- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Canim 1 SE dedigin uygulama ucretli dimi. Ben de satin alayim dedim de dogru mu? Cok hosuma gitti dedigin uygulamaSeni çok iyi anlıyorum canım. Deneye yanıla buluyorsun bebekle orta yolu. Sen yalnız mı bakıyorsun bebeğe? Yalnız bakınca sanki daha rahat oturdu bende taşlar. Müdahale eden yok, kucakta pışpışlayan, ayakta sallayan, karışan yok. Mecbur bebiş bana alıştı ben ona :) hala da alışmaya devam ediyoruz. Muhtaç olma konusunda ise haklısın ama hele bir kendi işlerini kendileri görebildikleri, birey olduklarını anladıkları yaşa gelsinler, 2 yaş sonrası istesek de bu kadar yapışık olamayacağız bebişlerle :) bugün yakın bir arkadaşım doğum yaptı, görüntülü konuştuk inanamadım bebeğin minikliğine o kadar küçüktü ü ki :) sonra döndüm kızıma baktım 2 ayda kocaman olmuş benim sarı papatyam :)) zaman su gibi geçiyor her anın tadını çıkarmak için birbirimizi motive edelim :) bir de 1se diye bir uygulama var her gün bebeğin 1 saniyelik videosunu çekiyoruz kendi birleştiriyor. Şimdiden bile izleyip nasıl büyüdüğünü görüp duygulanıyorum. Sana da tavsiye ederim 1 yaşında bebişe güzel bir anı olur. Sana da ne kadar yol katettiğini ve ne kadar güçlü olduğunu hatırlatan bir motivasyon olur izledikçe :)
Aleykum selam canim. Biz iyiyiz ama gazli bi gun gibiSelam herkese kızlar nasılsınız
Bizim dün akşam çok gazliydi ... 1 saat disari ciktik rüzgardan mi oldu neyse akşam gazdan 3 saat ağladı ve reflusu de olduğu için gaz çıkarırken midesindeki her şeyi çıkardı ... 10 kez falan kusmustur heralde, kafayı yiyecektimAleykum selam canim. Biz iyiyiz ama gazli bi gun gibisen nasilsin bebisin nasil?
Canım yanlış hatırlamıyorsam indirirken ücretsizdi içinde müzik ekleme vs özellikleri ücretli ama videoları ücretsiz çekip birleştiriyor. Çekmeyi unutursan foto galerinden de ekleyebiliyorsun o günkü fotoğraflarını gösteriyor takvirme basınca. Müziği falan ayrıca eklerim ben başka uygulamadan diye almadım pro özelliğiniCanim 1 SE dedigin uygulama ucretli dimi. Ben de satin alayim dedim de dogru mu? Cok hosuma gitti dedigin uygulama
Hem de bin kat iyi bakarsin canım sevginleal bebisinle gıybet yap gizli gizli kulağına fısılda. Hem sen rahatlarsın hem onun hoşuna gider diğerleri de gıcık olur ne konuşuyor diye
Bende aynı sen gibi düşünüyorum 41 gunluk oldu eski videolara bakıyorum şimdi bile büyüdü diyorum o halleri için bir tane daha yapsam diyorum ama doğum sancısını düşününce korkudan ölüyorum benim hem yas ileri hem tek çocuk oldgu için ikinciyi düşünüyoruz bakalım inşallah bu süreçleri atlatiriz şimdilik bi düzeni oldu gibi geceleri artık 2 kez kalkıyor bi 4 buçuk gibi bir de sabaha doğru sonrası zaten uyanıyoruz ikimizde onunduzenine alıştımAaa kendim foto çekiyordum günlük. Öyle bi uygulama varsa çok güzelbende çok pozitifimdir, çocuk bu büyüyene kadar çoğunlukla uyumayacağız, her şeyi araştıracağız. Bebek yaptıysak bunları kabullenerek yaptık diyorum hep. Etrafımda olumsuz insanlar oldu. “Daha bu iyi günlerin“ klasik oysa ben hep harika zamanlarda olduğumuzu düşünüyorum ve evet hızlı geçiyor. Bende arkadaşımın bebeğini gördüm geçen. Yeni doğduğu gün aklımda. Ama 8 aylık olmuş kocaman geldi gözüme. O zaman her günü dolu dolu geçirmem gerek dedim. Bende yalnız bakıyorum başta birilerinin olması iyi oldu ama şuan seninki kadar olmasa da bizimde bir düzenimiz var. Güzel mutlu günler ya sırf şu bebeklik hali için insan 3 tane yapası geliyor
Ruzgar oldugunda balkona bile cikarmiyorum canim. Hemen gazlaniyor oglum. Bazi bebekler boyle hassas oluyor galiba. Kusmaya gelince benim de oglum gazi agzindan cikqrirken kusuyor bazen. Cok can sıkıci. Zatwn sutum zar zor yetiyor kusunca moralim bozluyorBizim dün akşam çok gazliydi ... 1 saat disari ciktik rüzgardan mi oldu neyse akşam gazdan 3 saat ağladı ve reflusu de olduğu için gaz çıkarırken midesindeki her şeyi çıkardı ... 10 kez falan kusmustur heralde, kafayı yiyecektim
Allah Allah 210 lira diyor da ingilizcem cok iyi degil. Esime soyleyeyim o baksin o zaman. Cok sag ol canimCanım yanlış hatırlamıyorsam indirirken ücretsizdi içinde müzik ekleme vs özellikleri ücretli ama videoları ücretsiz çekip birleştiriyor. Çekmeyi unutursan foto galerinden de ekleyebiliyorsun o günkü fotoğraflarını gösteriyor takvirme basınca. Müziği falan ayrıca eklerim ben başka uygulamadan diye almadım pro özelliğini
Ben de bugun bu konuyu arastirip durdum. 57 gunluk olduk yaptirmayi dusunuyorum sanki daha rahat atlatiliyormus bebekken. Iyi bir doktor bulmam gerek amaErkek bebek anneleri oğluşlari ne zaman sünnet ettiriyorsunuz biz bu ay için de yaptıracağız
Burda rüzgar hep var ki deniz kenarı .. hiç cikmamamiz lazım bu durumdaRuzgar oldugunda balkona bile cikarmiyorum canim. Hemen gazlaniyor oglum. Bazi bebekler boyle hassas oluyor galiba. Kusmaya gelince benim de oglum gazi agzindan cikqrirken kusuyor bazen. Cok can sıkıci. Zatwn sutum zar zor yetiyor kusunca moralim bozluyor
Cikarmadim hic canim. Sadece 3 kez gunduz vakti cikardim disariya.Burda rüzgar hep var ki deniz kenarı .. hiç cikmamamiz lazım bu durumda
Bugün bebiş iyi ben ağlaklıyım birazSelam herkese kızlar nasılsınız
Yalnız değilsin yorgunluk uykusuzluk hiç kolay şeyler değil.. insanın sinirleri yıpranıyor.. Allah hepimize kolaylıklar bi ferahlık versin..Bugün bebiş iyi ben ağlaklıyım birazyoruldum galiba.
İlaca rağmen oluyor mu gaz?Aleykum selam canim. Biz iyiyiz ama gazli bi gun gibisen nasilsin bebisin nasil?
Basindan beri yazdiklarini takip ettigim birisin canim ve zihnimde hep cok guclu bir kadin diye yer etmissin. Yorgunluktan boyle olman normal hepimiz ayniyiz ama bence sen cok cabuk toparlanirsin bebegin cok sansliBugün bebiş iyi ben ağlaklıyım birazyoruldum galiba.
Oluyor canim gazli gunlerde hicbir sey fayda etmiyor sadece rahatlatiyor belkiİlaca rağmen oluyor mu gaz?
Öyle yada böyle çekiyorlar yani.. off of bugün bizde öyleyizOluyor canim gazli gunlerde hicbir sey fayda etmiyor sadece rahatlatiyor belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?