Atarsan sevunırım canımTeşekkürler, herkesin kilosuna, yapısına göre farklı listeler olduğu için benim liste vermem doğru olmaz ama istersen diyetisyenimi özelden atabilirim online zaten ve çok uygun 1 aylık fiyatı. Emziren annelere yönelik ☺
Evet eski kiloma son 4 kilo kaldı ☺ Bence de spor şart ben sezaryenli olduğum için şimdilik sadece leslie yapabiliyorum
Bebegının gazı oluyormu,listede gaz yapmayan ve sut yapan besınlerı koyuyor demi?Teşekkürler, herkesin kilosuna, yapısına göre farklı listeler olduğu için benim liste vermem doğru olmaz ama istersen diyetisyenimi özelden atabilirim online zaten ve çok uygun 1 aylık fiyatı. Emziren annelere yönelik ☺
Evet eski kiloma son 4 kilo kaldı ☺ Bence de spor şart ben sezaryenli olduğum için şimdilik sadece leslie yapabiliyorum
Canim ben de hipp kullaniyorum neden memnun olmadin. Ben anlamiyorum kullaniyorum yorumlarda gaz yapmadigi soylendigi ve icerigi organik oldugu icin tercih etmistim.
Bende probiyotikli diye tercih ettim, hem sezaryen dogumlara oneriyorlaedi ama conformil daha iyi geldi. Benim sütüm pek yok gunde 2-3 kere emziriyorum, gerisini hep mama veriyorum, gunde en az 6 kere diyebilirimBende doktor tavsiyesiyle prosyneo ya geçtim ama pek bi etkisi olmadı sanki bana probiyotikli diye onu önerdi sanırım o dakikalarda bizimki ağlıyordu tam dinleyemedim.. conformili hiç söylemedi şuan mamayı bıraktınız mı kaç kere günde eğer devamsa
Benimki de giderek kabusa dönmeye başladı
Bugün 5 dk bile emmedi . Hep sagip vermek zorunda kaldım
23 Ekim sat, İskenderun, 31, bir kız bir erkek (ikiz), Ömer, AdaKizlar sizin hiç bilginiz yok listede, eksikleri yazın isterseniz tam ekleyelim.
Sat tarihi
Nerdensiniz
Yasiniz
Bebis kiz/erkek kaçıncı
Bebis ismi
YazdimSat 26 eylül
Gaziantep
Yaş 26
Bebek.kiz ilk
Serra Filiz
Ben farklı bir mama veriyordum da korkuyorum değişmeye ama hipp içeriği falan çok temiz diyorlar ondan özendim açıkçası kabız olmasından korkuyorum bakalım deniyeyim bir sagoalsin canım
Dorothyy Mrb canım sen hangi mamayı kullanıyorsun ben guigoz veriyordum şuan hipp aldım danışmak istedim cvplarsan sevinirim sen benden daha iyi biliyon arastiriyon
Yazdim23 Ekim sat, İskenderun, 31, bir kız bir erkek (ikiz), Ömer, Ada
meyve suyu içmedim ya bilemiyorum.Meyve suyu içıyor musunuz gaz yapıomu süt yapıyomu
Sorma en uzun duşum 10 dk.şöyle uzun uzun keselenmek istiyorum kremler yağlar sürmek istiyorum.Bide giyiniyorlar süsleniyorlar makyaj yahu ben saçım dağılınca toplayamıyorum bazen duş alınca bile hakikaten özgürlük oluyor o da hayatımın en hızlı duşları su dökün tıkan çık..
offff gerçekten hiçbir şey yemiyormuşssunNeler yiyorum desem daha iyi olurbulgurr tarzi hic bisi yemiyorum. Sut ve urunleri sert meyveler aci eksi ve soguk icecekler. Bunlari tuketmiyorum bir de patlican cok gaz yapiyir onu da yemedigim icin benim yemeklerim hep ayri yapiliyor annemlerde. Boyle olunca da doyacak kadar yenmiyor ac kaliyorum. Karpuz ve yumusak seftali yiyorum.
fiyatını söyleyebilir msn canım ve ismini?Teşekkürler, herkesin kilosuna, yapısına göre farklı listeler olduğu için benim liste vermem doğru olmaz ama istersen diyetisyenimi özelden atabilirim online zaten ve çok uygun 1 aylık fiyatı. Emziren annelere yönelik ☺
CANım ne zamandır aklılmasın nasıl gidiyor? Mama için anne sütüyle birlikte veriyorsan Gallia Relais verebilirsin. Burada hastanelerde falan genelde hep gallia kullanıyorlar. Relais olan çeşidi anne sütü ile mix beslenme yapanlara özel bağlayıcı mama ve anne sütüne çok yakın. Ve hatta anne sütü gibi 2-2,5 saate acıktırır bebeğini. Mama yemiş gibi olmuyor bebek, kusmadı, kabız da olmadı benim kızım bu mamayla. 1,5. Ayında gazı var diye Novalac markasına geçtik. Reflü için vs bir sürü çeşidi var. Biz anti colique aldık gaza karşı olanı. Bu gallia ya göre biraz daha yoğun ve yağlı bir mama ve bebek 5 saat acıkmadan durabiliyor. Bizde bu da kabızlık vs yapmadı. Tabi anne sütüyle birlikte alıyor. Ama gallia içerken her bezi kakalıydı nerdeyse. Bunda günde 3 kere falan yapıyor ama büyüdüğü için de olabilir o.Ben farklı bir mama veriyordum da korkuyorum değişmeye ama hipp içeriği falan çok temiz diyorlar ondan özendim açıkçası kabız olmasından korkuyorum bakalım deniyeyim bir sagoalsin canım
Dorothyy Mrb canım sen hangi mamayı kullanıyorsun ben guigoz veriyordum şuan hipp aldım danışmak istedim cvplarsan sevinirim sen benden daha iyi biliyon arastiriyon
Canım bize pmi bakıyor iki defa kontrole çağırdı kilo alımı varmı yokmu diye sonrada asi için pediatri icin gelecek aya gün verdiler pmi kontrol edecek diye başka yerden randevu almadım vallahi hastanede guigoz verdiler eve gelince de onu aldık tabi dediğin gibi anne sütüyle alıyor sorun yaşamadık millet çoğu hipp deyince bende özendim açıkçası aldım daha mamam var guigoz biterse başlarım kabızlık falan diyorlar ondan korkuyom biliyon dil yok bisey yok nasıl doktora goturcem bile bilmiyom sen nasılsın Napiyon canım izne gittinmiCANım ne zamandır aklılmasın nasıl gidiyor? Mama için anne sütüyle birlikte veriyorsan Gallia Relais verebilirsin. Burada hastanelerde falan genelde hep gallia kullanıyorlar. Relais olan çeşidi anne sütü ile mix beslenme yapanlara özel bağlayıcı mama ve anne sütüne çok yakın. Ve hatta anne sütü gibi 2-2,5 saate acıktırır bebeğini. Mama yemiş gibi olmuyor bebek, kusmadı, kabız da olmadı benim kızım bu mamayla. 1,5. Ayında gazı var diye Novalac markasına geçtik. Reflü için vs bir sürü çeşidi var. Biz anti colique aldık gaza karşı olanı. Bu gallia ya göre biraz daha yoğun ve yağlı bir mama ve bebek 5 saat acıkmadan durabiliyor. Bizde bu da kabızlık vs yapmadı. Tabi anne sütüyle birlikte alıyor. Ama gallia içerken her bezi kakalıydı nerdeyse. Bunda günde 3 kere falan yapıyor ama büyüdüğü için de olabilir o.
Ben doktora mama değiştirdik diye haber vermiştim sağlık defterine yazıyorlar aldığı mamayı çünkü. O sırada sordum sorun olur mu en iyisi hangisi diye. Eczanede satılan mamaların hepsinin aynı standartlarda kontrollerden geçtiğini söyledi ve bebeğe iyi gelen mama en iyi mamadır dedi. Hipp de iyidir o yüzden için rahat olsun. Memnun kalmazsan bu bahsettiğim mamaları deneyebilirsin.
İyi bir doktor bulabildin mi bu arada ?
Hem gaz hem reflu hem kabızlık hem de meme reddi yaşıyorum şu an... geceleri emiyor sorun olmuyor. gün içinde de ilk başta emiyor sonra ağlamaya ve cekistirmeye başlıyor, genellikle ardından ya reflu oluyor ya gaz çıkarıyor ama ağlama devam ediyor. Meme reddi gibi değil pek ya da ben öyle umuyorum bilemedimGazdan mi acabayoksa meme reddi mi ben sagmak icin hastane tipi aldim ama beni yara yapti, sagmak bana yaramıyor, ben çoğunlukla mamaya gectim suan. Hem gaz hem reflu, cok zorluyor bizi
Cok sevdiğim bir sayi :)
[/QUOT nedenki ne
Icerigi cok temizdi diye aldim ve memnundum canim ama sanki kac gundur bebegim mamayi kusuyir. Anne sutune alisti diye mi bilmiyorum ama baska mama da denicem bi deSen memnun musun canım ben aldım daha kullanmadım benimki bu ürün pek anlamıyorum açıkçası Eki Görüntüle 2669401
Bizimkiler atakları anlaşarak yaşıyorlar galiba. Bizimde 1 haftadır uykular haram oldu. Uyku yok. Dalamıyor.tepine tepine ağlamıyor. Gazını çıkarıyor. Aç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dün o kadar yorgunluğunun üstüne duş aldırdım, masajını yaptım.2 memeyi emdi üstüne 90 mama içti tam dalıyor dedim yine uyandı akşam 11 di uyuduğunda resmen bende bayılmışım. Hiç bişey hatırlamıyorum. Ev desen ona keza aldı başını gidiyor. Hiç bişey yapamıyorum. Bebek arabasının tekerleklerini klorakla ovaladım eve aldım onunla gezdiriyorum evin içinde hangi odaya gidersem benle beraber çamaşır falan atabiliyorum makinaya en azından böyleGaliba atak haftasindayiz
Ayaktayken tutturmayı denesen. Reddediyordu ya bizimki öyle tutturup sonra oturuyordum.Benimki de giderek kabusa dönmeye başladı
Bugün 5 dk bile emmedi . Hep sagip vermek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?