- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Neden diye bile sormaya lüzum yok canım hakkındırBugün bebiş iyi ben ağlaklıyım birazyoruldum galiba.
40ımız çıktığından beridir belimi dogrultamadim diyicem moralin bozulucak40 mız çıktı çok şükürhadi bakalım sihirli değnek gibi ne değişecek görelim
Çoğu kişi bunu diyor40ımız çıktığından beridir belimi dogrultamadim diyicem moralin bozulucak
İyi şükür Canım seni sormalı bir gün iyi bir gün yorucu geçiyorSelam herkese kızlar nasılsınız
Canım sen İzmir in neresinde yaşıyordunBurda rüzgar hep var ki deniz kenarı .. hiç cikmamamiz lazım bu durumda
Bende 2 Haziran daEvet bende 2 haziran.başka kim vardı? Ya mahvoldum bende napcam bilmiyorum yetersiz hissediyorum onun isteğine karşılık veremedikçe. Aşı bizde de olcak sen gün mü aldın sağlık ocağından? 60 günlükken ara demişti bana ama bayrama denk geldi.salı arıcam çarşamba çağırır sanırım
Konaktayim canım ben Karataşta. Benim son zamanlarda hep yorucuİyi şükür Canım seni sormalı bir gün iyi bir gün yorucu geçiyor
Canım sen İzmir in neresinde yaşıyordun
Vakalar patladı bile ... İzmir henüz ilk zamanki kadar kötü değil ama artış var yine de . Ama diğer şehirlerdeki Dr arkadaşlar çok vaka olduğunu söylediCanım eşin korona hakkında ne dıyor,bugun tanıdık bi kbb cıga sordum, gıdısat cokkötü ,cokdıkkat edın dedi , vakalar patlayacak sanırım, off psıkolojım bozuldu ya , bugun eşimin yakınına gıttık,bebegımı kucagına aldı , şuan içim içimi yiyor..
Benimde aynı şekilde ya birde benim oğlan iyice ağırlaştı çok zorlanıyorumGoldbirtek vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ya sorma aynı şeyi bende hissediyorum yetersizlik. Kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ama yetmiyo bazen kendine verdiğin gaz. Az önce emmek için uyandı emzirdim uyudu gazını çıkartmaya çalışırken kolum yorulduda omuz değiştiriyordum çok salmış kendini, Hareketsiz gibi geldi aklım çıktı bişey oldu diye uyanıkken korkulu rüya görmeye başladım artık yorgunluktan,zihnim tamamen onunla dolu. Tek başıma mücadele edemiyorum artık ne korkularımla ne yorgunluğumla ( beni bugünlerde desteksiz bırakan herkesle günü gelince ihtiyaçları olunca hesaplaşıcam. Çok doldum çok. 4 ağustos için ebe abla gün vermişti. O gün gidicez. Hem bi doktoruna da gideriz daha ay kontrolü gelmedi ama rutin bi kontrol için.
Benim hiç sütüm akmıyor keşke aksada her yanım süt olsa gittikçe azaldıEvde nasıl geziyorsunuz? Ben hiçbir şey takmayınca heryanım süt oluyor. Kapak takıyordum onların durması içinde sütyen lazım oluyor bunaltıyor. Göğüs pedi kullandım bayram süresince onda ise hergün değiştirmek lazımsiz napıyorsunuz
Al.bendende okadar yemin ederim öyle bakimsiz öyle kötü hissediyorum ki anlatamam belim ağrıdi yemektir bulasiktir temizliktir camasirdir mahvetti beni resmen Allahtan babasi vardi da bakti salladi falan besiginde öyle yapabildim isleri40ımız çıktığından beridir belimi dogrultamadim diyicem moralin bozulucak
Off deme, Allahım korusun herkesiVakalar patladı bile ... İzmir henüz ilk zamanki kadar kötü değil ama artış var yine de . Ama diğer şehirlerdeki Dr arkadaşlar çok vaka olduğunu söyledi
Benim de öyle akcak bi süt yok, bebegım pamukcuk oldu , oyuzden gogus pedı kullanıp,emzırme oncesı sonrası sutle temızlemeye basladım. Deli gıbı terlıyorum ,agladıgında da terımı gogsumu temızlemeden veroyorum bazen , cıldırıyor yoksa.. ondan mı oldu bılmıyorım ya da emzıkten mi bılemedım hiçBenim hiç sütüm akmıyor keşke aksada her yanım süt olsa gittikçe azaldıyemek hiç yiyemiyorum iştah iyice gitti
Valla ben takiyorum aniden bi misafir gelir falan ondan takiyorum o degil de artik yuzuktur kupedir kolyedir hic birsy takamiyorum daraliyorum pantolon giyemiyorum elbise olcak illa cok bunaltiyo beni bu malyaj yapip güzel giyinen anneler nasil cikabiliyor dışarıEvde nasıl geziyorsunuz? Ben hiçbir şey takmayınca heryanım süt oluyor. Kapak takıyordum onların durması içinde sütyen lazım oluyor bunaltıyor. Göğüs pedi kullandım bayram süresince onda ise hergün değiştirmek lazımsiz napıyorsunuz
40 çıkması sadece bebegın anne karnında olmadgını hissettıgı zamanların gelmesi gibi . Etrafı ıncelemeye bakınmaya keşfe baslıyor , tekfark bu sanki , yoksa kolaylasan birşey yok,hatta zorlasıyo, uyanıklık süresı artıyor vs40ımız çıktığından beridir belimi dogrultamadim diyicem moralin bozulucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?