2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Akupunktur iğne tedavisimi yani başa ufak ignelerle yapiliyor ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum panik var bende sen İstanbul da misin?

Migren için botoks ve mezoterapide yapılıyor, faydasını gören oluyor.

Benimkide uyuyordu zorla uyandırdı kadın

Acillere mümkün oldukça gitmeyin canım. Çünkü devlet hastanesi acili temizlenmiyor ve hastane mikrobuna çok açık Allah korusun hepimizi. Kayınvalidem tansiyon yüzünden gidip enfeksiyon kapmıştı hastanede. Bütün vücudu kabarmıştı. O günden beri dikkat ediyorum ben. Serum taktırsam da sedyelerini kullanmıyorum snadalyede oturuyorum

Bu arada ultrasonda 12+3 yazıyor kızlar ama ona takılmayın doktoruum oynama olabiliyor 4 5 gün sorun değil dedi :)
Saat itibariyle 13+1 iz
Sizce cinsiyetimiiiz ney
Bacakları kapalı benim kız da başta böyleydi. Sonra açtı. Pazartesi gösterdi. Kız olabilir diyorum

Akupunktur iğne tedavisimi yani başa ufak ignelerle yapiliyor ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum panik var bende sen İstanbul da misin?
Istanbuldayim canım bitane kadın doktor var çok iyiymiş yorumlar falan yok ya korkma ufacık bisi ben kafama hacamat yaptırdım felaketti baya azaldı ise yaradı ama devam etmedim 6 ay idare etti oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…