- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Maasallh canim baya buyumusEki Görüntüle 2565890
buda benim göbüşüm kızlaar. ben zaten kiloluydum ama göbeğim yoktu. 10. haftadan beri ufak ufak büyümeye başladık baya belirgin artık metroda yer verenler oluyor
İlk hamilelik değil canım ama ilk bebek olacak inşallah iki kürtaj bir kimyasal gebelik bir de rahim şekil problemi için histereskopi laparoskopi oldum bu operasyon nedeni ile aşağıda olabilirİlk hamilelikmi senin? Kizimda da ayniydim yukari cikti am sezaryen olduğum için korkuyorum sezaryen sonrasi ameliyattan dolayı yapisiklik vs durumlarında cikmayabiliyo ilk hamilelikse %90 cikiyor ben mecburi sezaryen olmuştum kizim tersti kafasi hep yukaridaydi doktor direkt sezaryen dedi 39+5 günlükken aldılar
Ağrı çok yok bende aslında ultrasonda görüp söylediDr ultrasonda bakıp mı söylüyor plasenta aşağıda diye canım benimde bugün her yere oturdugumda kasıklarım agriyordu
Her gun bi tane kesin yiyorumKizlarr ayva yiyomusunuz
Benim agrım oluyor ya plesantadan kaynaklı sanırımAğrı çok yok bende aslında ultrasonda görüp söyledi
Benim sporla pek alakam yok iki çocuktan vakit bulup spora gidemem onun yerine hareketli bi yasam mücadelesi verebilirimOlmaz diye düşünüyorum sarkma sporla da düzelebiliyor o yüzden onu kafana takma
Sende benim gibi sorunlu hamilelikleri yasamissinİlk hamilelik değil canım ama ilk bebek olacak inşallah iki kürtaj bir kimyasal gebelik bir de rahim şekil problemi için histereskopi laparoskopi oldum bu operasyon nedeni ile aşağıda olabilir
Nasil agrin oluyor kasiklardami yoksa adet olacak gibimi? Bugün benimde kasiklar agri yapiyo genelde yattim dikkat et İs güç yapip cok yorma kendiniBenim agrım oluyor ya plesantadan kaynaklı sanırım
Bende yemeye ozen gosteriyorum bebek tuysuz olurmus yaHer gun bi tane kesin yiyorum
Ölçturmedım canım ama ben kendimi bildim bileli tatlıya düşkünüm şekerle bı alakası varmı yokmu bılmıyorum ve hep sekerim normaldir hıc yukselmedı bugune kadarda şükür. Ben meyilliyim kiloya 65 66 gormustum bekarken vucut alısıkmı ne bundan sonrasında baktırrım olmazsaHiç sekerini ölçtürdün mü şekeri olanlar çok hızlı kilo alıyorlarmış bide diyetisyen yardımı öneriyorlarmış
Kesin demeyelim ama erkek dedi canım. Erken dedı. Guldu sagolsun yınede bıraz merakımı giderdi.Ne dediler cinsiyet canım
Normal doğum canım ikiside çok şükür bı sıkıntı olmazsa bu da normal olsun çok istiyorum .avantajları çok fazlaUltrasondan bakip doktor söylüyor ben sormustum öncekilerde sikinti yasamadiysan bunda da yoktur cnm senin dogumlarin sezaryen mi normal mi ? Bu 3. Diye biliyorum yanlis hatirlamiyorsam
Kızz maşallah snaEki Görüntüle 2565890
buda benim göbüşüm kızlaar. ben zaten kiloluydum ama göbeğim yoktu. 10. haftadan beri ufak ufak büyümeye başladık baya belirgin artık metroda yer verenler oluyor
Bekle annesi cabuk gecıyor son gune kadar son gun gecmıyor ama senın narın kızın olacak gıbı zatenBenim bi 3 hafta daha var görmeye artık bekle dur
YaaKesin demeyelim ama erkek dedi canım. Erken dedı. Guldu sagolsun yınede bıraz merakımı giderdi.
Benim de dar sanırım kızıma hamileyken 30 haftalık ağrım var diye gitmiştim 9 aylık sanmış ebeler haftayı diyince şok olmuşlardı göbeğim benden yarım metre önden giderİleriki aylarda diyeceksin ki iyi ki erkenden cikmamis göbeği geç çikan hamilelere ozeniyorum bende çünkü bebek büyüdükçe gerilme kasinti artiyor iç karni geniş kişiler 9 aylikken 6 aylik görünümle ve catlaksiz doğuma gidiyorlar bizlerse erken gobeklenenlerkocaman çatlak bi karinla gidiyoruz herkeste olacak diye bi şey yok ama iç karni olmayanların çatlama olsailigi cok yuksek bu yüzden üzülme cnm
Demi yaBekle annesi cabuk gecıyor son gune kadar son gun gecmıyor ama senın narın kızın olacak gıbı zaten
Öyle oluyor ayda 1 çağırıyor napalım sabrı bile güzelBenim bi 3 hafta daha var görmeye artık bekle dur
Ay maşallah annesiEki Görüntüle 2565890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?