Doktordan memnun olmak çok güzel, artık devlet hastanelerinin sistemleri daha iyi sanırım. Arada farklı doktor iyi oluyor, başka şeyler öğrenebiliyor insan.Evet devlete gidiyorum ben Dr um cok ıyı lakın bı tane özel var burda olmazsa birde bı ara ona gıdecegım.
Bulunduu bulundu da heveslenmemek için diyemiyorumPeki doktorun tahmini neydi kız mıydı erkek miydi yani bi tahminde bulunmuş dedin ya ☺
Benimde aynen öyle ayakta durmaya gelmiyor hemen ağrı oluyor, o yüzden genellikle yatıyorum.Biraz ayakta kaldim yani evde yemek tatli vs yaptim kasiklarim cok agri yapti uzandim yatiyorum ama geçmedi baya sanci yapiyo sizde de oluyor mu? Plesentamiz asagida diye mi oluyor anlamiyorumki kendimi zorlayacak biseyde yapmiyorum alti ustu yemek ve tatli yaptim
Yok kıız eşiim erken uyuur sabahb9da falan kalkaar ben hep gece kuşu sabah kaşkmaz gece yatmazBazi komşuların çocukları var saat 5 te kalkıyorlar yaaa sabah 5cok fazla erkenci olmasin bence
Işte bu çocuklarda erken yatıyor 7 8 gibi:)) erken kalkıyorlarYok kıız eşiim erken uyuur sabahb9da falan kalkaar ben hep gece kuşu sabah kaşkmaz gece yatmaz
Ben arada uzanabiliyorum çocuk yemek bana bakiyor ben yapmazsam ac kaliriz mecburen yapmak zorundayim bi normal hamilelik yasayamadik valla ozeniyorum diğer hamilelere hamilelik bi hastalık gibi bizim için disari bile cikamiyorum hastaneye gidip gelmek bile sanciya sebep oluyorBenimde aynen öyle ayakta durmaya gelmiyor hemen ağrı oluyor, o yüzden genellikle yatıyorum.
Cok uzak cnm ya ben kartal tarafindayim yakin bi yerden lazim bana fiyati uygunmus doktorun ama onerin için sagolMedihaus var beylikdüzü bauhausun orda, dr.hasim bey olması lazim geçen sene gitmiştim enson 70 tlydi, bu sene çok articagini sanmiyorum ama :)
Bende aynı senin gibiyim, tek başına evde bişey yapamadım aynen çocukla, yine anneme geldim, Allah kolaylık versin, yinede bugunumuze şükürler olsun, hepsinin bi karşılığı var elbetBen arada uzanabiliyorum çocuk yemek bana bakiyor ben yapmazsam ac kaliriz mecburen yapmak zorundayim bi normal hamilelik yasayamadik valla ozeniyorum diğer hamilelere hamilelik bi hastalık gibi bizim için disari bile cikamiyorum hastaneye gidip gelmek bile sanciya sebep oluyor
Ee söylesene bize niye demiyonBulunduu bulundu da heveslenmemek için diyemiyorum
Tabiki orasi öyle ama zorlaniyorum gerçekten annem yakin da oturuyor ama gelemiyor bende oraya gidip kalamam kizim cok yaramaz babam tahammül etmiyor annem zaten hasta bide bizlemi uğraşacakBende aynı senin gibiyim, tek başına evde bişey yapamadım aynen çocukla, yine anneme geldim, Allah kolaylık versin, yinede bugunumuze şükürler olsun, hepsinin bi karşılığı var elbet
Evet yaslilar icinde zor oluyor gerçekten çocuklarla uğraşmak, ne diyelim Allah sana kolaylık versin, eğer zaten ömrü varsa herşeye rağmen gelicek unutma, elinden geldiğini yap ama fazlada kendini yorma.Tabiki orasi öyle ama zorlaniyorum gerçekten annem yakin da oturuyor ama gelemiyor bende oraya gidip kalamam kizim cok yaramaz babam tahammül etmiyor annem zaten hasta bide bizlemi uğraşacakkimseye minnet etmek istemiyorum artik ilkinde annem baktiydi hep ama hala basima kakar yeri geldi mi birazda ondan sebep gitmek istemeyislerim... Allah sabir güç versin daha da agirlasmayim idare ederim napalim derdi veren Allah dermanini da verir insallah
Haklisin biz bile bazen kendi çocuğumuza tahammül edemez hale gelebiliyoruz kizimda cok daha kotu bi hamilelik geçirdim ama Rabbim omur vermiş doğdu dogacagi varsa önüne birşey gecemiyorEvet yaslilar icinde zor oluyor gerçekten çocuklarla uğraşmak, ne diyelim Allah sana kolaylık versin, eğer zaten ömrü varsa herşeye rağmen gelicek unutma, elinden geldiğini yap ama fazlada kendini yorma.
İstanbul bahçeli evler medicalparka gidiyorum. Kontrol amaçlı bir kere de liv hospitale gittim. Medicalparktan çok net aldım hep resimleri. Benimki kız. Görüntüyü de ekliyorum. Hatta bu 12. Hafta görüntüsüUltrason cihazi iyi olan Dr nerde? Muayene ücreti ne kadar? Uyarsa gidebilirim cinsiyet için kontrollere devlete gidiyorum cihazlar milattan kalma bebegin el bacak ayrimi bile görünmüyor
Evet aynen öyle benimkide daha zordu, inşallah bundan sonrası daha iyi geçerHaklisin biz bile bazen kendi çocuğumuza tahammül edemez hale gelebiliyoruz kizimda cok daha kotu bi hamilelik geçirdim ama Rabbim omur vermiş doğdu dogacagi varsa önüne birşey gecemiyor
Tamam canım veririm bilgi sanaYaptirisan haber ver bana agrili sancili değilse belki bende yaptiririm ama hamilelikte değil doğurunca yaptirirm
Bende ilk medicalpark goztepe gittim evet hastane temiz güzel ama doktoru beğenmedim şımdı medicanaya devam ediyorum mennun kaldım orda dogurcam temiz ve herşey yeni..İstanbul bahçeli evler medicalparka gidiyorum. Kontrol amaçlı bir kere de liv hospitale gittim. Medicalparktan çok net aldım hep resimleri. Benimki kız. Görüntüyü de ekliyorum. Hatta bu 12. Hafta görüntüsüEki Görüntüle 2564158
Baya net goruntu bütün medical parklarda cihaz iyimidir acaba anadolu yakasindayimİstanbul bahçeli evler medicalparka gidiyorum. Kontrol amaçlı bir kere de liv hospitale gittim. Medicalparktan çok net aldım hep resimleri. Benimki kız. Görüntüyü de ekliyorum. Hatta bu 12. Hafta görüntüsüEki Görüntüle 2564158
Yaa kime gidiyosun Bahcelievler'de ve memnun musun? Ben de Medical Park GOP'a gidiyorum sirf doktordan memnunum diye ama bana asiri ters Avcilar'da oldugum icin. Farkli bi doktor ariyorumİstanbul bahçeli evler medicalparka gidiyorum. Kontrol amaçlı bir kere de liv hospitale gittim. Medicalparktan çok net aldım hep resimleri. Benimki kız. Görüntüyü de ekliyorum. Hatta bu 12. Hafta görüntüsüEki Görüntüle 2564158
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?