Teşekkürlerboşuna idrar testi almayın, yada hatıra kalsın isterseniz yapın. ama kan sonucu yanılmaz :)
Söyledim doktora ilaç yazamam bol su iç dedi inşAllah bi sıkıntı yoktur.Benimki idrarda enfeksiyon gordu sonra üreme var mı bakalım varsa ilaç yazarım dedi şükür üreme çıkmadı canım sen de bi baktır eğer baktirmadiysan
Seni çok iyi anlıyorum. Ultrasona kadar benim de aklımda sadece sağlıklı olması vardı. İlk bebeğimiz ben erkek diyordum eşim kız :) bize hiç farketmezdi ama ne zaman sağlıklı olduğunu öğrendik cinsiyeti merak etmeye başladık :)) insanlık işte. Bir de burda doktorlar pek tahmin yapmaz bizimki yapınca sevindik :) annen de öğrenmesin bence zarfa yazdır ona da süpriz olsun :) bize zaten şimdi de öğrensek süpriz, doğumda da öğrensek süpriz :)işte biz de kendimizi eğlendiriyoruz ufak heyecanlar katıyoruz hayatımıza böyle tahminlerle ne yapalım beklemek zorgerçi ben düne kadar hiç öğrenmesem doğumda mı öğrensem diye düşünüyordum ama o koltuğa oturunca direkt aklıma cinsiyet geldi. babam öğrenmemi istemiyor heyecan olsun sürpriz olsun dedi. Beni de onlar öğrenmemiş, doğunca öğrenmişler. Sonra dedim bi gender party benim de hakkım değil mi 2 hafta sonraki kontrole annemi götüreceğim öğrenirse o öğrensin bana party hazırlasın
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bugün tahlil verdim kan idrar ama sonucu için hemen doktora gidemicem bu beta HCG yazan hamilelik ile ilgili olan değermi anlayan varsa yardımcı olabilirmi
Çok mantıklı bi fikir çünkü annem de renk verebilir evet evet zarfa yazdırayım ben. Teşekkürler canımSeni çok iyi anlıyorum. Ultrasona kadar benim de aklımda sadece sağlıklı olması vardı. İlk bebeğimiz ben erkek diyordum eşim kız :) bize hiç farketmezdi ama ne zaman sağlıklı olduğunu öğrendik cinsiyeti merak etmeye başladık :)) insanlık işte. Bir de burda doktorlar pek tahmin yapmaz bizimki yapınca sevindik :) annen de öğrenmesin bence zarfa yazdır ona da süpriz olsun :) bize zaten şimdi de öğrensek süpriz, doğumda da öğrensek süpriz :)
Ilk gittim bıraktım doktorları çok kibirli soru soramıyorsun ağzına tıkınıyorlar ben mennun kalmadım medicanaya devam edicem bu h ici randevum inşallah memnun kalırımMerhaba Arkadaşlar, haziran annelerini görünce yazmak istedim. Göztepe Medical Park'a giden var mı :)
Herkese bebişleriyle güzel günler dilerim
Suyunuza meyve atarak tatlandırıp içebilirsiniz.Kızlar ya benim iştahım kapalı tamam ama su da içemiyorum. Önceden 2,5 litre gayet içerken şu anda günde 1 litreyi tiksinerek içiyorum. Ev yapımı portakal, vişne suyu gibi şeylere yöneldim. Öneriniz var mıdır?
Denicem, teşekkür ederim.Suyunuza meyve atarak tatlandırıp içebilirsiniz.
Hım hiç okuyamadım öncekileri bakayım şimdiGüzel geçti çok şükür canım yukarda kalmıştır yazdım nasıl geçtiğini
Çok şükür canım gözün aydın ilerlemişKızlar herşey iyi çıktı çok şükür normalde küçük çıkıyordu ultrason da ama haftasını yakalamış iki gün ileri de çıktı 11+1 olmuş.haftaya ikili tarama için çağırdı doktorum ama kararsızım yapma konusunda.
Sağol canımÇok şükür canım gözün aydın ilerlemişikiliyi ben yaptırmayacam aldırmayacağıma göre gerek duymadım her şey Allahtan
Yok sanırım canım kan alıyorlar o şekilde, detaylı ultrason karından bakılıyor onda da önemli şeylere bakılıyor kemik yapısına organlarına felan ben detaylı ya bakarımSağol canımbende yapmıcam diyodum ama doktoruma dedim siz yaptır derseniz yaptırırım o da yapalım dedi bilemedim sadece ultrason la bakılabiliyo mu acaba kan almadan
Ne kadar küçük çıkıyordu benimde 10 gün fark varNift diye bi test varmıs ,daha detaylıymıs ikili teste gore.dogruluk payı daha yuksekmiş
Bildiğim kadarıyla hem kan hemde ultrason la bakılıyomuş ense kalınlığına falan bakılıyomuş.Yok sanırım canım kan alıyorlar o şekilde, detaylı ultrason karından bakılıyor onda da önemli şeylere bakılıyor kemik yapısına organlarına felan ben detaylı ya bakarım
Neden peki 3 aydan sonra bıraktırıyorlar geneldeKızlar bende gittim bugün başka bi doktora folik asiti bıraktırdı bana ya
Tahlilerde eksik çıkmadı ondanNeden peki 3 aydan sonra bıraktırıyorlar genelde
Biz medisis hast. Dogum paketi aldik iyi mi yaptik bilmiyoruz canim. kontrollerde smdilik memnunum. Dogum yapanlar da memnun olunca ordan aldik evimize de yakin diye
Lokman hekim e gidiyorum muayene ücretleri 190 lira onun dışında doğum paketi de 6 bin kusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?