2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kesınlıkle katılıyorum aynı fikirdeyim. Herseyi onun için cekıyorum ve herseyi yıne onun saglıgı ıyılıgı için yapacagım. Körü körüne hareket etmek istemem. Onun hakkında herseyi bılmem gerekir o benım parcam.

Ben Medical Park GOP'a gidiyorum. Bana uzak ama doktorumdan aşşşırı memnunum. Henüz fiyatlarıyla ilgili bilgi almadım ama.

Ben Medical Park GOP'a gidiyorum. Bana uzak ama doktorumdan aşşşırı memnunum. Henüz fiyatlarıyla ilgili bilgi almadım ama.

bende ilk hamileliğimde medical park batıkent e gidiyordm Pınar hanıma cokta memnundum daha sonra değiştirmiştim doktorla alakalı değil ama sürekli fiyat değişikliği oluyodu bizede uymadı başka hastanede doğum yaptm ama şimdi oraya gitmekte kararlıym en baştan doğum paketiyle anlaşıp daha sonra farklı bişeyle karşılaşmamak için.

Folbiol da dozu çok fazla kullananlar yarım kullansın kızlar doktor bana öyle dedi yarım kullanılmalı dedi
Doktorların çoğu folbiol öneriyor çünkü eskiden az doz yeterli görülüyormuş ama yeni yapılan araştırmalarda yüksek doz olması gerekiyormus. Bir kaç farklı doktordan duydum.

Silik çıktı ikinci çizgi üç dk içinde pozitif mi yani
evet canım pozitif benimkide böyle çıkmıştı kanda zaten pozitif olduğu belli. pazar günü acilde yada pazartesi günü devlette yada sağlık ocağında tekrar kan vermen gerekiyor. %60 veya daha üzeri artıs olması lazım sağlıklı gebeliklerde :)

Sağol canımbende yapmıcam diyodum ama doktoruma dedim siz yaptır derseniz yaptırırım o da yapalım dedi bilemedim sadece ultrason la bakılabiliyo mu acaba kan almadan
Bugün gittim bende doktora tarama testini sordum ultrasondan bakılıyor mu diye yok dedi sadece kandan anlaşılır , oysaki önceden hem kan hem de ultrasondan diye duymuştum bilmiyorum kim doğru söylüyor gerçi bi tanışımız da sadece kandan baktırmış ultrasondan değil .. hepimiz için hayırlısı olsun

Bazı yerlerde ultrason da yapıldığını duydum ama doktora sormak lazım en kesin olarak.

Memnunsan bence de öyle yap derim, enerjinin tuttuğu bir kadın doğumcu bulmak gerçekten çok zor. Medical Park'ın kadın doğum bölümleriyle ilgili çok olumlu şeyler duyuyordum ben de. Sonra tavsiye üzerine Meriç Bey'e gittim ve orda da kaldım.

Kızlar nasılsımoz ,benim sutyenın kopcasını bagladıgımız yerde tam sırtımın ortasında bir agrı acı gıbı bişi var, kemıge dokundgumda fln acııyo,var mı boyle bişi yasayan

Doktorların çoğu folbiol öneriyor çünkü eskiden az doz yeterli görülüyormuş ama yeni yapılan araştırmalarda yüksek doz olması gerekiyormus. Bir kaç farklı doktordan duydum.
Bilmem ki canım bu doktor çok iyidir zaten çoğu kişide gidiyor ben gebe kalmadan önce tam kullan diyodu hamilelikte tam fazla dedi dozu

Benim dr da bana ilk gittiğimde folbiolu değiştirdi hemem dozu çok yüksek dedi bu hapın folicus plus yazdı onu kullanıyorum şuan belki gittiğimde keser vitamin kan hapı falan başlar

Bide bebeğin başı aşağıda dedi bana ama düşük tehliken yok dedi sadece ağır kaldırma bol su iç ve de ilişki yasak hala anlamadım

Onuda isteyen yaptırıo canım

Canım evet dogru biliosun ben genel butun testler için yazdım ayrıntılı falan oluyo ya organlarına baktıkları. Bazı kişiler aşı falan yaptırmıo kendine de bebege de.

Bide bebeğin başı aşağıda dedi bana ama düşük tehliken yok dedi sadece ağır kaldırma bol su iç ve de ilişki yasak hala anlamadım
İlginç. Bebekler zaten 10. Haftadan sonra oynuyor acaba o yüzden mi dedi. Genel duruşu nasıl olmalı bilmiyorum ama

Dogru haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…