Şöyle bi eski mesajları okuyayım dedim de bu mesajına denk geldim. Eeee kalan temizliğini halledebildin mi doğumdan sonra falanBen her gün az az bişey yapıyorum ya topluca yapacak halim yok, bi gün dolaplara girdim bi bi gün mutfak, bebeğin odası eşyalarını Bayadır yavaş yavaş yapiyodum zaten, bu hafta da camları sileyim dedim ki... dün geceneyse artık ben de ugrasmicam 2-3 hafta kaldı şurada ... doğum sonrasına artık. Bi perdelerde gözüm var, onları da eşim gelince yıkayıp astırıcam o benlik değil zaten :)
Doğum haritasına baktın mı? Yükselen ay burcu ve evlerin durumu vs?Mutlu bebisler geliyor :)
Kelimesi kelimesine aynı yaBizimkiler atakları anlaşarak yaşıyorlar galiba. Bizimde 1 haftadır uykular haram oldu. Uyku yok. Dalamıyor.tepine tepine ağlamıyor. Gazını çıkarıyor. Aç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dün o kadar yorgunluğunun üstüne duş aldırdım, masajını yaptım.2 memeyi emdi üstüne 90 mama içti tam dalıyor dedim yine uyandı akşam 11 di uyuduğunda resmen bende bayılmışım. Hiç bişey hatırlamıyorum. Ev desen ona keza aldı başını gidiyor. Hiç bişey yapamıyorum. Bebek arabasının tekerleklerini klorakla ovaladım eve aldım onunla gezdiriyorum evin içinde hangi odaya gidersem benle beraber çamaşır falan atabiliyorum makinaya en azından böyle
NerdeeeeŞöyle bi eski mesajları okuyayım dedim de bu mesajına denk geldim. Eeee kalan temizliğini halledebildin mi doğumdan sonra falanben yapamadım da
Maşallahh yarasınnKelimesi kelimesine aynı yabenimki de sabah iki meme üstüne 80 mama içti catlayacakti
Dün kıyametleri koparan o değilmiş gibi geceden beri emiyor ve hatta yetmiyor ... tabii bütün engelleri ortadan kaldırmak için her emme öncesi burnunu açtım, tek memeyi nolur nolmaz sagdim, gazi olmasın diye 2 gündür mağara adamı yiyecekleri dışında bişey yemiyorum ölücem açlıktanAyaktayken tutturmayı denesen. Reddediyordu ya bizimki öyle tutturup sonra oturuyordum.
Perişan ettiler biziNerdeeeetipimi görsen, bi de gebelikte tam önden bi tutam saçım beyazladı, cruela gibi geziyorum ortada
Sorma ya eski sevgili falan görse madara halimize oh olsun der halaya durur valla o derecePerişan ettiler bizi
Ben çok yemek seçmiyorum ne bulursam yiyorum. Bizde çok sıkıntı yaratmadı yiyecekler. Seçmiyorum hiç. Yani gazı olsa ağlar dimi kasar kendini falan hiç öyle bi durum yok aksine mavi boncuk dağıtıyo heryere uyumuyor sadece tam dalıyor hop ayakta.Dün kıyametleri koparan o değilmiş gibi geceden beri emiyor ve hatta yetmiyor ... tabii bütün engelleri ortadan kaldırmak için her emme öncesi burnunu açtım, tek memeyi nolur nolmaz sagdim, gazi olmasın diye 2 gündür mağara adamı yiyecekleri dışında bişey yemiyorum ölücem açlıktan
Eski sevgiliye gerek yok kocam demesin bana yeterSorma ya eski sevgili falan görse madara halimize oh olsun der halaya durur valla o derece
Ne güzel ya maşallah . Ben bi deneyeyim dedim 2 gün önce yedim az az, dün denk mi geldi artık bilmiyorum ama canıma okudu gazı, ağlaması, emmemesi. .. daha da bikac ay cesaret edememBen çok yemek seçmiyorum ne bulursam yiyorum. Bizde çok sıkıntı yaratmadı yiyecekler. Seçmiyorum hiç. Yani gazı olsa ağlar dimi kasar kendini falan hiç öyle bi durum yok aksine mavi boncuk dağıtıyo heryere uyumuyor sadece tam dalıyor hop ayakta.
Benimki de işten gelince direk salonda bayılıyor diye bi gece bebek uyanmadan her mızırdanmada kalkıp devamlı besledim uyuttum, ben hiç uyumadim diyebilirim. Sabah kalkmış diyor ki, gece bebek hiç uyanmadı çok akıllıydıEski sevgiliye gerek yok kocam demesin bana yeterbir gece önce işi gücü bırakıp eve uyumaya gelmiş 3 saatliğine. Oğlan uyumuyor tabi. dur dedi ben öbür odaya gideyimde uykum açılmasın. Oh olsun demiş kadar oldu
Çok zor böyle yemek sorunuyla baş etmek. Ben sadece Acı yiyecekler,asitli ve doğal olmayan içecekleri çıkardım hayatımdan geri kalan herşeyi yiyorum. Başlarda takıntı yapmıştım bende yumurtayı peyniri bile kesmiştim acaba onlar mı sıkıntı yapıyo diye. Soğan mesela çoğu gaz yapar diyor ama dehşet süt yapıyor bana.Ne güzel ya maşallah . Ben bi deneyeyim dedim 2 gün önce yedim az az, dün denk mi geldi artık bilmiyorum ama canıma okudu gazı, ağlaması, emmemesi. .. daha da bikac ay cesaret edemem
Humana ile yaşıyorumÇok zor böyle yemek sorunuyla baş etmek. Ben sadece Acı yiyecekler,asitli ve doğal olmayan içecekleri çıkardım hayatımdan geri kalan herşeyi yiyorum. Başlarda takıntı yapmıştım bende yumurtayı peyniri bile kesmiştim acaba onlar mı sıkıntı yapıyo diye. Soğan mesela çoğu gaz yapar diyor ama dehşet süt yapıyor bana.
Yaaa onlara hiç uyanmamış gibi geliyor. Gerçi bizimki evde de kalmadığı için şahit olamıyor. Eylül bitsin bekliyorum. O zaman gece mesaileri azalıcak eşimin. Bebişi Bi vericem babasına öğlene kadar uyucam. Yani inşallahhBenimki de işten gelince direk salonda bayılıyor diye bi gece bebek uyanmadan her mızırdanmada kalkıp devamlı besledim uyuttum, ben hiç uyumadim diyebilirim. Sabah kalkmış diyor ki, gece bebek hiç uyanmadı çok akıllıydıoysa ki gece hiç uyumadık ...
Ayyy sıcakta hiç olacak şey değilllHumana ile yaşıyorumşaka gibi dolabımız da bozuldu bayram öncesi uzun süreli yiyecek de saklayamiyorum
Hem gaz hem reflu hem kabızlık hem de meme reddi yaşıyorum şu an... geceleri emiyor sorun olmuyor. gün içinde de ilk başta emiyor sonra ağlamaya ve cekistirmeye başlıyor, genellikle ardından ya reflu oluyor ya gaz çıkarıyor ama ağlama devam ediyor. Meme reddi gibi değil pek ya da ben öyle umuyorum bilemedim
Sizin bebeğiniz daha büyük muhtemelen kaç cc veriyorsunuz? Bnde günde 2-3 veriyorum göğüste durmak isteyince çok süt üretemiyorum sanırm 30 günlük.. işin garibi bezini pisletmiyor dün hiç yapmadı bu probiyotikler nereye gidiyorsosmivida
Teşekkürler, herkesin kilosuna, yapısına göre farklı listeler olduğu için benim liste vermem doğru olmaz ama istersen diyetisyenimi özelden atabilirim online zaten ve çok uygun 1 aylık fiyatı. Emziren annelere yönelik ☺
Evet eski kiloma son 4 kilo kaldı ☺ Bence de spor şart ben sezaryenli olduğum için şimdilik sadece leslie yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?