, o arada hipp combiotik aldim denedim ama pek memnun kalmadım, sonrada aptamil conformil aldim, gaz yapmayan mama, hala onu kullaniyorum diğerlerinden iyi cok şükür kabızlık problemi yok. Bi ara aptamil reflu mamasida kullandim ama o çok katı,.kabız yapabilir diye pek kullanmıyorum canım
Sanırım Kayseri'ydi ama ben aynı şehirde değilim online görüşüyoruzDiyetisyenin hangi şehirde
Benimki de giderek kabusa dönmeye başladıSuan pek yapmiyoruz, ust üste yaptık bir kaç gün sonra ara verdik kendisi yapmaya başladı canim. Sadece gecen gece cok ağladı kakadan degil ama gazdan oldugu icin yaptık. Gaz malesef surekli artiyor azalmıyor. Mutlaka her aksam aynı saatlerde agliyor bizimki, gezdirmeye hoplatmadan durmuyor. Ablama bi doktor arkadaşi gaz icin iyi bir damla önermiş ama piyasada yokmus suan sanirim. Bulabilirsek onuda denemek istiyorum
Sat 26 eylülKizlar sizin hiç bilginiz yok listede, eksikleri yazın isterseniz tam ekleyelim.
Sat tarihi
Nerdensiniz
Yasiniz
Bebis kiz/erkek kaçıncı
Bebis ismi
Ben farklı bir mama veriyordum da korkuyorum değişmeye ama hipp içeriği falan çok temiz diyorlar ondan özendim açıkçası kabız olmasından korkuyorum bakalım deniyeyim bir sagoalsin canımBen ilk olarak aptamil prosyneo kullandim, sezaryenle dogan bebekler icin, o arada hipp combiotik aldim denedim ama pek memnun kalmadım, sonrada aptamil conformil aldim, gaz yapmayan mama, hala onu kullaniyorum diğerlerinden iyi cok şükür kabızlık problemi yok. Bi ara aptamil reflu mamasida kullandim ama o çok katı,.kabız yapabilir diye pek kullanmıyorum canım
Sütünüz az diye mi mama kullanıyorsunuz, kilo alımına gore mi karar verdınızBende doktor tavsiyesiyle prosyneo ya geçtim ama pek bi etkisi olmadı sanki bana probiyotikli diye onu önerdi sanırım o dakikalarda bizimki ağlıyordu tam dinleyemedim.. conformili hiç söylemedi şuan mamayı bıraktınız mı kaç kere günde eğer devamsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?