2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben gunde 2 defa mama veriyorum geri kalan satlerde emziryorum ve 60 ml yapiyorum az mi veriyorum sence bebegim 40 günlük

Bide giyiniyorlar süsleniyorlar makyaj yahu ben saçım dağılınca toplayamıyorum bazen duş alınca bile hakikaten özgürlük oluyor o da hayatımın en hızlı duşları su dökün tıkan çık..

Bazi youtuber annelerin makyajcisi, kostumcusu ve isikcisi oluyor. Takipçi sayin coksa cok kazanıyorlar ve o da bir is oluyor. Baya eleman calistirabiliyorlar o zaman

Polvit multıvitamın kullanan var mı , bebişlerınıze multıvitamın kullanıyor musunuz , hangimultıvıtamını ne kadar ölçude kullanıyorsunuz

Kizlar gaz icin ne kullaniyosunuz 40 günlük olduk kullanmadim hic birsey ama artik kullanicam resmen sabahtandir agliyor bayram mayram anlamadim cok kivraniyor bebegim. Bi arkadasm Biagaia onerdi kullanan varmi doktorum da metsil verdi o hic fayda etmiyor oneriniz varmi ? ben rezene iciyorum ama faydasi olmuyor bebeğime rezene verebilirmiyim varmi veren

Ayyy deme. Bizde sabah 5 te uyandık. Akşam üstü 4:15 de uyudu. Şimdi zorla karnını dıyurdumda gaz çıkarmaca
3 gündür ben de bebek de eşim de telef olduk ya ... memeyi de biberonu da ilk emip sonra çığlık çığlığa ağlıyor. Asla uyumuyor ve uykusuzlugu yüzünden de ağlıyor emmiyor. .. her konuda sabırsız yorgunluktan üzüntüden sütüm kesilecek diye korkuyorum

sosmivida canım sen aptamil conformili hangi biberonla veriyorsun? Aventin delikleri çok küçük kalıyor sanırım bebek ememiyor ve sinirlenip ağlıyor koyu kıvamlı mama yazıyor kutuda, daha geniş delikli bi biberon lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…