2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım kokoreç yemen serbest mi ? Bana kokorec,sucuk salam gibi işlenmıs gıdalar yeme demıstı.hatta hormonlu dıye tavuk ta yeme dedı . Cıkolata konusunda fazla yıyınce kafeın konusu sıkıntı olmuyor mu ? Ben tatlı yemekten cok korkuyorum nedense

B Benim de cikti o aslinda biz esimle gun gun takip ettigimiz icin gozumuzden kacmiyorher seferinde cikmaya basladi 2 gundur masaAllah sertlik de elime geliyor bi de gobegimden asgi inerken cikinti var. MasaAllah ya Rabbim bizlere bagislasin insaAllah. Cok buyuk bi mutluluk. Olmayanlara cok dua edelim hepsinin olsun bizimkileri de bize bagislasin aminnn

Kizlar aranizda dua falan okuyanlar varsa neler yapiyorsunuz. Ben kendime anca gelebildigim icin az baslamistim da daha artirmak istiyorum firsat buldukca en azindan bisiler yapmak gerek diye dusunuyorum. Bu gidisle asci olacak masterchef izlemekten
Ben hergun felak nas okuyorum elımı karnıma koyup ,Allahıma emanet edıyorum.isteyen herkese dua edıyorum hep . Ve bol şükür (Birilerıne soyledıgımızde masallah demeye calısıyom korkuyorum biraz nazardan fln,Allahım korusun,sanırım zor elde etmiş olmaktan..

Canım bana kimse yeme demedi ben de kendim arastırıp burdan ordan ogrenıp yemiyorum ama canım Sucuk cekip yemedim degıl, kokorecte yedım, tavugu da zaten cok içim almıyor sagol sun arabaşı çorbası yapıyor annen kayınvalıdem Oyle içiyorum tavugu yemiyorum, cıkolata tadelle dısında yemem oda ıkı kez fılan haftada degılse normal tatlı yada bır ıkı kez.
Canım mesela bugun cips istedi azcık yedım o kadar.
Evet zararlı seylerı yemiyorum bunlar tadımlık bu kadar seyden zarar olacagını sanmıyorum.
Ben hamile oldugumu ogrenınce sigarayı ogun bırakmış insanım.
Cunku bunları canım cekıyor dıye hergun 1tane kahvaltıda Yumurta mı recelı peynır zeytınımı Portakal suyumu ihmal etmiyorum. Sureklı sulu yemekler Yogurdumu eksik etmiyorum. Muzu mu Mandalına mı yiyorum.
Evet cok yararlı oldugu halde ılkbaslarda cok yemekten balık vede cevızımı tuketemıyorum. Bulantı tiksinti oluştu ikisine karsı. Birde cay tiksindim. Ama olması gerektıgı kadar yiyorum diye düşünuyorum. Şükür bugune kadar buyumus demıstı dr inşaallah pazartesi hayırlı haberlerini alırım kontrolumuz var.

Bende toxoplazma negatıf canım belkıde ondandır
Gayet saglıklı beslenıyorsun masallah.ben de peynir ve cevızden sogudum cok ( umarım duzelır .yogurdu hiç sevmedım hayatım boyunca ,süt urunlerıyle aram yok zorluyorum kendimi..

Kız sen arabaşı çorbasını nerden bilionnnn

Demaaa demaaa evin dibinde buram buram gelio yemiyorum yiyemiyorum içim gidio. Gecenler de gittik eşinle ben kofte ekmek o kokoreç yedi içim gitti ya. Bi tane ısırdım ohh diyorum
Evet ya yiyememek çok kötüymüş valla doğumdan sonra neye hasret kaldıysam yiycem ya herşeyi yemek istiyorumim icim almıyor canım çekiyor bazen ama yok yani

Burası dert yerim gibi oldu yaaa. Corasprin kullanıyorum galiba yanlışlıkl 2 tane aldım emin değilim . Buraya mesaj atacam derken kafam karıstı bir şey olur mu acaba ya?
Bende hergun bı tane içiyorum bişey olmaz galiba yarın hergunku saatinden biraz daha geç al bugün sabah icdiysen yarın akşam mesela

Gecmıs olsun canım inşaallah acil şifalar diliyorum tez elden ve dahada saglıklı olursun bebegın de olur hıc merak etme. Sütü seviyorum bende ama hıc içmek aklıma gelmiyor aslında niyeyse.
Olsun bence sende saglıklı besleniyorsun sonucta sakıncalı seylerden uzak duruyorsun ne guzel. Emin ol herseyi yesende tüm zararlı olan yemesende o bebegın buyucegı varsa buyuyor. Canın cektıgınde azcık ucundan tat korkma. Senınkıde can inşaallah saglıcakla dogucaklar saglıcakla alacağız kucagımıza

Ya cokk tatlı birşeyler gerçekten o bende var ama sanırım karnım büyük olcak top gibi oldu yayılmadı bakalım erkek mi çıkcak herkes öyle dedi..hep seviyorum konuşuyorum babası öpüyor seviyor çok harika bir duygu allah hakeden herkese nasip etsin

Kizlar aranizda dua falan okuyanlar varsa neler yapiyorsunuz. Ben kendime anca gelebildigim icin az baslamistim da daha artirmak istiyorum firsat buldukca en azindan bisiler yapmak gerek diye dusunuyorum. Bu gidisle asci olacak masterchef izlemekten
Haha şu an yaglama istedi canım mesela canım her gun 2 rekat şükür namazı kılmaya gayret ediyorum saglıgı sıhhati için niyetlenerek. Haricinde 99 el Musavvir,El Rakib, El mubdi cekiyorum. Kolaylık için Sümmessebile yesserah çekiyorum elimi karnıma koyup salavat cekiyorum. Felak nas okuyorum kötülüklere karşı. Kuranı kerim de meryem yusuf enbiya İnşikak okunması lazım başlarda okudum sonra kötüleyince okuyamadım dinlemeye gayret ediyorum elimden geldiğince. Boyle canım.

Master chef hamılelere yasak olmalı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…