2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bugün bebiş iyi ben ağlaklıyım biraz yoruldum galiba.
Neden diye bile sormaya lüzum yok canım hakkındır bikac hafta önce bebek yine ağlama atagindayken ilgilendim ilgilendim enn sonunda uyudu. O uyuyunca bu defa ben 'anneeee, annemi istiyorummmm' diye ağlamaya başladım ya zaten avrupada falan 'anneye annelik etmek' diye bi kavram var, sırf bu işte çalışan kadınlar ya da devlet gorevlileri var çünkü gerçekten ihtiyacımız var ilgilenilmeye. .. şimdi iyi misin bari ?

Evde nasıl geziyorsunuz? Ben hiçbir şey takmayınca heryanım süt oluyor. Kapak takıyordum onların durması içinde sütyen lazım oluyor bunaltıyor. Göğüs pedi kullandım bayram süresince onda ise hergün değiştirmek lazım siz napıyorsunuz

Bende 2 Haziran da

Kızlar ıkıncı ay aşısı olcak olan varmı yakında , ishal için de ozel aşı eklenıyomus galıba istegegore,saglık ocagına onceden mi belırtcex onu da istıyoruz diye

Canım eşin korona hakkında ne dıyor,bugun tanıdık bi kbb cıga sordum, gıdısat cokkötü ,cokdıkkat edın dedi , vakalar patlayacak sanırım, off psıkolojım bozuldu ya , bugun eşimin yakınına gıttık,bebegımı kucagına aldı , şuan içim içimi yiyor..

Vakalar patladı bile ... İzmir henüz ilk zamanki kadar kötü değil ama artış var yine de . Ama diğer şehirlerdeki Dr arkadaşlar çok vaka olduğunu söyledi

Benimde aynı şekilde ya birde benim oğlan iyice ağırlaştı çok zorlanıyorum

Kizlar 3 gundur sakiniz gazdan dolayi ama uyku sorunu yasiyoruz resmen.Sabahtan beri odadan cikamadim uyutmak icin ugrasip duruyorum. Sebep ne bilmiyorum ama tam uyudu diyorum yine gozlerini aciyor. Uyanik kalsin diyeceksiniz ama huzursuz aglamkli. Hala bile derin dalamadi. Sorun ne bilmiyorum gazi da yok su an ama yine uyanip geri uyuyor surekli . Bu durumda ne yapiyorsunuz yasayanlar

Benim hiç sütüm akmıyor keşke aksada her yanım süt olsa gittikçe azaldı yemek hiç yiyemiyorum iştah iyice gitti

40ımız çıktığından beridir belimi dogrultamadim diyicem moralin bozulucak
Al.bendende okadar yemin ederim öyle bakimsiz öyle kötü hissediyorum ki anlatamam belim ağrıdi yemektir bulasiktir temizliktir camasirdir mahvetti beni resmen Allahtan babasi vardi da bakti salladi falan besiginde öyle yapabildim isleri

Benim hiç sütüm akmıyor keşke aksada her yanım süt olsa gittikçe azaldı yemek hiç yiyemiyorum iştah iyice gitti
Benim de öyle akcak bi süt yok, bebegım pamukcuk oldu , oyuzden gogus pedı kullanıp,emzırme oncesı sonrası sutle temızlemeye basladım. Deli gıbı terlıyorum ,agladıgında da terımı gogsumu temızlemeden veroyorum bazen , cıldırıyor yoksa.. ondan mı oldu bılmıyorım ya da emzıkten mi bılemedım hiç

Valla ben takiyorum aniden bi misafir gelir falan ondan takiyorum o degil de artik yuzuktur kupedir kolyedir hic birsy takamiyorum daraliyorum pantolon giyemiyorum elbise olcak illa cok bunaltiyo beni bu malyaj yapip güzel giyinen anneler nasil cikabiliyor dışarı

40ımız çıktığından beridir belimi dogrultamadim diyicem moralin bozulucak
40 çıkması sadece bebegın anne karnında olmadgını hissettıgı zamanların gelmesi gibi . Etrafı ıncelemeye bakınmaya keşfe baslıyor , tekfark bu sanki , yoksa kolaylasan birşey yok,hatta zorlasıyo, uyanıklık süresı artıyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…