2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
yok canım benimki bacakları kapatmıştı göstermedi yoksa doktorum bir tahminde bulunacaktı. Ense kalınlığı 1 mm çıktı. Ona güvenerek yaptırdım ikiliyi yoksa istemiyordum ben de korkuyordum. Benim 11+4 oldu bugün. Senin kaç hafta bir de kalp atımı kaç ? doktorun cinsiyet tahminiyle belki bir tahmin yapabilirim benimkine, tutarsa da söylerim

Merhaba Arkadaşlar, haziran annelerini görünce yazmak istedim. Göztepe Medical Park'a giden var mı :)
Herkese bebişleriyle güzel günler dilerim

Canım ben de bugün yaptırdım. Ense kalınlığı kaç çıktı? Kaçıncı haftadasınız? Bir de cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor?
yok canım benimki bacakları kapatmıştı göstermedi yoksa doktorum bir tahminde bulunacaktı. Ense kalınlığı 1 mm çıktı. Ona güvenerek yaptırdım ikiliyi yoksa istemiyordum ben de korkuyordum. Benim 11+4 oldu bugün. Senin kaç hafta bir de kalp atımı kaç ? doktorun cinsiyet tahminiyle belki bir tahmin yapabilirim benimkine, tutarsa da söylerim

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bugün tahlil verdim kan idrar ama sonucu için hemen doktora gidemicem bu beta HCG yazan hamilelik ile ilgili olan değermi anlayan varsa yardımcı olabilirmi
Evet şu an hamile görünüyorsun. Ama mutlaka doktora göster 2 sonra bi test daha yaptır 2 katı veya o değere yaklaşık çıkarsa gebelik net oluyor. Hayırlı olsun

Canım benimki 12+3 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı 1,5 mm haftası için beğendi doktor 3 e kadar normal dedi bir de burun kemiği oluşmuş mu, kordon oluşmuş mu diye baktı. Anormallik yok dedi çok şükür. Bizimki olduğu gibi açtı bacakları :) doktor şimdilik kıza benziyor ama ilerleyen haftalarda tekrar bakılması gerek kesin değil dedi :) ama eşim başından beri kız hissediyordu zaten bakalım değişir mi bilmiyorum. Kalp atımı 7. Haftada 150ydi bu ultrasonda 140 canım

Çok geçmiş olsun canim Rabbim sağlıkla bebeğini zamanında kucağına almayı nasip etsin. Sen bol bol dinlen doktorun dediğimden çıkma. Zoe bir süreç elbette ama bu şekilde olan hamileler var çok şükür yavruları kulaklarında şimdi. Sabret bol bol dua et benim dualarım seninle Rabbim şifa versin

140sa erkek olma ihtimali de yüksek canım . Benimki 9. haftada 168di, dün de 167 çıktı. 140 ve altı olursa erkek üstüyse kız diyorlar ya ne kadar doğru bilmiyorum. Ben doktora dün de sordum kız mı diye bir şey diyemem dedi kalp atımına da normal ilerleyen haftalarda düşer biraz daha dedi. ona bakınca kız gibi geliyor ama içimden hep erkek geçiyor bakalım heyecan dorukta burnu oluşmaya başlamıştı ultrasonda çok belliydi hatta ama kemik durumu ile ilgili bir şey demedi doktor. Kordon oluşmuştu.

Lokman hekim e gidiyorum muayene ücretleri 190 lira onun dışında doğum paketi de 6 bin kusur

Ben idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi dedim bol su iç ilaç veremem dedi öyle yapıcam artık.
Benimki idrarda enfeksiyon gordu sonra üreme var mı bakalım varsa ilaç yazarım dedi şükür üreme çıkmadı canım sen de bi baktır eğer baktirmadiysan

Kalp atışına göre ben de sordum doktor kızdı bana :))) fransa da yaşıyorum ben. doktorum 50 küsür yaşında 60 a yakın. Bu kadar ultrason yaptım ilk defa böyle bir şey söyleniyor olabilir mi böyle şey dedi :) ben sana şimdi bir bardak portakal suyu içirip yarım saat sonra ölçsem bile bebeğin hareketlenmesiyle kalp atışı da hızlanır dedi :) öyle olsa herkes 6-7. Haftadan cinsiyet söyler dedi kızdı bana :) ultason ne diyorsa o doğrudur dedi. 13. Hafta için 140 çok iyi bir değer ilk haftalardaki gibi hızlı atmaz git gide normale dönecek şu an bile çok hızlı dedi susturdu :) şimdilik bacak arasında hiç birşey yok kız gibi görünüyor olduğu gibi açtı ama 16. Haftaya kadar organ gelişimi tamamlanıyormuş dolayısıyla 3 hafta içinde erkeğe de dönebilir hiç belli olmaz :)
İkili test içinse zaten boy ölçümü burun ve ense önemli sende de hepsi yolunda görünüyor canım maşallah :)

Dualarınız için teşekkür ederim. Hala kanamam devam ediyor. Ama çok azaldı. Hala korku içindeyim ayağa kalkmıyorum. Bekliyorum şimdilik.

işte biz de kendimizi eğlendiriyoruz ufak heyecanlar katıyoruz hayatımıza böyle tahminlerle ne yapalım beklemek zor gerçi ben düne kadar hiç öğrenmesem doğumda mı öğrensem diye düşünüyordum ama o koltuğa oturunca direkt aklıma cinsiyet geldi. babam öğrenmemi istemiyor heyecan olsun sürpriz olsun dedi. Beni de onlar öğrenmemiş, doğunca öğrenmişler. Sonra dedim bi gender party benim de hakkım değil mi 2 hafta sonraki kontrole annemi götüreceğim öğrenirse o öğrensin bana party hazırlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…