Yok canım ben perşembe gününe buldum saat 4 e cuma veririm herhalde kanı yazsın da devlete randevu bulmak da zor ptesi sonuçlar umarım düşmüştür 4 lerdeydi çünkü yaArada oluyor geçiyor sürekli de değil ama takip ediyorum bazen çarpıntı gibi geliyor nabıza bakıyorum fazla çıkmıyor. Yakında gidicem zaten bakalım. Sen tahlil yaptın mı düşmüş mu ??
Canım valla ben dün bugün prilam içtim şuan bulantı kusma yok iyi geldi bana..Sanırım en etkilisi onzydbunda bile bulantı bitmiyor sanada çok geçmiş olsun canım çok zor inşallah bir an önce geçer bu balantılarda hamileliğin tadını çıkarırız teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım.
Benimde aynı yükseği düşmüştür inşallah, ilk gebeligimde de hep 25 kullanmistim genelde o yetiyor düşünüyor. Seninkide düşmüştür benceYok canım ben perşembe gününe buldum saat 4 e cuma veririm herhalde kanı yazsın da devlete randevu bulmak da zor ptesi sonuçlar umarım düşmüştür 4 lerdeydi çünkü ya
Onzyd bitsin olmazsa bende bir deneyim ancak aradaki farkı öyle anlayacağım sanırım. iyi gelmesine çok sevindim canımCanım valla ben dün bugün prilam içtim şuan bulantı kusma yok iyi geldi bana..
Hayır olsun ruyanız canım ,gonlunden kız gecıyor gıbı ?Kizlarr gorumcem sabah mesaj atmis. Ruyamda gordum bi kizin oluyor ve cok guzel surekli benimle ilgilen diyormus banaanasina cekecek ilgide demek ki Bakalim kiz mi acaba saglikla belli olsa artik ya cok merak ediyorum
Canım sonradan gününü yakalıyor merak etme ilk zamanlar benimde 8 gün falan fark vardı şimdi 2 gün önden bile gidiyor.Kızlar bir haftadır hamilelige dair hiç bi belirtim kalmadı ultrason göre gidiyorsa 9+3 adete göre 10+6 pazartesi randevum hep bi diken üstünde insan
İlk başlarda ona da gittim ben o da iyi bi doktorEvet ama saniye hanım a gidiyorum ben
Öyle mi iyi o zaman inşallah yakalamıştır günler geçmiyorCanım sonradan gününü yakalıyor merak etme ilk zamanlar benimde 8 gün falan fark vardı şimdi 2 gün önden bile gidiyor.
Ben prilam mide ilacını içmeye basladim 8. Haftadan beri hamıle degılmısım gb. Bı ara bı gece unuttum sabah bulantı dırek oluyordum. Bu ılactanmı nedir hamiş degıl gibiyim. İnşallah hayırlısı olur. 16da kontrol var beklıyorum. Ustelık gectıgımız ay 19da kontrol oduk 8+4dedıydı yanı 9haftalık oluyor. Bu ay kontrol gunun de 13+2olucaz yanı 14 haftalık baslangıcı belki cinsiyet tahmin edecekKızlar bir haftadır hamilelige dair hiç bi belirtim kalmadı ultrason göre gidiyorsa 9+3 adete göre 10+6 pazartesi randevum hep bi diken üstünde insan
Hayır canım folık asitle alakası yok diye bılıyorum bu sadece mide bulantısı için. Ayrıca folwimix kullanıyorum asla bırak demedi ve 3 ay şart bıldıgım kadarıyla.Prilam kullanan arkadaşlar ayrıca bi folik asit kullanıyor musunuz? Doktor bana folik vermişti sonra mide bulantim için piremesis verdi folik kullanma bunu kullan dedi şimdi de piremesis i kesti prilam basla dedi yani bu ilac ayni zamanda folik asit mi?
Ck iyi ck sevndm herkeste farkli etki yaratio demekkiValla bende yataktan kalkamazdım 4 5 haftalarda mı ne baslamıştı prilam basladim sanki hamıle degilim. Gece ıkı tane ıcıyorum yarına turp gbyım. Ki ben acı eşiği yuksek bır insanım. Ben bogaz enfeksiyonu da gecırdım ta ki son reddeye geldım Oyle antibiyotik içtim. Bulantı da Oyle 7. Hafta mı ne yazdırdım ıkıncı kutuyu aldım hatta degılse kusamıyorumda ustelık gelıyor zehir gb su agzıma perisan ediyordu karnım cıkacak gb Oluyordu.
Şükür su an ıyıyım
Insallah canım çünkü 2 lerde istiyoruz dedi dr bana.Benimde aynı yükseği düşmüştür inşallah, ilk gebeligimde de hep 25 kullanmistim genelde o yetiyor düşünüyor. Seninkide düşmüştür bence
Ben de içeriğini okudum dün gece folik goremedim içinde premesis e de devam edeyim. Bir de ac karna 2 tane günde bir kez yazmış eczacı siz de böyle mi kullaniyosujuz?Hayır canım folık asitle alakası yok diye bılıyorum bu sadece mide bulantısı için. Ayrıca folwimix kullanıyorum asla bırak demedi ve 3 ay şart bıldıgım kadarıyla.
Evet folik asit kesti benim demir hapı vitaminlerin hepsi olanbir toz yanında omega3 hapı verdi canım öyle başlar sanadaAy bide bu demır vs ılacları var dımı. 12 haftalıkken saglik ocagı gel demıstı. Artık bende baslıcam yarın gitmeliyim 12 olduk zaten her ne kadar bu haftalar kafa karıstırsada. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?