2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben 3 gün 50mg diğer günler 25lik içiyorum levotiron..Bende herhangi bir etki yapmadı bekleme istersen çok çarpıntı olduysa dr söyle derim..
Arada oluyor geçiyor sürekli de değil ama takip ediyorum bazen çarpıntı gibi geliyor nabıza bakıyorum fazla çıkmıyor. Yakında gidicem zaten bakalım. Sen tahlil yaptın mı düşmüş mu ??

Arada oluyor geçiyor sürekli de değil ama takip ediyorum bazen çarpıntı gibi geliyor nabıza bakıyorum fazla çıkmıyor. Yakında gidicem zaten bakalım. Sen tahlil yaptın mı düşmüş mu ??
Benim de arada oluyor ama netten baktigimda normal denmisti hep. %50 daha fazla kan mi varmis su an bizde ne. Bisiler vardi hatirlayamdim simdi ama normalmis sadece sık ve surekli degilse tabi. Takip et canim ama bence de normaldir

Sanırım en etkilisi onzyd bunda bile bulantı bitmiyor sanada çok geçmiş olsun canım çok zor inşallah bir an önce geçer bu balantılarda hamileliğin tadını çıkarırız teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım.

Valla bende yataktan kalkamazdım 4 5 haftalarda mı ne baslamıştı prilam basladim sanki hamıle degilim. Gece ıkı tane ıcıyorum yarına turp gbyım. Ki ben acı eşiği yuksek bır insanım. Ben bogaz enfeksiyonu da gecırdım ta ki son reddeye geldım Oyle antibiyotik içtim. Bulantı da Oyle 7. Hafta mı ne yazdırdım ıkıncı kutuyu aldım hatta degılse kusamıyorumda ustelık gelıyor zehir gb su agzıma perisan ediyordu karnım cıkacak gb Oluyordu.
Şükür su an ıyıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…