2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ayın 4 ünde randevum var ikili test isteyecek doktor napacagım bilmiyorum ama yaptırıpta yine kötü çıkarsa stresi mahveder zaten gebe olduğumu bilmiyordum röntgen çeklidim dişlerimi yaptırıyordum ilaçlardan etkilendimi acaba diye taktım bir ara doktor etkilendiyse düşer dedi düşük riskim vardı şimdiye kadar bişey olmadı bundan sonrada olmaz insallah test yaptıracakların sonucu iyi çıkar umarım yoksa anne için gerçekten yıpratıcı bir süreç oluyor...

Kızlar doktorunuz d vitamini yazdımı kan ilacı yani , yazdıysa ismini söylermisiniz ?

D vitamini baska kan ilaci baska kan ilaci demir. Bana henuz folik asit haric takviye vermedi testlerimi istedi yaptirdm. 12. Haftadan sonra sanirim multi vitamin vericek

özellikle ona baktı mı bilmiyorum tabi ama geçen hafta vajinal muayene yapmıstı. kısalık söz konusu olsa söyler miydi sizce, yoksa dikkat etmemiş midir? İlk gebeliğim o yüzden böyle bir soru yöneltmedim hiç.

masallah boyu uzun olacak erkek olabilir kızlar biraz daha küçük oluyor :) haftasından önde gidiyor senin bebiş iyi beslemişsin :)

çok ısrar eden bir doktorsa başka doktora gitsen ? ama içini ferah tut her türlü iyi çıkar korkma bir talihsizlik yaşamışsın ama bir daha olmaz inş

Soylerdi bana her seferinde mesafe iyi rahim kapali gibi terimler soyluyo. Onlar rutin bakar mutlaka

plesanta previa mı? eş aşağıda oluyo çocuk baskı yapıyor benımde kızımda ilk 5 ay asağıdaydı ve hep kanama oluyordu sonra yukarı çıktı kanamalar kesildi sezaryen doğum yaptım sezaryen sonrası yukarı çıkmayabiliyomuş ikinci bebekte şuanda da öyle olursa diye korkuyorum senin doğumun normal mi?

Soylerdi bana her seferinde mesafe iyi rahim kapali gibi terimler soyluyo. Onlar rutin bakar mutlaka
tesekkür ederim :) 4 yıl sonra ilk kez gebe kalabildim. 2 yıllık tedaviyle, aşılamayla. kanamam tehlikem falan olmadı allaha sükür ama bi tanıdığımız 17 haftalık bebeğini doğurmak zorunda kaldı rahim ağzı kısalığından dolayı. çok korkuyorum o yüzden. rabbim kimseye yaşatmasın insallah

çok ısrar eden bir doktorsa başka doktora gitsen ? ama içini ferah tut her türlü iyi çıkar korkma bir talihsizlik yaşamışsın ama bir daha olmaz inş
çok ısrarcı olursa değiştirebilirim doktoru zaten develette kontrolleri yaptırıyorum, bebişlere sağlıkla kavuşalım hepimiz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…