Doğum haritasına baktın mı? Yükselen ay burcu ve evlerin durumu vs?
bende baktım benim için yükselen ve ay burcu. Bi de jüpiter nerde o merak konusuydu. Venüs retro olduğu zamanlar onlar için biraz gerileme daha fazla hissedilirmiş zeynep turanın yazısını okumuştum.Benim bebise ablam bakmisti o anlar baya haritalardan, cok değişik açılı seyler vardi. Ozel görünümleri filan ama venus retrosuna takıldık o olmasa iyiydi galiba. Buyuk kizimda da venus retrodaydi
Yeni sezaryen olduğum için attığınız sporları ben yapamam dedim leslie 2 mil yap dedi sonuçta doktor değil ben de denedim bi kendimi baktım yapabiliyorum yaptım ama bebekten ona vakit olmuyor işteBen fazla emzirmiyorum ama ogrenebilirmiyim bende kimmiş ne kadarmış:) birde leslie ye izin var mi?? Kac dakikalık olani yapıyorsun??
Benimkinin yükseleni aslan, ateş parçası olcak buyuk ihtimal :))bende baktım benim için yükselen ve ay burcu. Bi de jüpiter nerde o merak konusuydu. Venüs retro olduğu zamanlar onlar için biraz gerileme daha fazla hissedilirmiş zeynep turanın yazısını okumuştum.
Bende henüz doktora gitmedim o yuzden merak ettim :) bi spor hocası 4 aya kadar olmaz dedi ama leslie ağır spor sayılmaz:)Yeni sezaryen olduğum için attığınız sporları ben yapamam dedim leslie 2 mil yap dedi sonuçta doktor değil ben de denedim bi kendimi baktım yapabiliyorum yaptım ama bebekten ona vakit olmuyor işte
Kızlar emzik bibs kullanan varmı?bizim kuş avent almıştı artık almıyor düşürüyor bibs alayım dedim bazıları büyük geldi demişler .hangis iyiki ?
Bende bibs aldım internetten daha gelmedi aventi benimkide almadı gelsin denicemBende bibsi merak ediyorum, yorumlara baktım mucize değil alanda var almayanda, o yuzden kararsız kaldim
Benimki de terazi :)) ikizler burcu terazi yükselen demek oluyo ki kararsızlığı dibine kadar yaşıcazz :))Benimkinin yükseleni aslan, ateş parçası olcak buyuk ihtimal :))
Hadi inşallahYaaa onlara hiç uyanmamış gibi geliyor. Gerçi bizimki evde de kalmadığı için şahit olamıyor. Eylül bitsin bekliyorum. O zaman gece mesaileri azalıcak eşimin. Bebişi Bi vericem babasına öğlene kadar uyucam. Yani inşallahh
Her seyi attım 1 haftadır bişey yok evdeAyyy sıcakta hiç olacak şey değilll
Bi de ben her anın tadını çıkarmak da istiyorum çok çabuk büyüyorlar. .. ama sorunlar yüzünden hem evlatlarımız hem biz anın tadını cikaramiyoruz ...zavallım dun o kadar çok yoruldu kı bugün sabahtan beri beslenme disinda sürekli uyukladiKesinlikle zor zaman, ben biogaia ve metsil kullanıyorum ve bebekler icin olan rezeneden veriyorum suan cok fazla gaz sorunumuz yok, bunlardanmidir bilmemdaha çok reflu ile uğraşıyoruz bakalim nolcak, tek isteğim bir an önce saglikla buyusun
Senin bebisle benimki aynı gün doğmuştu, aynı şeyler bizde de geçerli mi simdiBenim bebise ablam bakmisti o anlar baya haritalardan, cok değişik açılı seyler vardi. Ozel görünümleri filan ama venus retrosuna takıldık o olmasa iyiydi galiba. Buyuk kizimda da venus retrodaydi
Venus retroda olunca noluyor yahubende baktım benim için yükselen ve ay burcu. Bi de jüpiter nerde o merak konusuydu. Venüs retro olduğu zamanlar onlar için biraz gerileme daha fazla hissedilirmiş zeynep turanın yazısını okumuştum.
Venus retroda olunca noluyor yahu
Kızlarımızın güçlü ve kararlı olmaya ihtiyacı var zaten.sosmivida benimkinin yükseleni de aslanmış
Ekşide başlığı bile var
yükseleni aslan olan ikizler burcu kadını
astrolojik olarak mükemmel kombinasyona sahip kadın. yani en azından benim içinde bulunduğum bir grup olduğundan mükemmel kombinasyon olduklarını varsaymaktayım.eksisozluk.com
Aynen hatta ben 6 aya kadar yapmam o kadar da sağlığımdan önemli değil ama leslie yürüme zaten karnına bi baskı, germe olmuyorBende henüz doktora gitmedim o yuzden merak ettim :) bi spor hocası 4 aya kadar olmaz dedi ama leslie ağır spor sayılmaz:)
Hem avent hem bibs var , aventte agkarken hep dusuyor bence ergonomi hatası var , bibs daha iyi ,bibsin 0_6 aylıgını alırsın zaten buyuk degılidealKızlar emzik bibs kullanan varmı?bizim kuş avent almıştı artık almıyor düşürüyor bibs alayım dedim bazıları büyük geldi demişler .hangis iyiki ?
Hem avent hem bibs var , aventte agkarken hep dusuyor bence ergonomi hatası var , bibs daha iyi ,bibsin 0_6 aylıgını alırsın zaten buyuk degılideal, bende iki avent 3 bibs var , yedegı abartmıs olabılırım:))Kızlar emzik bibs kullanan varmı?bizim kuş avent almıştı artık almıyor düşürüyor bibs alayım dedim bazıları büyük geldi demişler .hangis iyiki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?