2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim insanların kırılmasın diye verdiğim güvenle alakalı sanırım
Aynen zaten mevzu gece bakmak gece uykusuz kalan ben oluyorum kayinvalidem bebeği yikadi gorumcem artık sen yikarsin diyor saka yollu dese bile hoş değil ayrıca dünyada çocuğuna tek bakacak olan biz değiliz tabiki biri varsa yardım müthiş bişey oluyor ama kimse yoksa da bakamayacak değilim mecbur olunca bakariz

Eşi sigara içen var nı,bebegı tutması öpmesi sıkıntı olurmukı ya, hiç içim rahat etmıyo , her sigarada da duş al diyemem,bırakmıo da şu lanet şeyi ..

Canım bugün 7.30da emzirdim. Normalde istedi diye 10.30 gibi falan emzirirdim ama bugün masajı vs uzatıp oyalayarak 11.30u bekledim iyice mizirdandi ama emdi. Memeyi 25 dk kadar emdi bu defa. Sona doğru yine ağladı ama 5 dk da değil 25 dk sonra. Uyku huzursuzluguydu o da . Babasından yardım istedim o gazını çıkarırken ben ne kadar emmiş diye bakmak için göğsümde kalan sütü sagdim çok az kalmıştı .. sagdigim sütü de verdim şimdi uyuyor gayet huzurlu . Günlerdir ilk kez bu öğlen mamasız ve krizsiz geçirdik maşallah diyeyim ... sanırım büyüyorlar ve bizim gerçekten emme aralığı açmamız lazım ... çünkü oyun ve uyku vakitlerine de ihtiyaçları olacak iş iyice karışır ...

Hem de bin kat iyi bakarsin canım sevginle al bebisinle gıybet yap gizli gizli kulağına fısılda. Hem sen rahatlarsın hem onun hoşuna gider diğerleri de gıcık olur ne konuşuyor diye

MasaAllah cok sevindim canim insaAllah hep guzelce uyur. Yalniz benim oglum aglar acikinca masaj falan oyalanmiyor. Bizimkiler dalga geciyor bu cocuk buyuyunce yemek icin cok tartisir senle diye Aslinda cok da icmiyor sutu ama sık istiyor. Sabahtan beri uykusu var ama naptiysak uyuyup 5 dakikaya gozunu aciyor. Daha simdi daldi sukur. Senin bebek de mesela 7 30 da emdi dedin ya o saatten beri uyumadi dimi uyanikti hep

Canım aslında iyice doysa karnı bi emmede sık istemez ... emdikten sonra kalanı o uyuklarken sagip versen aralık açılır bence . 7.30dan sonra saat 9 gibi huzursuzlandi benimki uykusu geldi anladım ayağımda salladım, tavşan uykusu derler ya hani, öyle azıcık uyukladi. 40 dk falan sonra uyandı tekrar devam... bebekler genelde 1 saat civarı uyanikliktan sonra yoruluyorlar diye biliyorum ufak ufak uykuya hazırlamak gerekiyor ki uyaran maruziyeti artıp uykuya geçmekte zorlanmasinlar. Çünkü yorgunlukları arttıkça huzursuzluk da artıyor hiç uyuyamiyorlar. ..

Bizimde geçen 2 hafta önce aynı şekildeydi sanırım atak haftası dedim bende buhafta bı sakinlik var bakalım ama bı hafta sonra diğer atak haftası başlıyor

İyi bayramlar kızlarr ... bizde kabus gibi günlerdeyiz uyku yok emerken ağlaıyor mamada istemiyor kimsede durmuyor kucaktan bırakınca bangır bangır ...eşime sardım tüm gece uykusuzluktan.saçmaladım resmen ben değilim bu dengem şaştı hep aç sanıyorum oda değil ay nefessiz kaldım gazdan mı bunlar ya bitmenin eşiğindeyim

bende 5. İnde giderim artık.ya neye ihtiyacı olduğunu anlıyordum şimdi bu huzursuzluk zamanlarında anlayamamak zor geliyor gerçekten.
canım benim Kesinlikle öyle tabi.aha 2 ay geçti bile doğdu doğacak derken
. Benim demek istediğim canı acıyor ve elden bir şey gelmiyor.ne yapacağını bilmiyorsun deneyip duruyorsun bazen boşa kürek çekiyorsun. Bebek büyütmek korkunç zevkli bir şeymiş ama bazen sadece bana muhtaç oluşu beni korkutuyor.

Kızlar Gizem Erbirer diye bir youtuber keşfettim, çocuk yetiştirmeye dair çok güzel bilgilendirici videoları var, takip etmek isteyenlere öneririm

Evet canim aslinda oyle yapsam iyi olacak ama ailemdeyim diye cok duzene bindiremiyorum. Uykusu cok hafif ya genel olarak herkesin sorunu bu galiba. Bebekler derin uykuya gecmekte zorlaniyor. Oyle boyle geciyor gunler iste

Hayirli bayramlar Ikiniyorsa gazdandir canim. Damla falan etki etmiyor mu?

Göğüs uçları hala hassas olan var mı? Ben kalkansız gezemiyorumda.. yanlış emiyor bizimki tam alamıyor ağzına göğüs uçlarım çatlıyor hep sürekli acı ne yapabilirim tavsiyesi olan var mı?

Eşi sigara içen var nı,bebegı tutması öpmesi sıkıntı olurmukı ya, hiç içim rahat etmıyo , her sigarada da duş al diyemem,bırakmıo da şu lanet şeyi ..
Eşinin Yanında sigaranın üzerimize sinen dumanının bile bebeğe ne kadar zararlı olduğunu anlatan videolar izle. Etkilenir bence.

Sağ tarafı halabeceremiyor yanlış emiyor. O yüzden hep yara

Ben emzirmelerden sonra sütümü sürüyorum hiç yara olmadı şükür canım bildiğim başka yöntem yok bide susam yağının iyi geldiğini duymuştum ama ben denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…