2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Su alttaki hamilelik cetvelimiz 3 asagi 5 yukari uyuyo. Daha kucuk kaliyo biraz sadece. Bana bu haftalar icin 16mm yaziyo ultrasonda 22mm cikti mesela
Evet canım 12+4 13. hafta oluyor ona da internette 6-7 cm arası diyor ve arkadaşın bebeği yine orana göre uzun maşallahı var :)

masallah boyu uzun olacak erkek olabilir kızlar biraz daha küçük oluyor :) haftasından önde gidiyor senin bebiş iyi beslemişsin :)
Kız beslesem yine iyi kusmaktan ne yedikki bir iki haftadır yiyorum ama ceviz badem falan meyve yiyorum bakalım .babaya çekerse uzun olur bebişimiz

Benim folik asit bitmişti başka birşey yazdı hepsi varmış için de bunu verdi 190tl.

Eklentiler

• 20191126_181554.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20191126_181548.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
Evet canım 12+4 13. hafta oluyor ona da internette 6-7 cm arası diyor ve arkadaşın bebeği yine orana göre uzun maşallahı var :)

Canim o gordugun deger 8.9 boy degil zaten. Bende de 7 yaziyor ona bakarsan ama bebek 2cm

Boy burada size yazan
Depth derinlik oda sanirim rahim agzi uzunlugu

Canim o gordugun deger 8.9 boy degil zaten. Bende de 7 yaziyor ona bakarsan ama bebek 2cm

Boy burada size yazan
Depth derinlik oda sanirim rahim agzi uzunlugu
Eki Görüntüle 2559217
Benim ultrasonda böyle çıktı bir de rapor verdi 63.6mm yani 6,36 cm :) ama arkadaşınkini tam anlamadım bende boy olmayadabilir.

Eklentiler

• 44892487-D0A7-4CE2-B1D1-4CDB06B7415F.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 53
  • B1191A71-DB0F-437A-92AC-31D5B6E2521F.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 41
2 li testi aralık 9 da randevum var yaptırmayı düşünüyorum 2 cocugumda da yaptırdım şükür bir sıkıntı çıkmadı teyze çocuklarıyız eşimle yani akraba evliliği bu yüzden varsa sıkıntılı bir şey yavaş yavaş kendimi alıştırırım Duanın açamayacağı kapı yok Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

devlet karşılamadı muhtemelen fiyatı yuksekmiş hap değil sanırım suya katılıyor tadı nasıl bir bak eğer ekşi değilse bende alabilirim benimde ihtiyacım var ağzımda aft çıkmaya başladı
Yok canım suya katilandan evet yüksek özel diye ama ayrı ayrı ilaç almaktan iyidir ya hepsi var içinde yanında da hap var omega3 bu akşam ıcicem yazarım yeterli vitamin almayanlar için iyi bence balik falan yiyemeyenler icin ,aft varsa beslenmende sıkıntı olabilir dikkat et.

benim de öğlenden beri buralarda gezinmekten işlerim kaldı mesaiye kalıp işleri bitireceğim ya da laptopu eve götüreceğim evde çalışacağım artık :) bugün hiç çalışasım yoktu çok tembellik ettim

Arada kaçamak olur boşver dinlenmek de lazım biraz benimde başım ağrıyor umarım hızlanmaz

Ben de cok verımsızım .biz gunde 9 saat calısıyoru.işyerıme soyledım durumu ,1.5 saat erken cıkıyorum artık,mesaı de cokkalıyorduk 12 saatlerı buluyordu ,mesaıyede kalmıycam artık şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…