Amin canım. Benim de ailem Türkiye'de. Eşimin ailesi de öyle. Bir de Türkiye'deki arkadaşlara söyleyemedik daha onları da çağırdık. Bizim evlenme yıldönümümüz Aralık ayında. Herkes evlilik yıl dönümü için toplanıyoruz sanıyor :) Bu arada ben balonu partifabrik sitesinden aldım almadıysan ordan bakabilirsin :)Doğrudur canııım bizde ufak birşeyler yapacağız bakalım :)
Benim de ailem başka şehirde ben başka şehirde evliyim o yüzden bizde arkadaşlarımızla düşündük kış günü yollara dökmek istemiyorum ailemi, akrabalarımı falan biraz burukluk ama olsun zaten her zaman yanımdalar sağolsunlar bi de ben bulantılardan çok çektim annem çok geldi kaldı etti kıyamıyorum artık
Sizin içinde çok büyük bi heyecan olsa gerek
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Urfalı olduğum için canım çekiyor bide aksine evde siyah pul biber yok gurbette olduğum için memlekete gidemiyorum getirim öylece kalakaldım bu fotolara bakarak nefsimi koreltiyorum sadeceYumurtali cig kofte miiii bunu herkes bilmez canim? Ilk duyana cok degisik gelir hatta
Bende balon olayını düşündüm yaparız diye eşimde erkek olunca mı sevinmez kız olunca mı dedi saçma dedi beni de vazgeçirdi değişik şeyleri var böyle bende bisi diyemedim ikisine de dedim ne gerek var ozaman dediDoğrudur canııım bizde ufak birşeyler yapacağız bakalım :)
Benim de ailem başka şehirde ben başka şehirde evliyim o yüzden bizde arkadaşlarımızla düşündük kış günü yollara dökmek istemiyorum ailemi, akrabalarımı falan biraz burukluk ama olsun zaten her zaman yanımdalar sağolsunlar bi de ben bulantılardan çok çektim annem çok geldi kaldı etti kıyamıyorum artık
Sizin içinde çok büyük bi heyecan olsa gerek
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım sen ne yaptın herşey yolunda mı ? inan arada aklıma geliyorsun acaba ne yaptı diyorum. Türk marketlerinde bulursun bu arada aradıklarını :) Strasbourg Saint Denis ye gitmen gerekiyor.Urfalı olduğum için canım çekiyor bide aksine evde siyah pul biber yok gurbette olduğum için memlekete gidemiyorum getirim öylece kalakaldım bu fotolara bakarak nefsimi koreltiyorum sadece
Canıım ben öğrenmeyeceğim cinsiyeti arkadaş öğrenip o alacakAmin canım. Benim de ailem Türkiye'de. Eşimin ailesi de öyle. Bir de Türkiye'deki arkadaşlara söyleyemedik daha onları da çağırdık. Bizim evlenme yıldönümümüz Aralık ayında. Herkes evlilik yıl dönümü için toplanıyoruz sanıyor :) Bu arada ben balonu partifabrik sitesinden aldım almadıysan ordan bakabilirsin :)
Bende balon olayını düşündüm yaparız diye eşimde erkek olunca mı sevinmez kız olunca mı dedi saçma dedi beni de vazgeçirdi değişik şeyleri var böyle bende bisi diyemedim ikisine de dedim ne gerek var ozaman dedi
Evet canım aslında çok gerekliliği olan bir şey değil :))) maksat o heyecanı herkesle aynı anda yaşamak. Biz baya süslemeyle falan anlaştık. Hawai kolyeleri aldık, erkek tahmin edenler mavi, kız tahmin edenler pembe takacak. Kendime pembe mavi taç yaptırdım çiçekten, eşime de yaka çiçeği. Herkesten beyaz giyinmesini rica ettik. Evlilik yıldönümü kutlayacağız diye biliyorlar, onun teması olarak :) bebeği söylemedik daha. Baya özendik detaylıca. Benim doğumuma aile büyükleri, arkadaşlarımın çoğu, akrabalar gelemeyecek. Sadece anneler, babalar, kardeşler gelecek yurtdışında olduğum için. Dolayısıyla hamileliğe dair hatıra kalsın diye düşündük bizde. Yoksa herhalde biz de yapmazdık.Bende balon olayını düşündüm yaparız diye eşimde erkek olunca mı sevinmez kız olunca mı dedi saçma dedi beni de vazgeçirdi değişik şeyleri var böyle bende bisi diyemedim ikisine de dedim ne gerek var ozaman dedi
Vallahi yarın randevu var canım babamızda gidecek görecek bebeğini inşallah burdada türk marketi var canım ama siyahi yoktu 95 te gonessede varmış malûm biliyon dışarı cikamiyoruz trenler yok randevudan sonrada insallah doğum hastanesine gidecem kayıt için orası artık yönlendirir hep zaten insallah sağolasın canım düşündüğün içinCanım sen ne yaptın herşey yolunda mı ? inan arada aklıma geliyorsun acaba ne yaptı diyorum. Türk marketlerinde bulursun bu arada aradıklarını :) Strasbourg Saint Denis ye gitmen gerekiyor.
Ben de öğrenmicem canım :) Balonla hem mavi hem pembe konfeti geliyor. Sen o gün şişirtirken zarfla birlikte iki rengi de veriyorsun :)Canıım ben öğrenmeyeceğim cinsiyeti arkadaş öğrenip o alacakbgün gösterirse minik biz 22sinde öğreneceğiz
Canım çikolata ye bir de idrara sıkışık git :)Ben öyle gittim, ekografi uzmanı tavsiye etti. İdrar torbası baskı yapınca bebeğin olduğu yer göbeğe yaklaşıyor daha net görüntü alıyor doktor. Benim bebeğin görüntüleri cam gibi maşallah:) İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Hastane kaydından sonrası zaten kolay. Gerisini onlar yönlendirir. Hiç dil konusunda panik olma, yabancı kaynıyor hastaneler. Bir sorun olursa yaz bana :)Vallahi yarın randevu var canım babamızda gidecek görecek bebeğini inşallah burdada türk marketi var canım ama siyahi yoktu 95 te gonessede varmış malûm biliyon dışarı cikamiyoruz trenler yok randevudan sonrada insallah doğum hastanesine gidecem kayıt için orası artık yönlendirir hep zaten insallah sağolasın canım düşündüğün için
Canıımm çikolatam hazır zaten yarına :))Canım çikolata ye bir de idrara sıkışık git :)Ben öyle gittim, ekografi uzmanı tavsiye etti. İdrar torbası baskı yapınca bebeğin olduğu yer göbeğe yaklaşıyor daha net görüntü alıyor doktor. Benim bebeğin görüntüleri cam gibi maşallah:) İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Hastane kaydından sonrası zaten kolay. Gerisini onlar yönlendirir. Hiç dil konusunda panik olma, yabancı kaynıyor hastaneler. Bir sorun olursa yaz bana :)
Evet o sayfayı biliyorum sordum hattan ona da nasıl anladığınızı anlayamadımCanım int den briaz araştır bu nub teorisini bi cok resime denk geliosun hatta burda bi sayfa var doktor soylemeden siz görün die @Ikra meyra tahmin yapıo banada kız dedi o zaten oraya bakarsan anlarsın sende belki
Bende elbiseleri görünce bi an önce doğsa da giydirsem diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin insaAllah bu duyguyu heyecanıDemiiihani kızım yada oglum die sevmek istiyorum bide kıyafet almak istiyorum ufak ufak
Benim doktor net olarak 16 ve 18 inci haftada söylüyorum diyo ben nasıl durcam o zamana kadar senin ne zaman kontrolün canımEvet ya bende merak ediyorum çok gittiğimde gösterir inşallah
Dili kendimi ifade edecek kadar cat pat biliyom ama tam değil tabi teşekkür ederim canım benim allah razı olsun inşallah bugün ani bir kasik agrım oldu inşallah bisey yoktur dogurana kadar hep tetik ustunde olacaz galibaCanım çikolata ye bir de idrara sıkışık git :)Ben öyle gittim, ekografi uzmanı tavsiye etti. İdrar torbası baskı yapınca bebeğin olduğu yer göbeğe yaklaşıyor daha net görüntü alıyor doktor. Benim bebeğin görüntüleri cam gibi maşallah:) İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Hastane kaydından sonrası zaten kolay. Gerisini onlar yönlendirir. Hiç dil konusunda panik olma, yabancı kaynıyor hastaneler. Bir sorun olursa yaz bana :)
Benim ailem en basından berı bılıyor tedavi işe oldugu için yardıma gelmiişti hep ,eşim de artık aılesıyle paylasmak istedı ,hatta arkadaslarıyla paylasmayı cokistıyor .10 haftadır durduruyordum da artık onum da sevıncını paylasmak hakkı sanırım.şimdilik bu haberımızı sabırsızlıkla bekleyen ve cok sevınecek kişilerle paylasıyoruz,diğerleri zaten gördukce yada karın buyudukce ogrenır.Allahım korusun kem gozlerden ,tum kotuluklerden,nazardan ,gorunur gorunmez kazalardan,yavrularımızı hepımızı ve tum sevdıklerımızıBen kimseye söylemedim valla canım gereği yok zaten soylemenin babamın bile haberi yok inan annemin ve anne tarafımın haberi var baskada yok teslimiyet en güzel şey rabbim zaten en hayırlısıni veriyor ama çevre çok kötü gerçekten hele de kursagindan temiz bir ekmek geçiyorsa çekemiyorlar o yüzden ben kimseyle başa çıkamadığım icin ben görüşmüyorum kimseyle hiç biseyi insana layık görmüyorlar nedense
Gaviscon aldm canm oda şükr iyi geldiHenüz bulantidan yanma evresine gecemedim daharennine iç iyi geliyor canim
ayy baklam ya çatlicam heyecandanBana da kız dedi bakalım benim değişecek mi ☺
hadi bakalm canm merkla bekliyoruzzzzKızlaar nasılsınıız :))
Bende heyecan tavaan bugün miniğimii görmeye gideceğiiz :))
Ayrıca 2li testimizi de yaptıracağıız :)
Cinsiyeti çok merak ediyorum ama öğrenmeyeceğim ilk beybiimiiz olduğu için küçük bi balon patlatma istyrz arkadaşlarımızla :) sizlerde ne var ne yook :))
Vay çok güzel düşünmüşsünüz bence harika olcak eminim tabiki uzaktasın yap tabi bende her ay kendimi cekiyorum ay ay aynı kıyafetle 9 ay olunca yan yana birlestircem nette görmüştüm insan herşeye heves ediyor biz kadınlar seviyoruz erkeklerde işte aman ne gerek var hep ama hamile çekimi bebek çekimi yaptırcam valla kusura bakmasınEvet canım aslında çok gerekliliği olan bir şey değil :))) maksat o heyecanı herkesle aynı anda yaşamak. Biz baya süslemeyle falan anlaştık. Hawai kolyeleri aldık, erkek tahmin edenler mavi, kız tahmin edenler pembe takacak. Kendime pembe mavi taç yaptırdım çiçekten, eşime de yaka çiçeği. Herkesten beyaz giyinmesini rica ettik. Evlilik yıldönümü kutlayacağız diye biliyorlar, onun teması olarak :) bebeği söylemedik daha. Baya özendik detaylıca. Benim doğumuma aile büyükleri, arkadaşlarımın çoğu, akrabalar gelemeyecek. Sadece anneler, babalar, kardeşler gelecek yurtdışında olduğum için. Dolayısıyla hamileliğe dair hatıra kalsın diye düşündük bizde. Yoksa herhalde biz de yapmazdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?