2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar sizin yerinize ben heyecanlandim partiniz icincok guzel dusunmussunuz hadi insaAllah guzel gecer

Yaa evet ben de her ay cekiyorum ve dogum oncesi bahar zaten ya hamile cekimi yaptircam insaAllah

Amin canim inşallah rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah ben yurtdışında olduğum için kimse beni göremez o yüzden soylemiyomda kız kardeşim gelecek insallah bir kaç aya burda düğünü olacak düğünde foto cekiliriz babam öyle görür herhalde

Haklısın canım bunlar minik hevesler yap tabi sonra keşke yapsaydım diyeceğine :) bizim burada hastane süslemesi yok. Baby shower da bana oldum olası çok anlamsız gelmiştir. Haliyle bir buna olmaz diyemedi eşim :) ya ben de çekecektim karnımı senin gibi ama ilk 3 ay hiç karnım çıkmadı :))) hepsi aynı gibi oldu ben de bıraktım. Şu an 16. Haftaya girdim ilk defa ciddi bir bombe görüyorum dar giyince :) sertleşti de baya karnım. Kilo olarak da 2,5 kilo almışım ne ara aldım bir fikrim yok :)

Kizlar sizin yerinize ben heyecanlandim partiniz icincok guzel dusunmussunuz hadi insaAllah guzel gecer
Canım çok teşekkür ederim :) baya oyaladı bizi bu organizasyon. Gündüz iş akşam organizasyon derken su gibi 5 gün geçti :) zaman geçmediğinde böyle şeylerle uğraşmak lazımmış bunu anladım

Valla cok izliyorum ama keske istahim olsa da sizler gibi yesem ya. Yaglama cekti canim tamam ama kalkip bisi yiyemem mesela istahim hic yokdusmemesi icin dua ben de nette okumustum da daha bakamadim.Allah kabul etsin dualarimizi insaAllah
Benimde cook açık iştahım hiç kapanmadı kilo almak istemiyorum ama napalim artık amin inşallah cumlemizin

Hap iyi geldi dedim 2 gün iyiydim biraz önce yine oluk oluk kustum artik bitsin su kusmalar ya cok fena oldum hap aliyorum okdar ya
Sabret cnm inşallah 16. Haftadan sonra geçecektir kizimda bende senin gibiydim cok kilo vermiştim 16. Hafta sonra si rahatladim bir istahim acildi 4-5 ayda 23 kg aldim sonrasindada kendini tutamiycak herşeyi deli gibi yiyeceksin en fazla 3 haftan var ☺

Beni de ekleyebilir misiniz :)
Yaş 34
Sat:20.09.2019
Tahmini doğum tarihi:26.06.2020
Kaçıncı çocuk: 2
Cinsiyet belli değil
İsim belli değil
Kilo:46

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…