2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Rica ederim insallah faydali olur, sonuçta doğal olan şeyleri kullanmak her zaman daha iyidir
Tabiki önce bitkisel doğal şeylerden yanayım yedim fayda etmedi birde böyle deniyim ilaçtan önce sağlıklı şeyler daha iyi olur herzaman doğru diyorsun sağol tekrar yarın deneyim ben

Kızlar benim son adet tarihime göre 11+2 ama doktora gittim ultrasonda 11+5 dedi böyle birşey olabiliyor mu ? İlk doktorum son adet tarihime göre diyordu her sorduğumda bu doktor farklı dedi anlamadım
Ilk gittiğim doktorda 3 gün geriden geliyordu. Sonra geçen hafta gittim 6 gün ilerde gözüktü, bu hafta kontrole gittim bu sefer sat ile uyumlu cıktı. Yanı bebekler çok küçük olduğu için herhlade nokta kadar farklı ölçse değerler değişiyor sanırım ve bebeğin pozisyonuna gorede değişiyor biraz ama ben yinede başka bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum gelişimine bakmak için.

Cihan beyi bende duydum. Detayli ultroson icin dr um ona yonlendirecekmis. Acikcaai cok uzun zamandir gidiyorum bende dogum hanelerinin pis olduguni cok okudum. Ama gozlerimle sahit olmadim. Bende bunu merak ettigim icin goztepeyi yakin zamanda tercih eden varmi ogrenmek istemistim. Birseyler ogrenirsek mutlaka haberleselim nur hanim tup bebek dru oyuzden dedim sonradan bakiyormudur bilmiyorum diye :)

Tüp bebekse farklı olabilir en iyisi arayıp öğrenmek herhalde :) önceden özel goztepeye gidiyordum ama özel sağlık sigortam var orda artık geçerli değilmiş bende o yüzden yeni bir yer arıyorum ve tecrübesi olanların paylaşması iyi olur. Ben biraz riskli gebe grubuna giriyorum o yüzden iyi bir doktor bulmam lazim.

Ben de folbiol kullanıyorum metil formu da sordum bi çok doktora folat yani iki prof iki uzman hepsi folbiol dedi dozu yüksek olduğu için ama çağrı hoca konusunda benim ağzım yandı o sebeple temkinli olun dedim. Folik konusu özelinde değil de genel olarak. Özellikle tekrarlayan düşükler konusunda diyebilirim.

Aynen drumu tavsiye ederim cok tatlidir :) medipolde hakan apaydin diye bir dr var riskli gebelikler icin onuda cok duydum oda aklinda olsun. Goztepede aktif dru olan bir ben varim suan sanirim

Selam kızlar, uzun zamandır yazamadım ama ben çok zor bir hamilelik geçiyorum. Mide bulantısından 5 kilo verdim, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kasık ağrısı da yürüyemiyorum. İlaça karşıydı doktorum ama en son munorol diye bir toz verdi o da ishal yaptı. Sürekli rapor verip yat diyorlar. Allahımın izniyle şu ilk 3 ayı bir atlatsaydım.

Gecmis olsun bende 7.haftamda olmustum dr ilac vermemisti. Munorol icmistim birtek bol su ile temizlenir dediler ama hala cekiyorum geniz akintisi ve idrar yolunu insallah toplanirsin hizlica :)

Genelde folbiolu vermiyolar dozu yüksekmis benimde degismistirdi doktor iyi dr zaten onu vermiyor emin olun..

Geçmiş olsun çok zor gerçekten 3 aydan sonra geçiyor diyorlar bulantı inşallah geçer de hepimiz rahatlarız. Bende kilo almamıştım yemek yiyemedigim için 10.haftadan beri yiyorum çok şükür seninde düzelir umarım 1 kilo aldım bile ben.

Ne işe yarıyor söyleyeyim, burayı okuyan, çocuk yapmamış kişilere uyarı bu. Sen zaten yapacağını yapmışsın, çocuklar ömrünün geri kalanını bu ülkeden kaçmaya çalışarak geçirecek ya da sürekli fakir halde yaşayacak karın tokluğuna çalışacak.
Diğer insanlar da bu hataya düşmesin. Çocuklar eşya değil. Bin kere düşünmek lazım yaparken.

Geçmiş olsun canım sanırım bende idrar yolu enfeksiyonu oldum ama doktorum ilaç vermedi bol bol su iç dedi.

Aynen drumu tavsiye ederim cok tatlidir :) medipolde hakan apaydin diye bir dr var riskli gebelikler icin onuda cok duydum oda aklinda olsun. Goztepede aktif dru olan bir ben varim suan sanirim
Teşekkürler. Evet öyle gözüküyor belki ilerde yeni katılanlar olur, araştırmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…