2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ilgilenen biri gerçekten çok büyük yardımcı ama dikkat edin sizin yüzünüze durmayacak biri olsun benim gorumcem bekar kaynanamla beraber gerçekten çocukla kurtaricim güzel ilgileniyor ama bi kactir gücüme giden bi durum var bi akrabamiz anne yüreği filan dayanamıyor demişti benim için kaynanamda ikidir kizim annesinden iyi bakıyor deyince saka bile olsa hiç hoş değil ben kimse gucenmesin diye kucaklarina verip ilgilensin diyorum fazla mutaviziligin sonu bu. Daha dün bebek yatakta gorumcem diyor ki elleme aglamasin bende aldım sevdim ben diyorum elleme sen seviyorsun dedi bana dedim ki cocougum tabi sevecem o zaman aglayinca sen susturursun diyor ben susturcam tabi kim susturcak.dedim sürekli çocuğu taşımak bi yere giderken o tutmak istiyor artık kalbini kiricam neden insanlar böyle anlamıyorum bebeğe de bağlandı hani halası sevsin tmm ama her şeyin bi dozu var.

Bende halayım. Hala olmak mükemmel bişey ama annesi değilim onlara ihtiyacı kadar yardım edebilirim. Çok ettim günlerimi aylarımı verdim ama asla annesinden izinsiz su bile vermedim. Haddini bilememiş senin ki.

Bende halayım. Hala olmak mükemmel bişey ama annesi değilim onlara ihtiyacı kadar yardım edebilirim. Çok ettim günlerimi aylarımı verdim ama asla annesinden izinsiz su bile vermedim. Haddini bilememiş senin ki.
Görünür de çok seviyor sevdiginden de eminim ama insanlar cidden tuhaf

Cennetten mi çıkmış allah iyiliğini versin. nuriler

Görünür de çok seviyor sevdiginden de eminim ama insanlar cidden tuhaf
Mutlaka herkes amca, dayı, hala , teyze olmayı beceremiyor. Ama o kadar mükemmel bişey ki. Hala olmak sen doğurmadın ama senden bir sürü iz taşıyor. Benim yiğenim benim gibi dengesiz Ve patavatsız mesela :)) daha şok aşık oluyorum böyle olunca. Belki de halanız Aranız çok samimiyse ona güvenerek demiştir belki?

Beklenen günde normal doğdu. Atak diyince benim zihnimde huzursuz şeyler canlanıyor. Ağlamıyor bi sıkıntısı yok. Uyumuyor sadece. Sence bu da atağa dahil midir? Seninki atak haftasında ne yaptı?
atak haftasi nasil hesaplanıyor benimki de agliyor cok

Baktim simdi benim atak haftasuna 11 gün kalmış simdi bu hafta bebegimin güneşli yani ortaya cikicakmis o ne demek acaba

Bu atak haftalarında da cihazlara gelen güncellemeler gibi bebeklere yeni özellikler geliyor

Bizde de buna benzer bi durum oluyor görümcem yanımda annesini her gün arayıp benim yaptığım şeyleri yaptık diye anlatıyor mesela o taraftan bakınca sanki bebeğe o bakıyormuş gibi bi laflar dönüyor bazen gerçekten sinir oluyorum yarın bir gün de ben baktım doğduğunda olacak, 2. bebek olursa bi daha asla ilk birkaç günden hariç kimseyi tutmayacağım evimde zaten gece gündüz sende olan çocuğun yarım saat kucaklarında olunca ben baktım oluyor her şeyi söyleme gücü veriyor millete

Aynen canım geceleri benim fazla kusmuyor olabilir mi sık emzirmekten benim genelde gazı çıkarırken kusuyor

Canim bilgilerin icin cok tesekkurler yoruldun yazarwk 29 haziran beklenen dogum tarihiydi ama biz 8 hasiranda dogduk. Yani simdi 5. Haftamiz ve atak haftasini daha sakin geciriyoruz sukurler olsun ama dedigin gibi zihinsel becerilerde artis inanilmaz fazla oldu. Ailemin yanindayim diye esim 3 gunlugune yanimiza geldi ve oglumun esime karsi davranislari cok farkliydi ve hala devam ettiriyor esim gittigi halde. Surekli aguluyor ve her konusmaya cevap veriyor gozleriyle de sesleriyle de. Cok guzel gunler bizi bekliyor aslinda sukurler olsun

Buna kesinlikle katılıyorum . Erzurumun köylerinde falan özellikle kışın hem üşümesin hem de idrari emsin diye musamba bezin içine toprak koyup bağlanan bebekler duymuştum . Ne şartlarda sapasağlam büyüyen bir sürü bebek var hatta ülkemizdeki pek çok bebek bakımsız büyüyor ne yazık ki ... bizim pembe popolularimiz da illa ki büyüycekler ama işte hormonlar mi genetik kodumuz mu ne ise, anne olmak biraz evhamlı olmayı da getiriyor beraberinde

Bence biz her ağladığında acikti zannediyoruz ve fazla besliyoruz. Hatta belki benim gun icinde meme reddi yaşamamın nedeni de bu
Ben de oyle sık emziriyorum ve gaz cikarirken kusuyor. Gunduz de sık emince sutum cok olmuyor ve tazyik olmadigindan ayaklarini havaya kaldirip agzini cekiyor. Gece de saatte bir uyanip emmek istiyor. Vermesem olmaz vicdanim da el vermez ve durmaz da aglar. Doktorum da ne zaman isterse ver dedi aslinda. Off bilmiyorum gun sayiyorum buyumesi icin ama sayarken bu doneminin guzelliklrini kaciriyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…