2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Seni çok iyi anlıyorum. Ultrasona kadar benim de aklımda sadece sağlıklı olması vardı. İlk bebeğimiz ben erkek diyordum eşim kız :) bize hiç farketmezdi ama ne zaman sağlıklı olduğunu öğrendik cinsiyeti merak etmeye başladık :)) insanlık işte. Bir de burda doktorlar pek tahmin yapmaz bizimki yapınca sevindik :) annen de öğrenmesin bence zarfa yazdır ona da süpriz olsun :) bize zaten şimdi de öğrensek süpriz, doğumda da öğrensek süpriz :)

Çok mantıklı bi fikir çünkü annem de renk verebilir evet evet zarfa yazdırayım ben. Teşekkürler canım En önemlisi sağlıklı olsunlar da kızımız da yok oğlumuz da evimize gelecek neşe var sadece

Merhaba Arkadaşlar, haziran annelerini görünce yazmak istedim. Göztepe Medical Park'a giden var mı :)
Herkese bebişleriyle güzel günler dilerim
Ilk gittim bıraktım doktorları çok kibirli soru soramıyorsun ağzına tıkınıyorlar ben mennun kalmadım medicanaya devam edicem bu h ici randevum inşallah memnun kalırım

Suyunuza meyve atarak tatlandırıp içebilirsiniz.

Çok şükür canım gözün aydın ilerlemiş ikiliyi ben yaptırmayacam aldırmayacağıma göre gerek duymadım her şey Allahtan

Çok şükür canım gözün aydın ilerlemiş ikiliyi ben yaptırmayacam aldırmayacağıma göre gerek duymadım her şey Allahtan
Sağol canımbende yapmıcam diyodum ama doktoruma dedim siz yaptır derseniz yaptırırım o da yapalım dedi bilemedim sadece ultrason la bakılabiliyo mu acaba kan almadan

Sağol canımbende yapmıcam diyodum ama doktoruma dedim siz yaptır derseniz yaptırırım o da yapalım dedi bilemedim sadece ultrason la bakılabiliyo mu acaba kan almadan
Yok sanırım canım kan alıyorlar o şekilde, detaylı ultrason karından bakılıyor onda da önemli şeylere bakılıyor kemik yapısına organlarına felan ben detaylı ya bakarım

Yok sanırım canım kan alıyorlar o şekilde, detaylı ultrason karından bakılıyor onda da önemli şeylere bakılıyor kemik yapısına organlarına felan ben detaylı ya bakarım
Bildiğim kadarıyla hem kan hemde ultrason la bakılıyomuş ense kalınlığına falan bakılıyomuş.

Folbiol da dozu çok fazla kullananlar yarım kullansın kızlar doktor bana öyle dedi yarım kullanılmalı dedi

Biz medisis hast. Dogum paketi aldik iyi mi yaptik bilmiyoruz canim. kontrollerde smdilik memnunum. Dogum yapanlar da memnun olunca ordan aldik evimize de yakin diye

hayırlısı olsun inşallah sizde memnun ayrılırsınız Ne kadara anlaştınız acaba ? Ayrıntılı ultrason dahilmi pakete ?

Lokman hekim e gidiyorum muayene ücretleri 190 lira onun dışında doğum paketi de 6 bin kusur

evime yakın diye bende medical park ı düşünüyorm ama 7.500 diye duydum ayrıntılı ultrason hariç birde. Biraz fazla geldi tabi ama doktorları bi araştırıcam ona göre karar vericem artık varmı acaba grupta medical park a giden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…