- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Valla bilmiyorum hayattan sogudum gibi bisi oldu. Ne kadar sukretsem az ama.elimde degil. Halsizim surekli yuzumu bile yikamaya mecburen kalkiyorum o derece dusunkuzum bunlar bisey degilki.
Bende 2 tane prilam
1 tane folik asit
1 tiroid hapi
Ve ankstiyete hapi aliyorum.
Benim doktorum 12 olmadan demir ya da vitamin vermiyor ama demir bulanti arttirir malesef.
Seni progestan mahvediyodur bence en cok
Ben de haşimatoyum.ayda bir gel dedi yeterli midir acaba.sürekli korkuyla yaşıyorumSizin tiroid değerleri gebelikten dolayı mı değişti? Benim 10 yıldan fazladır haşimato tiroidim var zaten onun için kullanıyorum
Banada troid için ayda bir kandan baktır dedi mutlaka ayda bir rutin olur zaten normal yaniBen de haşimatoyum.ayda bir gel dedi yeterli midir acaba.sürekli korkuyla yaşıyorum
Senin tsh degerın kaç canım?
Kızlar ben ilk gebeliği öğrendiğim zamanlarda troid için test yapmışlardı 1.15 çıkmıştı tekrar yaptırmaya gerek oluyor mu böyle çıkınca dakuzum bunlar bisey degilki.
Bende 2 tane prilam
1 tane folik asit
1 tiroid hapi
Ve ankstiyete hapi aliyorum.
Benim doktorum 12 olmadan demir ya da vitamin vermiyor ama demir bulanti arttirir malesef.
Seni progestan mahvediyodur bence en cok
Anlayamadım canım seni ikili testi yaparken hem muayene hem kan alıyor zatenYok ben özele gidiyorum rutin de sadece ikili için gideceğim işte kadın doğuma randevu aldım ikili test için geldim desem muayene etmesine gerek yok yazar herhalde dimi?
Bulantı falan die duydum kimisini cok agır etkiliyor muş kimisini de hiç etkilemiyormuş. Ben kullanmadım bilmiyorum ama okudugum kadarıyla oyleProgestan in yan etkileri nelermis
Ya ben napim 24 gün olmuş görmeyeliYa bebişimi en son 15 gün önce gördüm bi 15 gün daha var. Hala orda mıdır gibi manyakça korkuyorum sürekli.bebeğe de zarar ama kafamdaki düşüncelere engel olamıyorum beni rahatlatın nolur
oy yerimm çok güzelllllKızlar benimde yüzde 90 erkeye benziyor dedi bakalım
ilk hamileliğimde geniz akıntısı doğuma kadar devam etti ve ben her sabah o akıntıyı çıkardım iğrenç.şimdi yine aynıonuda yapıyorum oda acı ile kusmama neden oluyor midemi epey yakıyor. 3 ay dolunca geçecek diyorlar ama çoğu kişide hayır diyor göreceğiz bakalım :)
bende haşimatoyum değeriniz kaçtı benim 8 küsürdü 75mg ilaç alıyorum 1 aya bakalacağım tekrarBen de haşimatoyum.ayda bir gel dedi yeterli midir acaba.sürekli korkuyla yaşıyorum
senden habersiz bir yere çıkamaz :)Ya bebişimi en son 15 gün önce gördüm bi 15 gün daha var. Hala orda mıdır gibi manyakça korkuyorum sürekli.bebeğe de zarar ama kafamdaki düşüncelere engel olamıyorum beni rahatlatın nolur
Bi tekben mi boleyım dıyordum,bi haber almak istıyor ınsan alamayınca kafada deli sorular,Ya bebişimi en son 15 gün önce gördüm bi 15 gün daha var. Hala orda mıdır gibi manyakça korkuyorum sürekli.bebeğe de zarar ama kafamdaki düşüncelere engel olamıyorum beni rahatlatın nolur
HEPİMİZ ÖYLEYZ MERK ETME 4 HAFTA SONRA RANDEVUM NASL GEÇİCK DİYE DELİ OLUYORMBi tekben mi boleyım dıyordum,bi haber almak istıyor ınsan alamayınca kafada deli sorular,
Bi tekben mi boleyım dıyordum,bi haber almak istıyor ınsan alamayınca kafada deli sorular,
Ahahaha süpersin yaaasenden habersiz bir yere çıkamaz :)
gerçekten hepimiz öyleyiz. ama ben şuna inanıyorum artık. doğacağı varsa, yiyecek ekmeği varsa zaten birşey olmayacak. tabiki bişey olursa çok üzülürüm allah korusun ama korkuyla 30 haftayı da geçiremeyiz kiHEPİMİZ ÖYLEYZ MERK ETME 4 HAFTA SONRA RANDEVUM NASL GEÇİCK DİYE DELİ OLUYORM
AYNEN VALLAHİİİgerçekten hepimiz öyleyiz. ama ben şuna inanıyorum artık. doğacağı varsa, yiyecek ekmeği varsa zaten birşey olmayacak. tabiki bişey olursa çok üzülürüm allah korusun ama korkuyla 30 haftayı da geçiremeyiz ki
Bugün yaptırdım canım başka yerde kanı da verdim kendi dr bakmadı yani ikili test icin radyoloji yapıyormuş falan demişti pahalı diye başka yerde baktirdim ama kendi de bakabilirmiş ense kalınlığına bu kadın doğumcu kendi baktı ultrasonda boşuna para yani verdik kanda haftayaAnlayamadım canım seni ikili testi yaparken hem muayene hem kan alıyor zaten
KIZLAR...İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ HİÇ HADİ TOPLAŞIN İSİM SOHBETİ YAPALIM
[/QUOTE
Hepimizin cinsiyet belli olsunda öyle bence oyuzden hiç düşünmedik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?