- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Bende emziriyorum üstüne mama veriyorum baya içiyor bakıyorum hiç doymuyor 2 aylık olmadan süt diye bişey kalmayacakBenim de öyle akcak bi süt yok, bebegım pamukcuk oldu , oyuzden gogus pedı kullanıp,emzırme oncesı sonrası sutle temızlemeye basladım. Deli gıbı terlıyorum ,agladıgında da terımı gogsumu temızlemeden veroyorum bazen , cıldırıyor yoksa.. ondan mı oldu bılmıyorım ya da emzıkten mi bılemedım hiç
pamukcuk nasil temizliyorsunuz benim.yengem su ve sodayi karistir bi tulbent ile agzınin içini sil dedi hemen geciriyormus bi arastir istersen ona da saglik ocagindaki doktoru demiş bide havalar sicak oldugu icin olurmus her emzirdikten sonra bi iki cay kaşığı su ver dedi pamukçuk olmasin diyeBenim de öyle akcak bi süt yok, bebegım pamukcuk oldu , oyuzden gogus pedı kullanıp,emzırme oncesı sonrası sutle temızlemeye basladım. Deli gıbı terlıyorum ,agladıgında da terımı gogsumu temızlemeden veroyorum bazen , cıldırıyor yoksa.. ondan mı oldu bılmıyorım ya da emzıkten mi bılemedım hiç
canim rezene iciyormusunuz rezene cok güzel süt yapıyorBende emziriyorum üstüne mama veriyorum baya içiyor bakıyorum hiç doymuyor 2 aylık olmadan süt diye bişey kalmayacakbende Malesef öyle direk ağzına veriyorum ağlayınca durmuyor
ben yaptirmayi düşünüyorum bnim arkadas cevremde yaptirmis 3.ayda.yaptircam normalde 3.buçuk aya yadar yaptirabiliyomusuzKızlar rota virusu aşısı yaltiracakmisiniz yada yaptiran varmi içinizde, bize yaptirin diyorlarda
Karbonatlı suyla temızlıyorum canım ben de doktor oyle soyledı, ama daha geçmedi.bir caybardagı kaynamıs ılımıs suya bir cay kasıgı karbonat atıp karıstırıp gazlı bezle serce parmagıma dolayıp silıyorum, su vermedım hiç,dr da ver demedıpamukcuk nasil temizliyorsunuz benim.yengem su ve sodayi karistir bi tulbent ile agzınin içini sil dedi hemen geciriyormus bi arastir istersen ona da saglik ocagindaki doktoru demiş bide havalar sicak oldugu icin olurmus her emzirdikten sonra bi iki cay kaşığı su ver dedi pamukçuk olmasin diye
Ben bu ay mama hiç vermedım,dr kilo alma durumunagore bakcaz dedi,ılk ay vermıstım ama. Şimdi gıdı gıdına yetıyo sanırım yani insallah , bu haftaki kontrolde belli olur ,ıns hersey yolundadırBende emziriyorum üstüne mama veriyorum baya içiyor bakıyorum hiç doymuyor 2 aylık olmadan süt diye bişey kalmayacakbende Malesef öyle direk ağzına veriyorum ağlayınca durmuyor
Bizde yaptıracaktık ama Dr çok önermedi bezli ya ileri dönük sakıncalı olabilir karar sizin dedi riske alamadık o yüzden 5 yaşında artıkErkek bebek anneleri oğluşlari ne zaman sünnet ettiriyorsunuz biz bu ay için de yaptıracağız
Ogretmenlerın zaten 2 yıla kadar ucretsız ızın hakkı yokmu canım, sen kaç aylıkken baslayacaksın kiHerkesin bayramı bu arada kutlu olsun uzun zamandır fırsat bulup giremiyorum Allâh tekrarına kavuştursun inşallah yavrularınızla beraberben bugün düşündüm işe nasıl başlayacağım sorusuna yanıt aramaya vakalar artıyor ve riskli bir ortam benim öğrencilerde ilkokul öğrencisi temizliğe asla dikkat etmezler ve aklıma cimer e yazmak geldi doğum öncesi izinler öne çekilmiş neden doğum sonrası izinler de ileri çekilmesin ki diye ben dilekçe yazacağım bu konu da işe yarar mı bilmiyorum ama en azından incelenir talep oluşturulur çalışan annelerden ricam sizler de yazarsanız talep daha çok dikkat çeker ve izinlerimiz uzar
bende bu durumdayım sebepsiz ağlıyor sürekli genelde çözümü memeye dayamakta buluyorum.Kizlar 3 gundur sakiniz gazdan dolayi ama uyku sorunu yasiyoruz resmen.Sabahtan beri odadan cikamadim uyutmak icin ugrasip duruyorum. Sebep ne bilmiyorum ama tam uyudu diyorum yine gozlerini aciyor. Uyanik kalsin diyeceksiniz ama huzursuz aglamkli. Hala bile derin dalamadi. Sorun ne bilmiyorum gazi da yok su an ama yine uyanip geri uyuyor surekli . Bu durumda ne yapiyorsunuz yasayanlar
Aslında joker yada ebebebkte banyo dereceleri var.üzerinde ideal,çok sıcak vs yazıyor.ben ona göre ısıtıyorum suyu.Bebeklerınızı kac derece su ile yıkıyorsunuz , bana 37 çok sıcak gelıyo
Nedem yemek yiyemiyosunBenim hiç sütüm akmıyor keşke aksada her yanım süt olsa gittikçe azaldıyemek hiç yiyemiyorum iştah iyice gitti
bende sırılsıklam oluyorum genelde terli halde verdiğim çok oldu.bence biberon kullanıyorsan ondan olabilir.Benim de öyle akcak bi süt yok, bebegım pamukcuk oldu , oyuzden gogus pedı kullanıp,emzırme oncesı sonrası sutle temızlemeye basladım. Deli gıbı terlıyorum ,agladıgında da terımı gogsumu temızlemeden veroyorum bazen , cıldırıyor yoksa.. ondan mı oldu bılmıyorım ya da emzıkten mi bılemedım hiç
Ayneeeeen. Eski ben değilim.çoğunlukla paspal saçlar toplu takı toka yok. Bende anlamıyorum süslenip püslenip çıkıyorlar yaaaValla ben takiyorum aniden bi misafir gelir falan ondan takiyorum o degil de artik yuzuktur kupedir kolyedir hic birsy takamiyorum daraliyorum pantolon giyemiyorum elbise olcak illa cok bunaltiyo beni bu malyaj yapip güzel giyinen anneler nasil cikabiliyor dışarı
Örnek bir dilekçe hazırlarsan ekside twitterda filan yayalım yapabilirsekHerkesin bayramı bu arada kutlu olsun uzun zamandır fırsat bulup giremiyorum Allâh tekrarına kavuştursun inşallah yavrularınızla beraberben bugün düşündüm işe nasıl başlayacağım sorusuna yanıt aramaya vakalar artıyor ve riskli bir ortam benim öğrencilerde ilkokul öğrencisi temizliğe asla dikkat etmezler ve aklıma cimer e yazmak geldi doğum öncesi izinler öne çekilmiş neden doğum sonrası izinler de ileri çekilmesin ki diye ben dilekçe yazacağım bu konu da işe yarar mı bilmiyorum ama en azından incelenir talep oluşturulur çalışan annelerden ricam sizler de yazarsanız talep daha çok dikkat çeker ve izinlerimiz uzar
Sütün akması meme yapısıyla ilgili canım akıp kıyafetlerini ıslatmıyor diye sütün yok sanma bebek emdiğinde yutkunuyorsa vardır sütün merak etmeBenim hiç sütüm akmıyor keşke aksada her yanım süt olsa gittikçe azaldıyemek hiç yiyemiyorum iştah iyice gitti
Mantikli olan o bence de ...Off deme, Allahım korusun herkesieve hapsolmaya devam ozaman
15 eylülde başlayacağım normalde hemen yıllık izin var onu kullanacağım 20 günlük Ekim de başlayacağım. Benim branşın tayin olayı zor ben 7 yıldır doğudayım ve her yıl tayin istiyorum olmuyor eğer izine çıkarsam tayin işim çok daha zor olacak doğuda daha fazla kalmak istemiyorum koşulları zor gerçekten özellikle sağlık konusunda sıkıntı yaşıyorum Dr bulamıyorum ben kendimde astım bronşitim tedavi yazdan yaza anca oluyorum ilerleme kaydedemiyorum. Çocuğunda Dr ihtiyacı olacak onun için de sıkıntı olacak bu yüzden benim tayin almam için çalışmam lazım malesefOgretmenlerın zaten 2 yıla kadar ucretsız ızın hakkı yokmu canım, sen kaç aylıkken baslayacaksın ki
doktorlar ver demez ama yaz günü sicak onlar da terliyo ben veriyorum kaynamış ılımis sudan olmasin diye canim insallah gecer hemencikKarbonatlı suyla temızlıyorum canım ben de doktor oyle soyledı, ama daha geçmedi.bir caybardagı kaynamıs ılımıs suya bir cay kasıgı karbonat atıp karıstırıp gazlı bezle serce parmagıma dolayıp silıyorum, su vermedım hiç,dr da ver demedı
Yarın bende yazayım. Bende ilkokul öğretmeniyim. Ücretsiz izne çıkacağım bebeklerim ikiz. Ekim sonu raporum bitiyor. Bu gidişle okullar geri kapanacak. İdari izin halimiz devam edecek gibi geliyor.Herkesin bayramı bu arada kutlu olsun uzun zamandır fırsat bulup giremiyorum Allâh tekrarına kavuştursun inşallah yavrularınızla beraberben bugün düşündüm işe nasıl başlayacağım sorusuna yanıt aramaya vakalar artıyor ve riskli bir ortam benim öğrencilerde ilkokul öğrencisi temizliğe asla dikkat etmezler ve aklıma cimer e yazmak geldi doğum öncesi izinler öne çekilmiş neden doğum sonrası izinler de ileri çekilmesin ki diye ben dilekçe yazacağım bu konu da işe yarar mı bilmiyorum ama en azından incelenir talep oluşturulur çalışan annelerden ricam sizler de yazarsanız talep daha çok dikkat çeker ve izinlerimiz uzar
Banada sıcak geldi. Yıkamadım dirsek kontrolü yapıyorum. Dirseği yakmayacak ısıda yıkıyorum.Bebeklerınızı kac derece su ile yıkıyorsunuz , bana 37 çok sıcak gelıyo
Çok uzak değiliz birbirimize öyke ya günü gününe uymuyo bak az önce sinirlendi memeyi almadı ondan öncede bütün içtiği sütü kustuKonaktayim canım ben Karataşta. Benim son zamanlarda hep yorucuiyi günleri özlemle bekliyorum maşallah diyelim size
Bizim aşı yarın ama o aşı hakkında bieşy demediler canımKızlar ıkıncı ay aşısı olcak olan varmı yakında , ishal için de ozel aşı eklenıyomus galıba istegegore,saglık ocagına onceden mi belırtcex onu da istıyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?