- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Benim 9 sonlarında geçti şimdide yediğim herşey bogazım da gibi tıkalı gibi bşr his.Kızlaar bulantınız ne zaman kesildi umut olunuz biriniz lütfen13. Haftalık olucaz hala hareketsiz yatıyorum hergüün hiç halim yook
Yanlış mı oldu acaba ben ikili test ile ilgili bişey sormamıştımİkili test için tok gidiliyor canım hatta benim doktorumun kapısında özellikle yaziyo ikili test için gelenlerin tok olması gerekir diye
Yanlış olmuş olabilir baska arkadaşa yazıyodumYanlış mı oldu acaba ben ikili test ile ilgili bişey sormamıştım
Evet canım kevser hanımaİzmir desin galiba canm hangi hastaneye gidiyorsun Türkan özilhan mı
Levotiron 25 mg. Biraz çarpıntım var ve yan etkisi olarak gözüküyor daha 1 ay olmadi bende tahlil vericem olunca.Ben kullanıyorum canım ama çarpıntı yok bende ayda bir kontrol ettir perşembe günü gidicem ben dahiliyeye ne kullanıyorsun dozu ne?
Tansiyon olcuyorum normal cikiyor bakalım bi sorucam, biraz rahatsız etti.canım bende kullanıyorum ama çarpıntım yok. doktor olursa mutlaka tansiyonunu ölç demişti. yakın zamanda gidip bi görün istersen
Ben başka çarpıntı yasayanlarida duymuştum tiroid ten kaynaklanıyor demişlerdi, benimde aklıma o geldi, yan etkilerine baktım var gerçekten, bakalım bi sorucam, belki ilacı degistiririz.Yaa carpinti ondan miymis? Benim arada oluyor herhalde bebekle alakali dedim
Ah ne güzel canıım ben 8. Haftadan berii kusuyoruum bulantılarla cebelleşiyorumBenim 9 sonlarında geçti şimdide yediğim herşey bogazım da gibi tıkalı gibi bşr his.
1 kere kustum onda da kendimden gectim eminim zordur ya gececek inşallah.Ah ne güzel canıım ben 8. Haftadan berii kusuyoruum bulantılarla cebelleşiyorumhiç gücüm kalmadı bulantı çok halsizlik yapıyor.. hangi odaya gideceksem kovamla geziyorum oda oda
Kiyma hariç hepsini tuketiyorum kizima hamileligimde 23 kg aldim hepsi bana yaramis gayet güzel protein sebze meyve agirlikli beslenmistim ceviz sut meyva saatim bile vardi bebegin gelişimini beslenmede etkileyebilir tabiki ama daha cok kalitimsal faktörler öne cikiyor hatta kizin haftasından iki hafta geri geliyordu gelişimi ben uzuluyordum doktor bana senden kalipli bir çocuk olacak değil sen nasilsan çocukta öyle olacak demiştiHamileyken kullanılan balık ilacın dan al multivitamin olandan çok faydası oluyor bebege bulgur kaşar kıyma tüketemiyosan yeşil mercimek muz portakal suyu çok kilo aldırıyor bebeğe
Yaa kapıda ki yazıyı deyince oradan anladım tesadüfe bakEvet canım kevser hanıma
Hep olsa tamam diycem de yoktu plesenta asagidaymis ondanmi oluyor diye tedirginim acikcasi. İlk gebelikte rahim büyümesi dolayisiyla bende hep kasik agrisi yasamistim bunda olmadigi için seviniyordum taki bugüne kadar rahim yanmasi nasil birşey cnm anlayamadım agrimi demek istedinKasık agrım hiç bitmio benim. Dün gece bende boyle rahmim yanıyodu sanki oyle değişik birşey di. Ona uyandım. Elimi karnıma koydum dua ettim. Uyumuşum heralde. Ama yandı sanki ya değişik ti
Haklisin cnm onun dogacagi varsa gerçekten önüne hiçbirşey gecemiyor birebir yaşayarak tecrübe ettim kizimda. Dikkat edeceğiz gerisini Allaha birakacagiz...Benim de karin agrisi oluyor arada bazen de sanki igne batar gibi agri oluyor alt kisimda. Basta cok taktim ama videolari izledim hep bir de Allah a biraktim artik. Nasip etse insaAllah benimle olacak dedim ve gercekten rahatladim takmamaya calistim
Cilvesiyle kendine bagliyor zatenOy yerim onu tam benim ufak versiyonum merak etme iyidir koçlar ortamda kendilerini sevdirirler arkadas cevresi coktur bende kendimden buyuk insanlarla daha iyi anlasiyorum cunku kafa hizli calisiyorkendini ezdirmesin işte neguzel hakkını savunsun biz kazık yiye yiye öğrendik ama kucuk yasta ogrenir hayati hem şuan da getirecegimiz dunya daha kötü allah yardımcımız olsun valla
Yok ya yanıyodu bi yerin yanar ya oyle sanki cok garip ti. Doktora sorcamHep olsa tamam diycem de yoktu plesenta asagidaymis ondanmi oluyor diye tedirginim acikcasi. İlk gebelikte rahim büyümesi dolayisiyla bende hep kasik agrisi yasamistim bunda olmadigi için seviniyordum taki bugüne kadar rahim yanmasi nasil birşey cnm anlayamadım agrimi demek istedin
Sanırım oyle benimde kız heraldeAnkete göre kız senesi bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?