2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim Eşim ikizler burcu zor yola getirdim çift karakterli oluyor biz bu ikizler uşaklarıyla nasıl yapcaz acaba uyurken birden ağlar çift karekter Allah yardımcımız olsun

Benim 9 sonlarında geçti şimdide yediğim herşey bogazım da gibi tıkalı gibi bşr his.
Ah ne güzel canıım ben 8. Haftadan berii kusuyoruum bulantılarla cebelleşiyorum hiç gücüm kalmadı bulantı çok halsizlik yapıyor.. hangi odaya gideceksem kovamla geziyorum oda oda

Amin canım,bende çok severim su içmeyi. prilamı bende merak ettim aslında sana iyi gelirse onzyd den daha etkiliyse bana bildirirmisin belki o ilaç işe yarar
Gebelgmn basindan beri onzyd kullaniorm prilam denedm asla ise yaramadi bende ztn drekt bulantiya etkinetmio vitamin takviyesiyle gecrmye calsio eger bulantin coksa gecrmeyeblr beni etkilemedi ben hala onzyd kullanip ayakata duruyorum cnim.nacizane fikrim

malesef diger turlu 1 yudum bile su icemiyorum yuttugum an kusma hissi basliyor bu haftadan sonra azaliyor diyorlar gecmiyor gunler sanki hic bitmeyecek bu bulantilar baş donmeleri
Kesnlkle tok karnina yemektn 1 2 saat sora alin bende ole yapiorm ilk zmnlar hc icmiodm smdi yne o sklde arada icebliorm bde gece iciorm hemen icip yatiorm hc yurumeden.suan msla ictm14 haftyi btrdm ve hala gecmedi benmde rbbm yrdmcmz.olsun.bole duyunca cok uzuluyorm

Benim Eşim ikizler burcu zor yola getirdim çift karakterli oluyor biz bu ikizler uşaklarıyla nasıl yapcaz acaba uyurken birden ağlar çift karekter Allah yardımcımız olsun
Hahahaja erkegı daha zormus ,Allah sabır versın eşinden ötürü sanave benden oturu eşime :)). Uykuda gulumserken pat diye aglıyıvrrir hakkaten :)))

Kızlar selam ,ben dun dr kontrolundeydım.10+2 ymişiz. Doktor bana elevit yazdı ( bu sanırım tumvıtamınlerı kapsıyor?) hatta içinde folık asit te var,ayrıca folıkasit almana gerek yok dedi (0.8 mg yazıp folıkasitin) sizler kacıncıhaftalarda hangı vıtamınlere başladınız

Canim dun gittin demek cinsiyat tahmini yapmadi dimii? Erken demistir gerci

Kizlarr gorumcem sabah mesaj atmis. Ruyamda gordum bi kizin oluyor ve cok guzel surekli benimle ilgilen diyormus banaanasina cekecek ilgide demek kiBakalim kiz mi acaba saglikla belli olsa artik ya cok merak ediyorum
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bana çoğunluk erkek diyor ama bakalım ne çıkcak bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…