Evet öyle diyorlar benim 25 aralık da bende bekliycem yani napalim sabır etcezBenim doktor net olarak 16 ve 18 inci haftada söylüyorum diyo ben nasıl durcam o zamana kadar senin ne zaman kontrolün canım ☺
Kizlar sizin yerinize ben heyecanlandim partiniz icinAmin canım. Benim de ailem Türkiye'de. Eşimin ailesi de öyle. Bir de Türkiye'deki arkadaşlara söyleyemedik daha onları da çağırdık. Bizim evlenme yıldönümümüz Aralık ayında. Herkes evlilik yıl dönümü için toplanıyoruz sanıyor :) Bu arada ben balonu partifabrik sitesinden aldım almadıysan ordan bakabilirsin :)
Yaa evet ben de her ay cekiyorum ve dogum oncesi bahar zaten ya hamile cekimi yaptircam insaAllahVay çok güzel düşünmüşsünüz bence harika olcak eminim tabiki uzaktasın yap tabi bende her ay kendimi cekiyorum ay ay aynı kıyafetle 9 ay olunca yan yana birlestircem nette görmüştüm insan herşeye heves ediyor biz kadınlar seviyoruz erkeklerde işte aman ne gerek var hep ama hamile çekimi bebek çekimi yaptırcam valla kusura bakmasın
BENDE HER HAFTA ÇEKİYORUM KOLAJ YAPICAM BAKALIMMMYaa evet ben de her ay cekiyorum ve dogum oncesi bahar zaten ya hamile cekimi yaptircam insaAllah
Evet yaza gelmesi güzel oldu doğumun da bahar için de çok güzel olur çekim ya allah nasip etsin o günleri görelimYaa evet ben de her ay cekiyorum ve dogum oncesi bahar zaten ya hamile cekimi yaptircam insaAllah
2li temizse yaptırma gerek yok bence zaten detaylı çekilcek..Kızlar 2 li teste gerek var mi net te okudum 2 li yaptrdysanz 3 lu 4 lu yaptrmaya gerek yok diye
Aynen bende birini yaptrmayi düşünüyorum belki 3 lu 4 lu taramayi beklerim2li temizse yaptırma gerek yok bence zaten detaylı çekilcek..
Amin canim inşallah rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah ben yurtdışında olduğum için kimse beni göremez o yüzden soylemiyomda kız kardeşim gelecek insallah bir kaç aya burda düğünü olacak düğünde foto cekiliriz babam öyle görür herhaldeBenim ailem en basından berı bılıyor tedavi işe oldugu için yardıma gelmiişti hep ,eşim de artık aılesıyle paylasmak istedı ,hatta arkadaslarıyla paylasmayı cokistıyor .10 haftadır durduruyordum da artık onum da sevıncını paylasmak hakkı sanırım.şimdilik bu haberımızı sabırsızlıkla bekleyen ve cok sevınecek kişilerle paylasıyoruz,diğerleri zaten gördukce yada karın buyudukce ogrenır.Allahım korusun kem gozlerden ,tum kotuluklerden,nazardan ,gorunur gorunmez kazalardan,yavrularımızı hepımızı ve tum sevdıklerımızı
Vay çok güzel düşünmüşsünüz bence harika olcak eminim tabiki uzaktasın yap tabi bende her ay kendimi cekiyorum ay ay aynı kıyafetle 9 ay olunca yan yana birlestircem nette görmüştüm insan herşeye heves ediyor biz kadınlar seviyoruz erkeklerde işte aman ne gerek var hep ama hamile çekimi bebek çekimi yaptırcam valla kusura bakmasın
Canım çok teşekkür ederim :) baya oyaladı bizi bu organizasyon. Gündüz iş akşam organizasyon derken su gibi 5 gün geçti :) zaman geçmediğinde böyle şeylerle uğraşmak lazımmış bunu anladımKizlar sizin yerinize ben heyecanlandim partiniz icincok guzel dusunmussunuz hadi insaAllah guzel gecer
Ben aksehirliyimmOo gonyalılarcogalıyor
Benimde cook açık iştahım hiç kapanmadı kilo almak istemiyorum ama napalim artıkValla cok izliyorum ama keske istahim olsa da sizler gibi yesem ya. Yaglama cekti canim tamam ama kalkip bisi yiyemem mesela istahim hic yokdusmemesi icin dua ben de nette okumustum da daha bakamadim.Allah kabul etsin dualarimizi insaAllah
Sabret cnm inşallah 16. Haftadan sonra geçecektir kizimda bende senin gibiydim cok kilo vermiştim 16. Hafta sonra si rahatladim bir istahim acildi 4-5 ayda 23 kg aldim sonrasindada kendini tutamiycak herşeyi deli gibi yiyeceksin en fazla 3 haftan var ☺Hap iyi geldi dedim 2 gün iyiydim biraz önce yine oluk oluk kustum artik bitsin su kusmalar ya cok fena oldum hap aliyorum okdar ya
Bize de yollayın o iştahı zorla yiyordum her yediğimi. Sadece meyve severek yiyorumBenimde cook açık iştahım hiç kapanmadı kilo almak istemiyorum ama napalim artıkamin inşallah cumlemizin
İki hafta kalmış ya zaman çabuk geçiyorEvet öyle diyorlar benim 25 aralık da bende bekliycem yani napalim sabır etcez
Ahh keşke verebilsem, Allah sizlere kolaylık versin, yemek yinelemek yada çıkarmak çok zor.Bize de yollayın o iştahı zorla yiyordum her yediğimi. Sadece meyve severek yiyorum
Beni de ekleyebilir misiniz :)kızlaar günaydııın
kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?