2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
çok tatlışşşşş maşallahhh :) bizden de sana selamlar kuzucuk:)

Anaa elini yerim maşallah sana.

MasaAllah kendi kendime guldum vallahibirinde oturmus digerinde noluyo deyip el salliyor sanki

Kızlar herkes yaptırıyor mu ikili testi kimse bişey yazmıyor bu konu hakkında.
BEN YAPTIRMIYORUM CANM..SONUÇTA DOKTORA SORDUK ÖĞRENSEK KARNIMDAYKEN YAPILABİLCEK BİŞEY VARMI DİYE YOK DEDİ TABİKİ OYÜZDEN YAPTIRMIYORUZ.. HATTA DEDİKİ BİZ KADIN DOĞUMCULAR BİRARAYA GELNCE ŞU İKİLİ TESTLER KEŞKE BİZM ÜLKEMİZDE KALKSA DİYE KONUŞUYORUZ DEDİ...DETAYLIYI KESNLKLE ÖNERİYOR..ÇÜNKÜ ALLAH KORUSUN Bİ PROBLEMİ VARSA DOĞUM ANINDA O RAHATSZLKLA İLGLİ DOKTR BULUNUYORMUŞ ..

işyerinde sürekli oturuyorum kalkıp arada yürüsem de kalçam ağrıyor artık ya. pilatese mi başlasam napsam? ya da tam 12 den sonra mı başlasam ne diyorsunuz
Ben de yazmistim ama kimsede yok boyle sorun galiba diye tam cevap alamadim.Bugun oglene kadar hastanedeydim fizik doktorunda. Kanlarim alindi 3 tup. Vitaminlere bakildi. Bakalim sobuc ne olacak. Hic duzelmiyor kalcam ve kuyruk sokumum agriyor. Senin de sol taraf mi daha cok agriyor

Canim servikal yetmezlik varmi dye yapiliyomus 12.haftadan itibaren yaptirilabiliyomus vajinal de yapilabiliyomus karindan da yapilabiliyomus .. yetmzlik varsa erken dogum bebek kaybi olabiliyomus bende haftaya gitcem yaptrcam insallah
Anladım canım hiç duymamıştım, doktoruma sorucam ama 14. haftada çağırdı beni. çok geç mi olur acaba

kan aldırmaktan çekinilicek kadar basit değilki canm durum..aldırmayı düşünmeyen kimse bence bunu yapmamalı..kalbi eli ayağı organları oluşan bi cana sadece bu kusuru için maalesefki kıyamicam için varsada böyle bi problem öğrenip kalan zamanda üzülmemeyi terch ettim...keşke karnımızdayken bi çözümü olsada hepimiz yaptırsak olası bi durumda.. Allahım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinnnn

Canım bide duydum ki ileri tarihlerde yaptırmadığın için doktorlar kızıyorlaemış öyle bişey var mı
Yok hiç duymadım bunu benim En son doktor kontrolünde doktorum sordu istiyor musun diye yok dedim bişey demedi öyle bir şey olacak olsa derdi yapman lazım felan diye ayrıca kızamazlar öyle bi hakları yok ki

aynen canm teyzemi süürndürdüler resmen ikili riskli üçlü yap üçlü riskli haydee dörtlüye...ama sonuç masmavi gözlü sarısın bi prenses=)

Cok guzel maşallah, cinsiyet tahmini yaptı mı peki :)

Kan aldırmadan bakılmasından kastım zaten kan testinde istatiksel olduğu için öyle düşünüyorum. Yani gerçekten hala kafam karışık yapılmasına da karşı değilim tabiki ama bazı hikayeleri duyunca çekiniyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…