Benım bebegım de pamukcuk, sebebını bılemedım, memeden mi mıkrop kapıokiBen emzirmelerden sonra sütümü sürüyorum hiç yara olmadı şükür canım bildiğim başka yöntem yok bide susam yağının iyi geldiğini duymuştum ama ben denemedim
Bravo valla,ben içmıyorum zaten de, o bırakmanın cok zor oldugunu soyluyor.. siz ıyı basarmıssınızBen hamile kaldığımı öğrendiğim an kendim de bıraktım eşime de bıraktırdım .
Paylaşırsın mutlaka tecrubeni :)Bende bibs aldım internetten daha gelmedi aventi benimkide almadı gelsin denicem
Benimki de terazi :)) ikizler burcu terazi yükselen demek oluyo ki kararsızlığı dibine kadar yaşıcazz :))
insan kendini çok çaresiz hissedebiliyor, hele yardim edende yoksa daha zor ama geçicek tabi, bol sabır lazım suan, motivasyonu yüksek tutmak lazımBi de ben her anın tadını çıkarmak da istiyorum çok çabuk büyüyorlar. .. ama sorunlar yüzünden hem evlatlarımız hem biz anın tadını cikaramiyoruz ...zavallım dun o kadar çok yoruldu kı bugün sabahtan beri beslenme disinda sürekli uyukladi
Senin bebisle benimki aynı gün doğmuştu, aynı şeyler bizde de geçerli mi simdihazır bakilmisa konayim
Eğlenceli ozgur ve zor bi bebis bizi bekliyor :)sosmivida benimkinin yükseleni de aslanmış
Ekşide başlığı bile var
yükseleni aslan olan ikizler burcu kadını
astrolojik olarak mükemmel kombinasyona sahip kadın. yani en azından benim içinde bulunduğum bir grup olduğundan mükemmel kombinasyon olduklarını varsaymaktayım.eksisozluk.com
Evet bende başlıca insallah en yakin zamanda :)Aynen hatta ben 6 aya kadar yapmam o kadar da sağlığımdan önemli değil ama leslie yürüme zaten karnına bi baskı, germe olmuyor
Ben gunde 2 defa mama veriyorum geri kalan satlerde emziryorum ve 60 ml yapiyorum az mi veriyorum sence bebegim 40 günlük
Sadece emziriyorsanız memeden mikrop kapma olasılığı düşük diye biliyorum pamukçuk olduğuna emin misin süt beyazlığı değil (süt beyazlığı anne sütü ile beslenen bebeklerin dillerinin üzeri beyaz oluyor Google dan bakabilirsiniz) genelde biberonla beslenen bebeklerde pamukçuk oluyor canım her emzirme öncesinde ve sonrasında kendi sütünü sür pamukçuk oluşumunu da engellerBenım bebegım de pamukcuk, sebebını bılemedım, memeden mi mıkrop kapıoki
Evet çok zor ama bi çocuğa ebeveynlik etmek her yönüyle zor zatenBravo valla,ben içmıyorum zaten de, o bırakmanın cok zor oldugunu soyluyor.. siz ıyı basarmıssınız
Eşi sigara içen var nı,bebegı tutması öpmesi sıkıntı olurmukı ya, hiç içim rahat etmıyo , her sigarada da duş al diyemem,bırakmıo da şu lanet şeyi ..
Seni çok iyi anlıyorum canım. Deneye yanıla buluyorsun bebekle orta yolu. Sen yalnız mı bakıyorsun bebeğe? Yalnız bakınca sanki daha rahat oturdu bende taşlar. Müdahale eden yok, kucakta pışpışlayan, ayakta sallayan, karışan yok. Mecbur bebiş bana alıştı ben ona :) hala da alışmaya devam ediyoruz. Muhtaç olma konusunda ise haklısın ama hele bir kendi işlerini kendileri görebildikleri, birey olduklarını anladıkları yaşa gelsinler, 2 yaş sonrası istesek de bu kadar yapışık olamayacağız bebişlerle :) bugün yakın bir arkadaşım doğum yaptı, görüntülü konuştuk inanamadım bebeğin minikliğine o kadar küçüktü ü ki :) sonra döndüm kızıma baktım 2 ayda kocaman olmuş benim sarı papatyam :)) zaman su gibi geçiyor her anın tadını çıkarmak için birbirimizi motive edelim :) bir de 1se diye bir uygulama var her gün bebeğin 1 saniyelik videosunu çekiyoruz kendi birleştiriyor. Şimdiden bile izleyip nasıl büyüdüğünü görüp duygulanıyorum. Sana da tavsiye ederim 1 yaşında bebişe güzel bir anı olur. Sana da ne kadar yol katettiğini ve ne kadar güçlü olduğunu hatırlatan bir motivasyon olur izledikçe :)bende 5. İnde giderim artık.ya neye ihtiyacı olduğunu anlıyordum şimdi bu huzursuzluk zamanlarında anlayamamak zor geliyor gerçekten.
canım benim ❤ Kesinlikle öyle tabi.aha 2 ay geçti bile doğdu doğacak derken
. Benim demek istediğim canı acıyor ve elden bir şey gelmiyor.ne yapacağını bilmiyorsun deneyip duruyorsun bazen boşa kürek çekiyorsun. Bebek büyütmek korkunç zevkli bir şeymiş ama bazen sadece bana muhtaç oluşu beni korkutuyor.
Ah çok sevindim canım senin adına. Biz 2. Atak haftasındayız umarım senin 2. Atak da ilki gibi sakin geçer. Atak haftalarını kolay atlatan bebekler çok var inşallah seninki de onlardan biri olur. Kesinlikle her geçen gün ne kadar geliştiğini gördükçe, kızım bize gülücükler saçtıkça eşimle ve kendimle gurur duyuyorum gerçekten :) ve bence hepimiz kendimizle duymalıyız :) gerçekten kolay değil çünkü..Canim bilgilerin icin cok tesekkurler yoruldun yazarwk29 haziran beklenen dogum tarihiydi ama biz 8 hasiranda dogduk. Yani simdi 5. Haftamiz ve atak haftasini daha sakin geciriyoruz sukurler olsun ama dedigin gibi zihinsel becerilerde artis inanilmaz fazla oldu. Ailemin yanindayim diye esim 3 gunlugune yanimiza geldi ve oglumun esime karsi davranislari cok farkliydi ve hala devam ettiriyor esim gittigi halde. Surekli aguluyor ve her konusmaya cevap veriyor gozleriyle de sesleriyle de. Cok guzel gunler bizi bekliyor aslinda sukurler olsun
Hele ben... çocuğun aşısından pişik kremine kadar, mamasından mama hazırladığım suya kadar her şşeyi araştırırım, 50 farklı kaynaktan, farklı dillerden, farklı ülkelerdeki görüşlerden okurum vs :) çok araştırırım o başka ama stresi, gereksiz kaygıyı ve olumsuzluğu, hatta negatif insanları hep kendimden uzak tutarım. Her anne gibi hepimiz bebeğimiz için en iyisini istiyoruz bunda yanlış hiç birşey yok ama bazen kendimizi telkin edip kaygılarımızı dozunda bırakmalıyız :) ben 2-3 sene önce başladım zihin boşaltma, stressiz yaşam, meditasyon vs konularını araştırmaya ve hamilelikte, doğumda ve hatta şimdi bebeğimde sakinliğimin ve stressiz yaşam stilimin kesinlikle olumlu etkileri olduğuna inanıyorum. Bu nedenle elimden geldiğimce herkese fazla kafayı takmayın demek istiyorum aslında çünkü ben bunun faydasını gerçekten gördüm. araştırıp bilinçli anne olmak farklı; bence hepimiz öyle olmalıyız zaten ama fazla evham ve gereksiz stres anneyi de bebeği de çok yoruyor gerçekten..Buna kesinlikle katılıyorum . Erzurumun köylerinde falan özellikle kışın hem üşümesin hem de idrari emsin diye musamba bezin içine toprak koyup bağlanan bebekler duymuştum . Ne şartlarda sapasağlam büyüyen bir sürü bebek var hatta ülkemizdeki pek çok bebek bakımsız büyüyor ne yazık ki ... bizim pembe popolularimiz da illa ki büyüycekler ama işte hormonlar mi genetik kodumuz mu ne ise, anne olmak biraz evhamlı olmayı da getiriyor beraberinde
Ben mamajoo ile veriyorum ama cok hızlı aksin istemiyorum zaten mamasini yarim saat 1 saat arası bitiriyor genelde ama daha geniş ağızlı olan var wee marka, onunla aynı mamayi 5 dk bitiriyor ama bizimkide cok hızlı geldi zor içti. Senin sutun de belki hizli geliyorsa bebis o tempoya alıştıysa rahat içebilir wee marka ile yada suavinex. Bazen reflu mamasi veriyorum o daha koyu kıvamlısosmivida canım sen aptamil conformili hangi biberonla veriyorsun? Aventin delikleri çok küçük kalıyor sanırım bebek ememiyor ve sinirlenip ağlıyor koyu kıvamlı mama yazıyor kutuda, daha geniş delikli bi biberon lazımmış
Benimde sağ pert bildiğin ağrı var eziyor ucu kağıt gibi..Sağ tarafı halabeceremiyor yanlış emiyor. O yüzden hep yara
Aynen kargo gelsin bakalım sevecek miPaylaşırsın mutlaka tecrubeni :)
Aaa kendim foto çekiyordum günlük. Öyle bi uygulama varsa çok güzelSeni çok iyi anlıyorum canım. Deneye yanıla buluyorsun bebekle orta yolu. Sen yalnız mı bakıyorsun bebeğe? Yalnız bakınca sanki daha rahat oturdu bende taşlar. Müdahale eden yok, kucakta pışpışlayan, ayakta sallayan, karışan yok. Mecbur bebiş bana alıştı ben ona :) hala da alışmaya devam ediyoruz. Muhtaç olma konusunda ise haklısın ama hele bir kendi işlerini kendileri görebildikleri, birey olduklarını anladıkları yaşa gelsinler, 2 yaş sonrası istesek de bu kadar yapışık olamayacağız bebişlerle :) bugün yakın bir arkadaşım doğum yaptı, görüntülü konuştuk inanamadım bebeğin minikliğine o kadar küçüktü ü ki :) sonra döndüm kızıma baktım 2 ayda kocaman olmuş benim sarı papatyam :)) zaman su gibi geçiyor her anın tadını çıkarmak için birbirimizi motive edelim :) bir de 1se diye bir uygulama var her gün bebeğin 1 saniyelik videosunu çekiyoruz kendi birleştiriyor. Şimdiden bile izleyip nasıl büyüdüğünü görüp duygulanıyorum. Sana da tavsiye ederim 1 yaşında bebişe güzel bir anı olur. Sana da ne kadar yol katettiğini ve ne kadar güçlü olduğunu hatırlatan bir motivasyon olur izledikçe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?