2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim 1 SE dedigin uygulama ucretli dimi. Ben de satin alayim dedim de dogru mu? Cok hosuma gitti dedigin uygulama

Aleykum selam canim. Biz iyiyiz ama gazli bi gun gibi sen nasilsin bebisin nasil?
Bizim dün akşam çok gazliydi ... 1 saat disari ciktik rüzgardan mi oldu neyse akşam gazdan 3 saat ağladı ve reflusu de olduğu için gaz çıkarırken midesindeki her şeyi çıkardı ... 10 kez falan kusmustur heralde, kafayı yiyecektim

Canim 1 SE dedigin uygulama ucretli dimi. Ben de satin alayim dedim de dogru mu? Cok hosuma gitti dedigin uygulama
Canım yanlış hatırlamıyorsam indirirken ücretsizdi içinde müzik ekleme vs özellikleri ücretli ama videoları ücretsiz çekip birleştiriyor. Çekmeyi unutursan foto galerinden de ekleyebiliyorsun o günkü fotoğraflarını gösteriyor takvirme basınca. Müziği falan ayrıca eklerim ben başka uygulamadan diye almadım pro özelliğini

Hem de bin kat iyi bakarsin canım sevginle al bebisinle gıybet yap gizli gizli kulağına fısılda. Hem sen rahatlarsın hem onun hoşuna gider diğerleri de gıcık olur ne konuşuyor diye
Bende aynı sen gibi düşünüyorum 41 gunluk oldu eski videolara bakıyorum şimdi bile büyüdü diyorum o halleri için bir tane daha yapsam diyorum ama doğum sancısını düşününce korkudan ölüyorum benim hem yas ileri hem tek çocuk oldgu için ikinciyi düşünüyoruz bakalım inşallah bu süreçleri atlatiriz şimdilik bi düzeni oldu gibi geceleri artık 2 kez kalkıyor bi 4 buçuk gibi bir de sabaha doğru sonrası zaten uyanıyoruz ikimizde onunduzenine alıştım

Ruzgar oldugunda balkona bile cikarmiyorum canim. Hemen gazlaniyor oglum. Bazi bebekler boyle hassas oluyor galiba. Kusmaya gelince benim de oglum gazi agzindan cikqrirken kusuyor bazen. Cok can sıkıci. Zatwn sutum zar zor yetiyor kusunca moralim bozluyor

Allah Allah 210 lira diyor da ingilizcem cok iyi degil. Esime soyleyeyim o baksin o zaman. Cok sag ol canim

Erkek bebek anneleri oğluşlari ne zaman sünnet ettiriyorsunuz biz bu ay için de yaptıracağız

Burda rüzgar hep var ki deniz kenarı .. hiç cikmamamiz lazım bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…