2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Doğum haritasına baktın mı? Yükselen ay burcu ve evlerin durumu vs?

Benim bebise ablam bakmisti o anlar baya haritalardan, cok değişik açılı seyler vardi. Ozel görünümleri filan ama venus retrosuna takıldık o olmasa iyiydi galiba. Buyuk kizimda da venus retrodaydi

Benim bebise ablam bakmisti o anlar baya haritalardan, cok değişik açılı seyler vardi. Ozel görünümleri filan ama venus retrosuna takıldık o olmasa iyiydi galiba. Buyuk kizimda da venus retrodaydi
bende baktım benim için yükselen ve ay burcu. Bi de jüpiter nerde o merak konusuydu. Venüs retro olduğu zamanlar onlar için biraz gerileme daha fazla hissedilirmiş zeynep turanın yazısını okumuştum.

Ben fazla emzirmiyorum ama ogrenebilirmiyim bende kimmiş ne kadarmış:) birde leslie ye izin var mi?? Kac dakikalık olani yapıyorsun??
Yeni sezaryen olduğum için attığınız sporları ben yapamam dedim leslie 2 mil yap dedi sonuçta doktor değil ben de denedim bi kendimi baktım yapabiliyorum yaptım ama bebekten ona vakit olmuyor işte

Kızlar emzik bibs kullanan varmı?bizim kuş avent almıştı artık almıyor düşürüyor bibs alayım dedim bazıları büyük geldi demişler .hangis iyiki ?

bende baktım benim için yükselen ve ay burcu. Bi de jüpiter nerde o merak konusuydu. Venüs retro olduğu zamanlar onlar için biraz gerileme daha fazla hissedilirmiş zeynep turanın yazısını okumuştum.
Benimkinin yükseleni aslan, ateş parçası olcak buyuk ihtimal :))

Yeni sezaryen olduğum için attığınız sporları ben yapamam dedim leslie 2 mil yap dedi sonuçta doktor değil ben de denedim bi kendimi baktım yapabiliyorum yaptım ama bebekten ona vakit olmuyor işte
Bende henüz doktora gitmedim o yuzden merak ettim :) bi spor hocası 4 aya kadar olmaz dedi ama leslie ağır spor sayılmaz:)

Kızlar emzik bibs kullanan varmı?bizim kuş avent almıştı artık almıyor düşürüyor bibs alayım dedim bazıları büyük geldi demişler .hangis iyiki ?

Bende bibsi merak ediyorum, yorumlara baktım mucize değil alanda var almayanda, o yuzden kararsız kaldim

Bi de ben her anın tadını çıkarmak da istiyorum çok çabuk büyüyorlar. .. ama sorunlar yüzünden hem evlatlarımız hem biz anın tadını cikaramiyoruz ...zavallım dun o kadar çok yoruldu kı bugün sabahtan beri beslenme disinda sürekli uyukladi

Senin bebisle benimki aynı gün doğmuştu, aynı şeyler bizde de geçerli mi simdi hazır bakilmisa konayim

Kızlarımızın güçlü ve kararlı olmaya ihtiyacı var zaten.
önümüzdeki zamanlar daha da acımasız olucak diye korkuluyum. Kızlarınızın yolu hep açık olsun Bizim oğlanlarda diğerlerine iyilik güzellik lideri olsun inşallah

Bende henüz doktora gitmedim o yuzden merak ettim :) bi spor hocası 4 aya kadar olmaz dedi ama leslie ağır spor sayılmaz:)
Aynen hatta ben 6 aya kadar yapmam o kadar da sağlığımdan önemli değil ama leslie yürüme zaten karnına bi baskı, germe olmuyor

Hem avent hem bibs var , aventte agkarken hep dusuyor bence ergonomi hatası var , bibs daha iyi ,bibsin 0_6 aylıgını alırsın zaten buyuk degılideal

Hem avent hem bibs var , aventte agkarken hep dusuyor bence ergonomi hatası var , bibs daha iyi ,bibsin 0_6 aylıgını alırsın zaten buyuk degılideal, bende iki avent 3 bibs var , yedegı abartmıs olabılırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…