Akupunktur iğne tedavisimi yani başa ufak ignelerle yapiliyor ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum panik var bende sen İstanbul da misin?Hadi ya geçmiş olsun valla bu migreni çeken bilir ancak araştırma yaptım baya yüzde 70 80 azalma diyor akupunktur onuda denicem çekmektense belki ise yarar bunla yaşamak çok zor gerçekten şimdi ilaç da içemiyoruz beter yani
Sanırım botoksla da tedavi yapıyorlarmış o etkili oluyormuş benim öğretmen arkadaşım yaptırdıAkupunktur iğne tedavisimi yani başa ufak ignelerle yapiliyor ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum panik var bende sen İstanbul da misin?
Migren için botoks ve mezoterapide yapılıyor, faydasını gören oluyor.Hadi ya geçmiş olsun valla bu migreni çeken bilir ancak araştırma yaptım baya yüzde 70 80 azalma diyor akupunktur onuda denicem çekmektense belki ise yarar bunla yaşamak çok zor gerçekten şimdi ilaç da içemiyoruz beter yani
Nerde yaptirdi yani istanbul mu?Sanırım botoksla da tedavi yapıyorlarmış o etkili oluyormuş benim öğretmen arkadaşım yaptırdı
Benimkide uyuyordu zorla uyandırdı kadınVs
Canım bende bulantılardan çok çekiyorum ayva ve kırmızı elma ye
Bulantı ilacı kullanıyordum bende o bile kusturuyor artık diye bıraktım folik asitte kusturuyor diye 2 gündür içmiyorum doktorum sorun değil artık içmeyebilirsin dedi :) 2 gündür şükür ki iyiyiimdoktordan geldik sahi bugün beybiim uyuyordu :))
Ense kalınlığımız şükür iyitarama için kanımızı da verdik şükür 1 hafta 10 gün sonra sonuçlarımızı alacağız
Yanlış hatırlamıyorsam izmir ama istanbulda kesin vardır araştırmanız gerekirNerde yaptirdi yani istanbul mu?
Benimkide uyuyordu zorla uyandırdı kadın
Kaburga ağrısıdamı belirtiymişşşHem de nasıl anlatamam.. bişi batıyo sankı ortasından
At canım anlayan olur belki ☺Kızlaar ultrason resminii atsaam cinsiyette tahminde bulunur musunuz acabaa
Bu ben de de oluyordu rennie surup kullaniyorum cok sukur kendime geldim. Gece bu aci su dan uyuyuyamiyordum benBende hersey guzel gıdıyor da şu arada bı zehir gibi su gelmese herseyi yiyorum derken agızda biriken acı su çok rahatsız edıyor
Iki defadır gidiyom ultrasona uyuyordu cinsiyeti sordum iki ay sonra dedi kadınBizim bi denedi doktor ellerini havaya kaldırdı sonra elini kafasına koyup tekrar uyudu ondan doktorumuz pek bi rahatsız etmek istemedi :))
Acillere mümkün oldukça gitmeyin canım. Çünkü devlet hastanesi acili temizlenmiyor ve hastane mikrobuna çok açık Allah korusun hepimizi. Kayınvalidem tansiyon yüzünden gidip enfeksiyon kapmıştı hastanede. Bütün vücudu kabarmıştı. O günden beri dikkat ediyorum ben. Serum taktırsam da sedyelerini kullanmıyorum snadalyede oturuyorumHastanede acillerde uğraşmak basli başına yoruyor zatenbende çok mecbur olmadikca gitmem zaten grip salgini var hastaneler gripli hastalarla dolu ben geçenlerde gittiydim hastalık kapicam diye ayrıca stres oldum hamilelikte ilaç da alamiyorsun dikkat etmek lazim esin sana yardim ediyordu çorba vs yaptir yada ne yiyebiliceksen aldir bulantin cok düğü için mutfağa girmek istemezsin
Ben de karın da yok ama ağrıyor. Sanki dünya yemek yemişim de midem baskı yapıyor gibikaburgalarınız ağrıyor mu ya :) benim sanki kaburga kemiklerim genişliyor
Bacakları kapalıBu arada ultrasonda 12+3 yazıyor kızlar ama ona takılmayın doktoruum oynama olabiliyor 4 5 gün sorun değil dedi :)
Saat itibariyle 13+1 iz
Sizce cinsiyetimiiiz ney
ağrı benm vallaakaburgalarınız ağrıyor mu ya :) benim sanki kaburga kemiklerim genişliyor
bana erkek gibi geldiBu arada ultrasonda 12+3 yazıyor kızlar ama ona takılmayın doktoruum oynama olabiliyor 4 5 gün sorun değil dedi :)
Saat itibariyle 13+1 iz
Sizce cinsiyetimiiiz ney
Dr tahminde bulunmadı mi sanki erkek gibi geldi ama çok da anlamıyorumBu arada ultrasonda 12+3 yazıyor kızlar ama ona takılmayın doktoruum oynama olabiliyor 4 5 gün sorun değil dedi :)
Saat itibariyle 13+1 iz
Sizce cinsiyetimiiiz ney
Istanbuldayim canım bitane kadın doktor var çok iyiymiş yorumlar falan yok ya korkma ufacık bisi ben kafama hacamat yaptırdım felaketti baya azaldı ise yaradı ama devam etmedim 6 ay idare etti oyuzdenAkupunktur iğne tedavisimi yani başa ufak ignelerle yapiliyor ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum panik var bende sen İstanbul da misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?