Ya inşallah canım kafamı kaldıramıyorum bugün çok kötü oldum başım da baya ağrıyor mahvoldum acile gitsem serum takacaklar oraya bile gidecek halim yok..amin inşallah geçsin de başka birşey istemiyorum ya omrumden ömür gittiSabret cnm inşallah 16. Haftadan sonra geçecektir kizimda bende senin gibiydim cok kilo vermiştim 16. Hafta sonra si rahatladim bir istahim acildi 4-5 ayda 23 kg aldim sonrasindada kendini tutamiycak herşeyi deli gibi yiyeceksin en fazla 3 haftan var ☺
Canım bende bulantılardan çok çekiyorum ayva ve kırmızı elma yeYa inşallah canım kafamı kaldıramıyorum bugün çok kötü oldum başım da baya ağrıyor mahvoldum acile gitsem serum takacaklar oraya bile gidecek halim yok..amin inşallah geçsin de başka birşey istemiyorum ya omrumden ömür gitti
Ayva falan yiyorum akşamları aslında meyveyi ihmal etmiyorum bugün niye böyle oldu anlamadım bende 2 gündür iyiydim yani yedim içtim falan buz koydum kafama başım felaket bide üstüne migrenim tuttuVs
Canım bende bulantılardan çok çekiyorum ayva ve kırmızı elma ye
Bulantı ilacı kullanıyordum bende o bile kusturuyor artık diye bıraktım folik asitte kusturuyor diye 2 gündür içmiyorum doktorum sorun değil artık içmeyebilirsin dedi :) 2 gündür şükür ki iyiyiimdoktordan geldik sahi bugün beybiim uyuyordu :))
Ense kalınlığımız şükür iyitarama için kanımızı da verdik şükür 1 hafta 10 gün sonra sonuçlarımızı alacağız
Hastanede acillerde uğraşmak basli başına yoruyor zatenYa inşallah canım kafamı kaldıramıyorum bugün çok kötü oldum başım da baya ağrıyor mahvoldum acile gitsem serum takacaklar oraya bile gidecek halim yok..amin inşallah geçsin de başka birşey istemiyorum ya omrumden ömür gitti
CNN sen protestan ilaci kullanıyor musun migrenin cok sik tutuyor protestan tetikliyor o yüzden soruyorum kizimda 9 ay protestan almistim mecburen ve her gün bas Agrisi migren artik kafami duvarlara vurasim geliyordu hakikaten bikmistim bu hamileligimdede düşük tehlikesi varken Dr yine verdi progestan 20 gün kullandim yine her gün şiddetli bas agrisi biraktim vallahi dayanamadimAyva falan yiyorum akşamları aslında meyveyi ihmal etmiyorum bugün niye böyle oldu anlamadım bende 2 gündür iyiydim yani yedim içtim falan buz koydum kafama başım felaket bide üstüne migrenim tuttu
Çok şükür sevindim canım oy uyusun minnak uyuzunda büyüsün inşallah oda iyi gelir zaten merak etme
Merkez bide kadınhanıBir hemşeri daha sen neresinden canım
Aynen bende öyle dedim hap bile fayda etmemeye başladı napicaz yaHap iyi geldi dedim 2 gün iyiydim biraz önce yine oluk oluk kustum artik bitsin su kusmalar ya cok fena oldum hap aliyorum okdar ya
Açlık dan da oluyor baş ağrısı yeşil zeytin seviyosan ye faydası oluyor ekmeğin arasına peynir koy soğuk suyla yemeye çalış ben de yatıyorum boşluklarım ağrıyorYa inşallah canım kafamı kaldıramıyorum bugün çok kötü oldum başım da baya ağrıyor mahvoldum acile gitsem serum takacaklar oraya bile gidecek halim yok..amin inşallah geçsin de başka birşey istemiyorum ya omrumden ömür gitti
Yok canım ilk 2.5 ay kullandım bıraktım.migren bende malesef yıllardır var hacamat bile yaptırdım hiç birşey fayda etmedi çok zor saçını başını yoluyosun o derece tutuyor buz biraz uyuşturdu akupunktur denicem bide gerçekten biktim cok zor birsey yani bulanti ayri cek bunu ayri zorlaniyorum..CNN sen protestan ilaci kullanıyor musun migrenin cok sik tutuyor protestan tetikliyor o yüzden soruyorum kizimda 9 ay protestan almistim mecburen ve her gün bas Agrisi migren artik kafami duvarlara vurasim geliyordu hakikaten bikmistim bu hamileligimdede düşük tehlikesi varken Dr yine verdi progestan 20 gün kullandim yine her gün şiddetli bas agrisi biraktim vallahi dayanamadim
Corba ıctim bitek dün yapmıştım yayla çorbası biraz tuttu çubuk kraker yedim onla duruyorum napcaz böyle bilmiorum vallaAçlık dan da oluyor baş ağrısı yeşil zeytin seviyosan ye faydası oluyor ekmeğin arasına peynir koy soğuk suyla yemeye çalış ben de yatıyorum boşluklarım ağrıyor
Hem de nasıl anlatamam.. bişi batıyo sankı ortasındankaburgalarınız ağrıyor mu ya :) benim sanki kaburga kemiklerim genişliyor
Evet canım açlıktan oluyor az az ye aç durmaCorba ıctim bitek dün yapmıştım yayla çorbası biraz tuttu çubuk kraker yedim onla duruyorum napcaz böyle bilmiorum valla
Çok yürüyünce oluyor canıım bi de benim kuyruk sokumu ve kalça ağrıalrımda başladıkaburgalarınız ağrıyor mu ya :) benim sanki kaburga kemiklerim genişliyor
Migren tedavisi için dört yil ilaç kullandim ilaç kullaniyorken 6 ayda bi yokluyordu ama ilaci biraktim hamilelik dolayisiyla simdi 15 gün geçmiyor tututuyor herhalde tam bir tedavisi yok yani iyilesmiyor maalesefYok canım ilk 2.5 ay kullandım bıraktım.migren bende malesef yıllardır var hacamat bile yaptırdım hiç birşey fayda etmedi çok zor saçını başını yoluyosun o derece tutuyor buz biraz uyuşturdu akupunktur denicem bide gerçekten biktim cok zor birsey yani bulanti ayri cek bunu ayri zorlaniyorum..
Ben tum gun pc basındayım dıye oluyo sanıyodum,hamıleyken basladı gercı ,bazen bıcak gıbı saplanıyor ,bazen genel bir agrı .kaburgalarınız ağrıyor mu ya :) benim sanki kaburga kemiklerim genişliyor
Hadi ya geçmiş olsun valla bu migreni çeken bilir ancak araştırma yaptım baya yüzde 70 80 azalma diyor akupunktur onuda denicem çekmektense belki ise yarar bunla yaşamak çok zor gerçekten şimdi ilaç da içemiyoruz beter yaniMigren tedavisi için dört yil ilaç kullandim ilaç kullaniyorken 6 ayda bi yokluyordu ama ilaci biraktim hamilelik dolayisiyla simdi 15 gün geçmiyor tututuyor herhalde tam bir tedavisi yok yani iyilesmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?