Canim ben dogum da yapmadimBenimde öyle canım diğer iki doğumdan kalma göbeğim var alttanda az bı miktar böyle sert ele geliyor ama ustude büyüyor benim
Gozun aydin canim bebisini gormussunCinsiyet ogrenemedik canım. Bebek iyi cok şukur. Plesanta biraz asagıda ama cıkacak yukarı dert etme onu dedi. Agrılar da normal dio. Bebek buyuyo dio o yüzdenmiş.
Hayırlısı canım zamanı var zaten daha bana bile erken ama dedı tahmin soyledı. Iyıymiş ya cok şükür Maasallah guzel guzel buyusunler inşaallahCinsiyet ogrenemedik canım. Bebek iyi cok şukur. Plesanta biraz asagıda ama cıkacak yukarı dert etme onu dedi. Agrılar da normal dio. Bebek buyuyo dio o yüzdenmiş.
İleriki aylarda diyeceksin ki iyi ki erkenden cikmamis göbeği geç çikan hamilelere ozeniyorum bende çünkü bebek büyüdükçe gerilme kasinti artiyor iç karni geniş kişiler 9 aylikken 6 aylik görünümle ve catlaksiz doğuma gidiyorlar bizlerse erken gobeklenenlerGörüşleriniz ne güzel. Benim sizden ileri olmasına rağmen göbek mercimek çorbası gaz yaptı kıvamında
İleriki aylarda diyeceksiniz ki iyi ki erkenden cikmamis göbeği geç çikan hamilelere ozeniyorum bende çünkü bebek büyüdükçe gerilme kasinti artiyor iç karni geniş kişiler 9 aylikken 6 aylik görünümle ve catlaksiz doğuma gidiyorlar bizlerse erken gobeklenenlerMaşallah ya ne kadar belirgin hamile olduğunuz ben hiç kilo da almadım karnımda çıkmadı hatta bu süreçte 3 kilo verdim mide bulantısı kusma olmamasına rağmen. Eşim bazen diyo acaba sen hamile degil misin Dr bizimi kandırıyor diyo
Hiç sekerini ölçtürdün mü şekeri olanlar çok hızlı kilo alıyorlarmış bide diyetisyen yardımı öneriyorlarmışValla rekor bende sanırım 58 ile hamıle kaldıydım su an 66 olmuşum 3.ayı bitirdik. Dr buyumus dıyor inşaallah bebegım alıyordur kiloyu. Gobegımde var maasallah
Ne dediler cinsiyet canımHayırlısı canım zamanı var zaten daha bana bile erken ama dedı tahmin soyledı. Iyıymiş ya cok şükür Maasallah guzel guzel buyusunler inşaallah
Sanırım öğrencez ya baktı snki bacak arasına da demedi.Gozun aydin canim bebisini gormussuncinsiyeti de ogrenirsin bi dahakine
Benim bi 3 hafta daha var görmeye artık bekle durMaşallah canım gözün aydın darısı bize inşallah çok özledim yavrumu günler geçmiyor sanki
Çatlak bende hızlı kilo alıp vermeden kaynaklı var zaten. Ama karnımın çıkmaması çok hoşuma gidiyor çünkü 2 yıldır rejim yapıyorum 62 kg altına ne yaptıysam inmedim taki hamile kalana kadar o yüzden şuanki halim beni çok mutlu ediyorİleriki aylarda diyeceksiniz ki iyi ki erkenden cikmamis göbeği geç çikan hamilelere ozeniyorum bende çünkü bebek büyüdükçe gerilme kasinti artiyor iç karni geniş kişiler 9 aylikken 6 aylik görünümle ve catlaksiz doğuma gidiyorlar bizlerse erken gobeklenenlerkocaman çatlak bi karinla gidiyoruz herkeste olacak diye bi şey yok ama iç karni olmayanların çatlama olsailigi cok yuksek bu yüzden üzülmeyin
Ne güzel kilo verip hamile kalmissin benim hamileligim planli değildi ama bende kilo vermiştim iyi ki de vermisim zaten hamilelikte alacagiz zayif başlamak arti bir durumÇatlak bende hızlı kilo alıp vermeden kaynaklı var zaten. Ama karnımın çıkmaması çok hoşuma gidiyor çünkü 2 yıldır rejim yapıyorum 62 kg altına ne yaptıysam inmedim taki hamile kalana kadar o yüzden şuanki halim beni çok mutlu ediyor
Aynı şeyleri yasıyoruz o zamanDüştüğü zaman bi halsizlik geliyor ayağa bile kalkamiyorum basim donuyor midem bulaniyor eğer o halde kalkip yürümeye zorlarsam gözlerim kararir hatta bayilma hissi de gelir kalkmiyorum yatiyorum yanimda biri varsa tuzlu ayran istiyorum yoksa yatiyorum biraz iyi hissedince yavaşça kalkiyorum tuzlu ayranimi takip iciyorum tekrar yatiyorum
Bu dediğine kesinlikle katılıyorumNe güzel kilo verip hamile kalmissin benim hamileligim planli değildi ama bende kilo vermiştim iyi ki de vermisim zaten hamilelikte alacagiz zayif başlamak arti bir durum
Kizimda 65 le doğuma gitmistim ama çok zayif hamile kalmistim 43 kiloydum kemik torbasiydimBu dediğine kesinlikle katılıyorum
Bisey görmedi doktor eve gönderdi ilaç verdiTam kan olarak diyemem açık kahverengi evet peçete ile silince çok az geliyordu, ben yinede ne olur olmaz gideyim dedim doktora iyiki gitmişim. Buraya özellikle yazdım ki olurda buna benzer bişey yasayan olursa En azından fikri olur diye. Dikkat etmek lazım. Ilişki yasak dedi ama zaten yoktu, o da önemli bir faktor. Tabi herkesin başına gelicek diye bişey yok ama dikkatli olmak gerek.
Olmaz diye düşünüyorum sarkma sporla da düzelebiliyor o yüzden onu kafana takmaKizimda 65 le doğuma gitmistim ama çok zayif hamile kalmistim 43 kiloydum kemik torbasiydimbunda da 47 ile hamile kaldim öncesi 60 kg dim 13 kg verdim derken aniden hamile kaldigimi öğrendim şimdiyse iyi ki vermiştim diyorum yine 65 le giderim doguma yada 70 sonrasında veririm umarim sarkma olmaz benim korkum sarkma olmasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?