2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet devlete gidiyorum ben Dr um cok ıyı lakın bı tane özel var burda olmazsa birde bı ara ona gıdecegım.
Doktordan memnun olmak çok güzel, artık devlet hastanelerinin sistemleri daha iyi sanırım. Arada farklı doktor iyi oluyor, başka şeyler öğrenebiliyor insan.

Benimde aynen öyle ayakta durmaya gelmiyor hemen ağrı oluyor, o yüzden genellikle yatıyorum.

Bu benim geçen seneki 12.haftadan bir goruntum, ne kadar daha herşey net, bebiş parmağını emiyordu.

Eklentiler

• Screenshot_20191211-165003_Gallery.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 47
Benimde aynen öyle ayakta durmaya gelmiyor hemen ağrı oluyor, o yüzden genellikle yatıyorum.
Ben arada uzanabiliyorum çocuk yemek bana bakiyor ben yapmazsam ac kaliriz mecburen yapmak zorundayim bi normal hamilelik yasayamadik valla ozeniyorum diğer hamilelere hamilelik bi hastalık gibi bizim için disari bile cikamiyorum hastaneye gidip gelmek bile sanciya sebep oluyor

Bende aynı senin gibiyim, tek başına evde bişey yapamadım aynen çocukla, yine anneme geldim, Allah kolaylık versin, yinede bugunumuze şükürler olsun, hepsinin bi karşılığı var elbet

Bende aynı senin gibiyim, tek başına evde bişey yapamadım aynen çocukla, yine anneme geldim, Allah kolaylık versin, yinede bugunumuze şükürler olsun, hepsinin bi karşılığı var elbet
Tabiki orasi öyle ama zorlaniyorum gerçekten annem yakin da oturuyor ama gelemiyor bende oraya gidip kalamam kizim cok yaramaz babam tahammül etmiyor annem zaten hasta bide bizlemi uğraşacak kimseye minnet etmek istemiyorum artik ilkinde annem baktiydi hep ama hala basima kakar yeri geldi mi birazda ondan sebep gitmek istemeyislerim... Allah sabir güç versin daha da agirlasmayim idare ederim napalim derdi veren Allah dermanini da verir insallah

Evet yaslilar icinde zor oluyor gerçekten çocuklarla uğraşmak, ne diyelim Allah sana kolaylık versin, eğer zaten ömrü varsa herşeye rağmen gelicek unutma, elinden geldiğini yap ama fazlada kendini yorma.

Evet yaslilar icinde zor oluyor gerçekten çocuklarla uğraşmak, ne diyelim Allah sana kolaylık versin, eğer zaten ömrü varsa herşeye rağmen gelicek unutma, elinden geldiğini yap ama fazlada kendini yorma.
Haklisin biz bile bazen kendi çocuğumuza tahammül edemez hale gelebiliyoruz kizimda cok daha kotu bi hamilelik geçirdim ama Rabbim omur vermiş doğdu dogacagi varsa önüne birşey gecemiyor

Ultrason cihazi iyi olan Dr nerde? Muayene ücreti ne kadar? Uyarsa gidebilirim cinsiyet için kontrollere devlete gidiyorum cihazlar milattan kalma bebegin el bacak ayrimi bile görünmüyor
İstanbul bahçeli evler medicalparka gidiyorum. Kontrol amaçlı bir kere de liv hospitale gittim. Medicalparktan çok net aldım hep resimleri. Benimki kız. Görüntüyü de ekliyorum. Hatta bu 12. Hafta görüntüsü

Haklisin biz bile bazen kendi çocuğumuza tahammül edemez hale gelebiliyoruz kizimda cok daha kotu bi hamilelik geçirdim ama Rabbim omur vermiş doğdu dogacagi varsa önüne birşey gecemiyor
Evet aynen öyle benimkide daha zordu, inşallah bundan sonrası daha iyi geçer

Bende ilk medicalpark goztepe gittim evet hastane temiz güzel ama doktoru beğenmedim şımdı medicanaya devam ediyorum mennun kaldım orda dogurcam temiz ve herşey yeni..

Baya net goruntu bütün medical parklarda cihaz iyimidir acaba anadolu yakasindayim

Yaa kime gidiyosun Bahcelievler'de ve memnun musun? Ben de Medical Park GOP'a gidiyorum sirf doktordan memnunum diye ama bana asiri ters Avcilar'da oldugum icin. Farkli bi doktor ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…