2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İstememe gerek yok bunu zaten söylüyorum biri gelip dinlendirse diye alttan alttan. Yardıma gönüllü olan zaten o zaman ben geliyim der dimi. damdan düşeni damdan düşen anlar ancak.Herkese Bıçak biliyorum resmen. Amiinn canım aminnn Çok zor bir yolculuk inşallah kolaylıklarla geçicek. Bizim 2 gün sonra aşı var bir de o zaman ne yapıcaz çok merak içindeyim stresi sardı şimdiden

Uygulama gerçekten verimli mi? Satın Almalı mı

Bende sen bekletiyorsun sandım. Uyuyamama bizde bugün tavan yaptı artık sabah kaçta kalktığımızı hatırlamıyorum bile. Hala daha uyumadı yarım saat uykuyla duruyo. Bittim bitiyorum az kaldı.

Bu ara sanki bizimde atak haftası.doğuma göre 8, normale göre 5. Haftadayız.normalde gündüz bazen 2 şer ya da birçok kez 1 saat uyuyam çocuk şuan kucakta 10 dk uyuyor.kucaktan bırakınca zaten direk uyanıyor. Gaz olayı daha da arrttı zinco denedim işe yaramadı sanırım.nurse harveuyi deniyorum. Sürekli aç gibi ağladığı için meme vereyim aç herhalde diyorum saat bası emmek istiyor bezi çok fazla doluyor.sütüm var doyduğunu düşünüyorum ama yenidoğn gibi saat bası emmek istemesi yoruyor. Emzik asla almıyor ama çılgınca ellerini emiyor.omuzlarımızı filan emiyor salyAları akar oldu. Atak döneminde miyiz bizde acaba?

Bende sen bekletiyorsun sandım. Uyuyamama bizde bugün tavan yaptı artık sabah kaçta kalktığımızı hatırlamıyorum bile. Hala daha uyumadı yarım saat uykuyla duruyo. Bittim bitiyorum az kaldı.
Benimki de az önce yarim saatlik uykudan ağlayarak kalktı bi, arandı meme verdim ilk emdi sonra yine ağladı, ağlama krizi bitsin diye bekledim daha siddetlenince mama hazırladım. Bu arada bugün gidip Minnaklarimm in söylediği biberon başlığını aldım ve mamayi onunla verdim. Mamayi içerken de bi süre sonra ağladı . Kaldırdım gazını çıkarayım diye bütün içtiğini kustu. Ağlamaya devam etti . Kendi kendine sakinledi, şimdi boş mideyle sallıyorum yine uyusun diye ....

Canım kundak yapıp sallamayı denesene bi bende işe yariyor

Herkese merhaba anlattıklarınızı biz de yaşıyoruz malesef hem de 2 tane bebekle çok çok zor geçiyor malum bir de ilgi bekleyen büyük kızım var. Eşim annem ben 3 çocuğa bakamıyoruz. Haftaya eşim gidecek annemle alacağız ve bakamayız kesin diyoruz eşimin peşinden biz de gidicez kendi evime. Kızımı kreşe vericem ikizlere ancak bakarız çünkü. Benim bebekler malesef uykuyu sevmiyor uyumuyor ve sürekli huzursuzlar. Gün nasıl bitiyor anlamıyorum tüm gün eşimle birlikte yaptığımız tek şey bebekleri uyutmaya çalışmak. Süpürge sesi açıp yarım kundak yapıyorum artık biraz olsun uyusunlar diye ama o da pek etki etmiyor. 2 aylık olduk ve benim duam biraz büyüsünler ve gündüz uykuları azalsın diye. Çünkü gerçekten uyutmaya çalıştığım süreden daha az uyuyorlar ve çok yoruluyorum. Hem emzirip hem mama veriyorum çok şükür memeyi bırakmadılar ama malesef yorgunluktan sütüm eskisi kadar çok değil inşallah düzene girer de ben de günde 1 saatte olsa dinlenebilirim

Uyudu bizimki şükür. Uyumamasınıda geçtim bişey olucak korkuyorum daha çok küçük bu kadar uykusuzluğu kaldıramaz ki ( nedendir çözemedim bi türlü. Es kaza şimdilerde biri aramasın eşim falan valla çok kötü patlıcam. Sinir küpü oldum. O 2 numara başlık çok akıtmıyo mu?

Canım kundak yapıp sallamayı denesene bi bende işe yariyor
Yapıyorum canım. Yatırıyorum 5 dk Görsen uyanışını gülmekten yerlere yatarsın. Gözler açık zeytin gibi zannedersin saatlerdir uyuyo agucuk bugucuk. Bekliyorum görünmeden belki dalar tekrar diye ağlamaya başlıyo o zaman alıyorum. Akşam üstü artık gözler falan kıpkırmızıydı.

Bizim ilk atagimiz tuttu valla ben de çok tecrübeli değilim uygulamaya dair
doğduğu tarih mi yoksa beklenen doğum tarihine göre mi hesp ediyor?
Aynu gün doğdu bebişlerimiz.kucaktan indiği an ağlamaya başlıyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım

doğduğu tarih mi yoksa beklenen doğum tarihine göre mi hesp ediyor?

Aynu gün doğdu bebişlerimiz.kucaktan indiği an ağlamaya başlıyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım
Sende mi 2 haziranda doğurmuştun.o gün sadece 2 kişi doğurduk diye Aklımda kalmış. Bu atak haftası falan değil bence ya. Nasıl atakmış bu 10 gün oldu. Çocukta uyku namına bişey yok gündüzleri. Kendimi sorgulamaya başladım eksik yanlış yaptığım bişey mi var diye. Yarın düzene girse ondan sonraki gün aşı var. Aşıdan önce dinlenmek istiyordum uyusa neyle karşılaşacağımı bilmiyorum çünkü.

Harika haftalar uygulaması ucretli mi canım

Canım benimde aynı şekil emerken biraz çekip ağlamaya başlıyor niye bende anlamadım ve çok kusması var korkutmaya başladı beni her emmeden sonra kusuyor artık zaten ggaz ayrı aşağıdan pırtlıyor ama yetmiyor sanırım gaz damlası da kullanmıyorum artık. MadamMaria

Prima kullanan hanimlar memnun musunuz bide bebisim 5 bucuk kilo hangi beden iyi gelir baby turconun 2 numarası cok kucuk geldi

Canım benim bu çok oluyor ya kötü bişeymiymiş
Allah muhafaza etsin tıkanıp akciğerine süt kaçabiliyor bu durumda. Bizde de oluyor ara ara hepsinde anormallik yok tabi. Bu dönemden sonra dakikada nefes alıp verme sayıları düşüyormuş. Emerken daha çok nefes almaya ihtiyaç duyduğu için sütün tazyiğine yetişemeyip bazen tıkanıyor hemen yan çeviriyorum. Gece falan çok dikkatli olmak lazım. Yanımıza yatırmayalım emzirmek için. Çok korkuyorum ben. Resmen hastalıklı oldum.

Çok fazla mı çıkarıyor benim bebeğimde öyle üst üste kustu doktora götürdüğümde bana bağırsak enfeksiyonu başlangıcıdır dedi artık ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…