İstememe gerek yok bunu zaten söylüyorum biri gelip dinlendirse diye alttan alttan. Yardıma gönüllü olan zaten o zaman ben geliyim der dimi. damdan düşeni damdan düşen anlar ancak.Herkese Bıçak biliyorum resmen. Amiinn canım aminnnKendi kardeslerin veya kuzenlerin var mi canim? Varsa cekinme sen teklif et yardim etmelerini. Bu donemde ben de dahil tum anneler her seyiyle ben ilgileneyim diyor ve bi muddet sonra da yorgunluk oluyor. Gervekten cok zormus yardim eden yoksa daha da zor. Yurekten kutluyorum tek basina bakabilen anneleri. Allahim daha da guc kuvvet versin sizlere ve bana
Uygulama gerçekten verimli mi? Satın Almalı mıTahmini doğum tarihine göre hesaplanıyor canım doguma göre değil ... biz de 7. Haftadayiz normalde ama 40 hafta dogsaydi 5. Haftada olacaktık. Harika haftalar diye bi uygulama var, ordan da takip ediyorum ve orda yazan her şeyi ve hatta fazlasini yasiyoruz şu anda
Bende sen bekletiyorsun sandım. Uyuyamama bizde bugün tavan yaptı artık sabah kaçta kalktığımızı hatırlamıyorum bile. Hala daha uyumadı yarım saat uykuyla duruyo. Bittim bitiyorum az kaldı.Evet uykusu azaldı ama ben uyanık tuttugumdan değil kendisi uyumuyoronu da ya ataktan ya da refluden diye düşünüyorum çünkü uyusa bile inanılmaz huzursuz sürekli ağlamaklı uykusunda. O yüzden uyurken ayağımdan bırakmıyorum bile ..
Bizim ilk atagimiz tuttu valla ben de çok tecrübeli değilim uygulamaya dairUygulama gerçekten verimli mi? Satın Almalı mı
Benimki de az önce yarim saatlik uykudan ağlayarak kalktı bi, arandı meme verdim ilk emdi sonra yine ağladı, ağlama krizi bitsin diye bekledim daha siddetlenince mama hazırladım. Bu arada bugün gidipBende sen bekletiyorsun sandım. Uyuyamama bizde bugün tavan yaptı artık sabah kaçta kalktığımızı hatırlamıyorum bile. Hala daha uyumadı yarım saat uykuyla duruyo. Bittim bitiyorum az kaldı.
Canım kundak yapıp sallamayı denesene bi bende işe yariyorBende sen bekletiyorsun sandım. Uyuyamama bizde bugün tavan yaptı artık sabah kaçta kalktığımızı hatırlamıyorum bile. Hala daha uyumadı yarım saat uykuyla duruyo. Bittim bitiyorum az kaldı.
Uyudu bizimki şükür. Uyumamasınıda geçtim bişey olucak korkuyorum daha çok küçük bu kadar uykusuzluğu kaldıramaz kiBenimki de az önce yarim saatlik uykudan ağlayarak kalktı bi, arandı meme verdim ilk emdi sonra yine ağladı, ağlama krizi bitsin diye bekledim daha siddetlenince mama hazırladım. Bu arada bugün gidipMinnaklarimm in söylediği biberon başlığını aldım ve mamayi onunla verdim. Mamayi içerken de bi süre sonra ağladı . Kaldırdım gazını çıkarayım diye bütün içtiğini kustu. Ağlamaya devam etti . Kendi kendine sakinledi, şimdi boş mideyle sallıyorum yine uyusun diye ....
Yapıyorum canım. Yatırıyorum 5 dk Görsen uyanışını gülmekten yerlere yatarsın. Gözler açık zeytin gibi zannedersin saatlerdir uyuyo agucuk bugucuk. Bekliyorum görünmeden belki dalar tekrar diye ağlamaya başlıyo o zaman alıyorum. Akşam üstü artık gözler falan kıpkırmızıydı.Canım kundak yapıp sallamayı denesene bi bende işe yariyor
doğduğu tarih mi yoksa beklenen doğum tarihine göre mi hesp ediyor?Bizim ilk atagimiz tuttu valla ben de çok tecrübeli değilim uygulamaya dair
Aynu gün doğdu bebişlerimiz.kucaktan indiği an ağlamaya başlıyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırımYapıyorum canım. Yatırıyorum 5 dk Görsen uyanışını gülmekten yerlere yatarsın. Gözler açık zeytin gibi zannedersin saatlerdir uyuyo agucuk bugucuk. Bekliyorum görünmeden belki dalar tekrar diye ağlamaya başlıyo o zaman alıyorum. Akşam üstü artık gözler falan kıpkırmızıydı.
Sende mi 2 haziranda doğurmuştun.o gün sadece 2 kişi doğurduk diye Aklımda kalmış. Bu atak haftası falan değil bence ya. Nasıl atakmış bu 10 gün oldu. Çocukta uyku namına bişey yok gündüzleri. Kendimi sorgulamaya başladım eksik yanlış yaptığım bişey mi var diye. Yarın düzene girse ondan sonraki gün aşı var. Aşıdan önce dinlenmek istiyordum uyusa neyle karşılaşacağımı bilmiyorum çünkü.doğduğu tarih mi yoksa beklenen doğum tarihine göre mi hesp ediyor?
Aynu gün doğdu bebişlerimiz.kucaktan indiği an ağlamaya başlıyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım
Harika haftalar uygulaması ucretli mi canımTahmini doğum tarihine göre hesaplanıyor canım doguma göre değil ... biz de 7. Haftadayiz normalde ama 40 hafta dogsaydi 5. Haftada olacaktık. Harika haftalar diye bi uygulama var, ordan da takip ediyorum ve orda yazan her şeyi ve hatta fazlasini yasiyoruz şu anda
Canım benim bu çok oluyor ya kötü bişeymiymişVe ek olarak D vitamini veriyorlar bebeğe benim evim güneş görmüyor mesela tek alternatif D vitamini. Bizim doktorumuz acd3 vitamini verdi. Eki Görüntüle 2670121
Allah muhafaza etsin tıkanıp akciğerine süt kaçabiliyor bu durumda. Bizde de oluyor ara ara hepsinde anormallik yok tabi. Bu dönemden sonra dakikada nefes alıp verme sayıları düşüyormuş. Emerken daha çok nefes almaya ihtiyaç duyduğu için sütün tazyiğine yetişemeyip bazen tıkanıyor hemen yan çeviriyorum. Gece falan çok dikkatli olmak lazım. Yanımıza yatırmayalım emzirmek için. Çok korkuyorum ben. Resmen hastalıklı oldum.Canım benim bu çok oluyor ya kötü bişeymiymiş
Çok fazla mı çıkarıyor benim bebeğimde öyle üst üste kustu doktora götürdüğümde bana bağırsak enfeksiyonu başlangıcıdır dedi artık ne kadar doğru bilmiyorumCanım benimde aynı şekil emerken biraz çekip ağlamaya başlıyor niye bende anlamadım ve çok kusması var korkutmaya başladı beni her emmeden sonra kusuyor artık zaten ggaz ayrı aşağıdan pırtlıyor ama yetmiyor sanırım gaz damlası da kullanmıyorum artık.MadamMaria
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?