2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızla boy ölçüsü crl oluyor bakın kağıtlarınıza crl kaç
Benimkine bakmayın benimki La longueur crânio-caudale (LCC) baştan popoya uzunluk ama fransızca benim raporum türkiye de crl olabilir muhtemelen. 12+4 de 6.36 cm benim.

Ben de cok verımsızım .biz gunde 9 saat calısıyoru.işyerıme soyledım durumu ,1.5 saat erken cıkıyorum artık,mesaı de cokkalıyorduk 12 saatlerı buluyordu ,mesaıyede kalmıycam artık şükür
Ben de söyledim zaten burda çalışma koşulları zor değil ne zaman istesem izin de alıyorum sorun olmuyor ama akşam biraz çalışacağım evde suistimal etmek istemiyorum baya anlayışlılar çünkü :)

Arada kaçamak olur boşver dinlenmek de lazım biraz benimde başım ağrıyor umarım hızlanmaz
Evet bugün çalışmak istemediğim ve bol çikolata yediğim bir gün oldu yapacak bir şey yok :)

Ya ben de köpek gıbı calıstıgım gunlere sayıyorum bu verımsızlıgımı napalım bi şekılde dengelıyoruz

ben direk e vit hindistan cevizi yagim vardi koydum basucuma ama daha 1 kere surdum aslinda onden bolca surup nemlendirmek geeekiyorms ama hava soguk olunca onu suresm gelmiyo

Kızlar bişey sorucam siz böyle boy falan konuşunca aklıma takıldı.ben 10+0 ken gittim 9 +3 çıktı boyuda 26.83 mm di..doktor gününü yakalar dedi..sizdede böyle oldumu

Bide şöylr bişeyde var tam 8 ken gittiğimde de 7+2 çıkmıştı..aslında 2 haftada tam 2+1 büyümüş ona göre normal güzl dedi doktor

Kızlar bişey sorucam siz böyle boy falan konuşunca aklıma takıldı.ben 10+0 ken gittim 9 +3 çıktı boyuda 26.83 mm di..doktor gününü yakalar dedi..sizdede böyle oldumu
Ben regl gunume gore 7+5 olması gerekırken 7+ 1 çıkmıştı,ama tup oldgu için belkı transfer tarıhım de durumu etkılıyo mudur bılemedım ,dr a soracam bidakı gıdısımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…