2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende emziriyorum üstüne mama veriyorum baya içiyor bakıyorum hiç doymuyor 2 aylık olmadan süt diye bişey kalmayacak bende Malesef öyle direk ağzına veriyorum ağlayınca durmuyor

pamukcuk nasil temizliyorsunuz benim.yengem su ve sodayi karistir bi tulbent ile agzınin içini sil dedi hemen geciriyormus bi arastir istersen ona da saglik ocagindaki doktoru demiş bide havalar sicak oldugu icin olurmus her emzirdikten sonra bi iki cay kaşığı su ver dedi pamukçuk olmasin diye

Son düzenleme:
Kizlar nasil geciyor günleriniz biz 44 günlük olduk huzursuz oluyoruz uyanik kaldigimiz zamanlarda biz hic disari cikamicaz sanirim uyanik olunca hemen agliyr çünkü emzik de tutmuyo ;(

Karbonatlı suyla temızlıyorum canım ben de doktor oyle soyledı, ama daha geçmedi.bir caybardagı kaynamıs ılımıs suya bir cay kasıgı karbonat atıp karıstırıp gazlı bezle serce parmagıma dolayıp silıyorum, su vermedım hiç,dr da ver demedı

Bende emziriyorum üstüne mama veriyorum baya içiyor bakıyorum hiç doymuyor 2 aylık olmadan süt diye bişey kalmayacak bende Malesef öyle direk ağzına veriyorum ağlayınca durmuyor
Ben bu ay mama hiç vermedım,dr kilo alma durumunagore bakcaz dedi,ılk ay vermıstım ama. Şimdi gıdı gıdına yetıyo sanırım yani insallah , bu haftaki kontrolde belli olur ,ıns hersey yolundadır

Herkesin bayramı bu arada kutlu olsun uzun zamandır fırsat bulup giremiyorum Allâh tekrarına kavuştursun inşallah yavrularınızla beraber ben bugün düşündüm işe nasıl başlayacağım sorusuna yanıt aramaya vakalar artıyor ve riskli bir ortam benim öğrencilerde ilkokul öğrencisi temizliğe asla dikkat etmezler ve aklıma cimer e yazmak geldi doğum öncesi izinler öne çekilmiş neden doğum sonrası izinler de ileri çekilmesin ki diye ben dilekçe yazacağım bu konu da işe yarar mı bilmiyorum ama en azından incelenir talep oluşturulur çalışan annelerden ricam sizler de yazarsanız talep daha çok dikkat çeker ve izinlerimiz uzar

Ogretmenlerın zaten 2 yıla kadar ucretsız ızın hakkı yokmu canım, sen kaç aylıkken baslayacaksın ki

bende bu durumdayım sebepsiz ağlıyor sürekli genelde çözümü memeye dayamakta buluyorum.
Bebeklerınızı kac derece su ile yıkıyorsunuz , bana 37 çok sıcak gelıyo
Aslında joker yada ebebebkte banyo dereceleri var.üzerinde ideal,çok sıcak vs yazıyor.ben ona göre ısıtıyorum suyu.
Benim hiç sütüm akmıyor keşke aksada her yanım süt olsa gittikçe azaldı yemek hiç yiyemiyorum iştah iyice gitti
Nedem yemek yiyemiyosun ben hergün 3 lt kesin su içiyorum.komposto helva rezene kesin. Sabahları süt sağıyorum tekdad dolsun diye.bazen akşama yetmiyoe süt onu Bırakcam sanırım.yemeden olmuyor maalesef
bende sırılsıklam oluyorum genelde terli halde verdiğim çok oldu.bence biberon kullanıyorsan ondan olabilir.
Ayneeeeen. Eski ben değilim.çoğunlukla paspal saçlar toplu takı toka yok. Bende anlamıyorum süslenip püslenip çıkıyorlar yaaa
Örnek bir dilekçe hazırlarsan ekside twitterda filan yayalım yapabilirsek

Benim hiç sütüm akmıyor keşke aksada her yanım süt olsa gittikçe azaldı yemek hiç yiyemiyorum iştah iyice gitti
Sütün akması meme yapısıyla ilgili canım akıp kıyafetlerini ıslatmıyor diye sütün yok sanma bebek emdiğinde yutkunuyorsa vardır sütün merak etme

Ogretmenlerın zaten 2 yıla kadar ucretsız ızın hakkı yokmu canım, sen kaç aylıkken baslayacaksın ki
15 eylülde başlayacağım normalde hemen yıllık izin var onu kullanacağım 20 günlük Ekim de başlayacağım. Benim branşın tayin olayı zor ben 7 yıldır doğudayım ve her yıl tayin istiyorum olmuyor eğer izine çıkarsam tayin işim çok daha zor olacak doğuda daha fazla kalmak istemiyorum koşulları zor gerçekten özellikle sağlık konusunda sıkıntı yaşıyorum Dr bulamıyorum ben kendimde astım bronşitim tedavi yazdan yaza anca oluyorum ilerleme kaydedemiyorum. Çocuğunda Dr ihtiyacı olacak onun için de sıkıntı olacak bu yüzden benim tayin almam için çalışmam lazım malesef

doktorlar ver demez ama yaz günü sicak onlar da terliyo ben veriyorum kaynamış ılımis sudan olmasin diye canim insallah gecer hemencik

Yarın bende yazayım. Bende ilkokul öğretmeniyim. Ücretsiz izne çıkacağım bebeklerim ikiz. Ekim sonu raporum bitiyor. Bu gidişle okullar geri kapanacak. İdari izin halimiz devam edecek gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…