2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla kızlllar hissetiğğiim oldu miniğiim uyuyordu ondan göremediik ama kemik yapısı vs. Doktorumuz tahminini bi kağıda yazdı bakalıım 2li test sonuçlarında yinr baktırcaam

Bence bebeğin burda küçük çıkması çok normal çünkü düz durmuyor eğer düz dursa gün olarak belki ileri bile çıkardı :)
Anasıı gibii uykuyuu seviyor :) doktor bi uyandırmayı denedi ama elleri kaldırfı havaya sonra elini tekrar başına götürdüü uyuduu miniğiim ❤ ondan doktorumuz da çok rahatsız etmek istemedii

Anasıı gibii uykuyuu seviyor :) doktor bi uyandırmayı denedi ama elleri kaldırfı havaya sonra elini tekrar başına götürdüü uyuduu miniğiim ❤ ondan doktorumuz da çok rahatsız etmek istemedii
Uyusunda büyüsün inşallah :) ben akşam 10 da gittiğim halde mauyeneye acayip zipliyordu içerde doktorda şaşırdı, ablası gibi geç yatanlardan olucak herhalde :)

Ultrason cihazi iyi olan Dr nerde? Muayene ücreti ne kadar? Uyarsa gidebilirim cinsiyet için kontrollere devlete gidiyorum cihazlar milattan kalma bebegin el bacak ayrimi bile görünmüyor

Evet devlete gidiyorum ben Dr um cok ıyı lakın bı tane özel var burda olmazsa birde bı ara ona gıdecegım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…