Yaptirisan haber ver bana agrili sancili değilse belki bende yaptiririm ama hamilelikte değil doğurunca yaptirirmYok ben korkmam baya cesaretliyimdir hastanede çalıştım ben ozelde çocuk bolumunde biraktim ama ..Düşünüyorum aslında hamilelikte de yapılıyormuş aslında bir kendime geliyim su kusmalar bitsin de öyle giderim diyorum canım..
Belli değil sanırım ana kız gectı içimdenBu gittiğim doktorun ultrasonu pek iyi değildi ama tahmin yapılabilir mi ??
Erkek mi ki bilemedim erkek hissi verdi ama.Kızlar ben de bir cinsiyet tahmini istesem12+4 ultrason. Sonucu 10 gün sonra öğreneceğimEki Görüntüle 2564046
Evet kız dedi doktor ama tabi daha küçük, ilerleyen haftalarda onaylamak lazım dediDoktor bi tahminde bulundu mu peki
Cok kibar bi kız bebek gibi duruyor yaBu arada ultrasonda 12+3 yazıyor kızlar ama ona takılmayın doktoruum oynama olabiliyor 4 5 gün sorun değil dedi :)
Saat itibariyle 13+1 iz
Sizce cinsiyetimiiiz ney
Bu da cok kibar yatmış cok tatlı bir kız sankiKızlar ben de bir cinsiyet tahmini istesem12+4 ultrason. Sonucu 10 gün sonra öğreneceğimEki Görüntüle 2564046
BEYLİKDÜZÜNDEYSEN KESNLKLE DİLER HNUltrason cihazi iyi olan Dr nerde? Muayene ücreti ne kadar? Uyarsa gidebilirim cinsiyet için kontrollere devlete gidiyorum cihazlar milattan kalma bebegin el bacak ayrimi bile görünmüyor
Kız gibi geldiKızlar ben de bir cinsiyet tahmini istesem12+4 ultrason. Sonucu 10 gün sonra öğreneceğimEki Görüntüle 2564046
Anladım benimde ultrasyon görüntüm böyleydi12+1 de doktor Kıza benzetti ama daha net bişey yokEvet kız dedi doktor ama tabi daha küçük, ilerleyen haftalarda onaylamak lazım dedi
Doktor kıza benzettiyse çok yüksek ihtimal öyledir. Benim büyük şansım bebek ultrasonda çok netti. Doktor bebeğin bacak arasına falan da baktı. Foto çekince biraz bozuldu şimdi ama elimdeki ultrason fotoğrafında daha da net. Dolayısıyla doktor cinsiyet yorumu yaptı. Yurtdışında emin olmadan pek söylemezler normalde. Ama açık kapı bıraktı tabi. Cinsel organlar 16. Haftaya kadar büyüyüp gelişir o yüzden bir sonraki ultrasonda tekrar onaylanması gerekiyor dedi.Anladım benimde ultrasyon görüntüm böyleydi12+1 de doktor Kıza benzetti ama daha net bişey yok
Beylikdüzü çok uzak bana anadolu yakasindayim kartal tarafında onerin için sağol cnmBEYLİKDÜZÜNDEYSEN KESNLKLE DİLER HN
Bn dün gittim hiç yorum yapmadı cinsiyetle ilgili gene seninki yapmıştı sordum dedi 2 ay sonra söylicem kısmet artık canım sağlıklı olsunlarda insan merak etmiyir değil amaMaalesef ben de göremedim iyi bir nub fotoğrafı almamış
Ultrason fotosu at istersen bakalım :) tabi canım sağlıklı olsunlar yeter. HEle ikimiznde ilk çocuğu ne olursa kabulümüz :)Bn dün gittim hiç yorum yapmadı cinsiyetle ilgili gene seninki yapmıştı sordum dedi 2 ay sonra söylicem kısmet artık canım sağlıklı olsunlarda insan merak etmiyir değil ama
Bu renginar hanimin :))o yolladıgn usg hangi doktrondu canm senle mesajlaşmıştık ona göre bakaym bende
Bazi komşuların çocukları var saat 5 te kalkıyorlar yaaa sabah 59.haftada kıpır kıpırdık şimdiyse uyuyoruz
Babası erkenci anasıda gece kuşu uykusu babamıza benzesininşallah
Medihaus var beylikdüzü bauhausun orda, dr.hasim bey olması lazim geçen sene gitmiştim enson 70 tlydi, bu sene çok articagini sanmiyorum ama :)Ultrason cihazi iyi olan Dr nerde? Muayene ücreti ne kadar? Uyarsa gidebilirim cinsiyet için kontrollere devlete gidiyorum cihazlar milattan kalma bebegin el bacak ayrimi bile görünmüyor
Hadi bakalım hayırlısı diyelim :)Belli değil sanırım ana kız gectı içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?