2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlaar bulantınız ne zaman kesildi umut olunuz biriniz lütfen 13. Haftalık olucaz hala hareketsiz yatıyorum hergüün hiç halim yook

Ben kullanıyorum canım ama çarpıntı yok bende ayda bir kontrol ettir perşembe günü gidicem ben dahiliyeye ne kullanıyorsun dozu ne?
Levotiron 25 mg. Biraz çarpıntım var ve yan etkisi olarak gözüküyor daha 1 ay olmadi bende tahlil vericem olunca.

Ah ne güzel canıım ben 8. Haftadan berii kusuyoruum bulantılarla cebelleşiyorum hiç gücüm kalmadı bulantı çok halsizlik yapıyor.. hangi odaya gideceksem kovamla geziyorum oda oda
1 kere kustum onda da kendimden gectim eminim zordur ya gececek inşallah.

Hamileyken kullanılan balık ilacın dan al multivitamin olandan çok faydası oluyor bebege bulgur kaşar kıyma tüketemiyosan yeşil mercimek muz portakal suyu çok kilo aldırıyor bebeğe
Kiyma hariç hepsini tuketiyorum kizima hamileligimde 23 kg aldim hepsi bana yaramis gayet güzel protein sebze meyve agirlikli beslenmistim ceviz sut meyva saatim bile vardi bebegin gelişimini beslenmede etkileyebilir tabiki ama daha cok kalitimsal faktörler öne cikiyor hatta kizin haftasından iki hafta geri geliyordu gelişimi ben uzuluyordum doktor bana senden kalipli bir çocuk olacak değil sen nasilsan çocukta öyle olacak demişti

M myarenb beni de ekler misin canim?
Sat: 7 eylül (ama ben buna göre hamile degilim geç dollenme)
2. Çocuk
Cinsiyet belli değil
Kilo:79
Ankara

Kasık agrım hiç bitmio benim. Dün gece bende boyle rahmim yanıyodu sanki oyle değişik birşey di. Ona uyandım. Elimi karnıma koydum dua ettim. Uyumuşum heralde. Ama yandı sanki ya değişik ti
Hep olsa tamam diycem de yoktu plesenta asagidaymis ondanmi oluyor diye tedirginim acikcasi. İlk gebelikte rahim büyümesi dolayisiyla bende hep kasik agrisi yasamistim bunda olmadigi için seviniyordum taki bugüne kadar rahim yanmasi nasil birşey cnm anlayamadım agrimi demek istedin

Benim de karin agrisi oluyor arada bazen de sanki igne batar gibi agri oluyor alt kisimda. Basta cok taktim ama videolari izledim hep bir de Allah a biraktim artik. Nasip etse insaAllah benimle olacak dedim ve gercekten rahatladim takmamaya calistim
Haklisin cnm onun dogacagi varsa gerçekten önüne hiçbirşey gecemiyor birebir yaşayarak tecrübe ettim kizimda. Dikkat edeceğiz gerisini Allaha birakacagiz...

Cilvesiyle kendine bagliyor zaten haklisin daha da kotu olacak dünya güçlü olmaları lazim Allah korusun yavrularimizi

Yok ya yanıyodu bi yerin yanar ya oyle sanki cok garip ti. Doktora sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…